31.7 C
Novi Sad
petak, 22 septembra, 2023

Sa kim se najbolje slaže Škorpija? Kompatibilnost horoskopskih znakova

Mistične, mračne i seksualne Škorpije jedan su od najvoljenijih, a istovremeno najomraženijih znakova horoskopa. Sa Škorpijama ne može svako. Njihova priroda je vatrena, a istovremeno pritajena i gorda. Da li Škorpijinim željama može da udovolji emotivni Rak ili možda vatreni Ovan? Možda bi za divlju prirodu Škorpije idealan partner bio prizemni Bik, glamurozni Lav ili Blizanac sa glavom među oblacima? Smirena Devica ili diplomatična Vaga? Hajde da saznamo.

Škorpija i Ovan

Ovaj članak podelili smo u dve polovine, prva polovina posmatra stanovište Škorpije, a druga stanovište horoskopskog znaka Ovan.

Sa stanovišta Škorpije

Vaš Ovan je toliko pun života, ideja i strasti da će vas privući kao što svetlost privlači leptire. Vaš partner je otvoren, direktan i ukusno nepraktičan. Napušteni ste na pustom ostrvu, a on idu go, noseći kutiju vaših omiljenih krofni i kafu iz starbaksa.

Mračna stvarnost je međutim da ćete, ukoliko vaš ljubavnik nije stariji Ovan, imati problema da postignete nivo posvećenosti koji želite. Još gore od toga, menjajući Ovna, rizikujete da uništite upravo one stvari koje su vas privukle.

Ključ ove veze je okrenuti strast koju vaš Ovan nadahnjuje u produktivnom smeru i ne dopustiti joj da se transformiše u ljubomoru. Oni su prirodni odvažni, hrabri, direktni, koketni i seksi, a nećete biti jedini koji će to primetiti! To pusto ostrvo će se uskoro pretvoriti u prepun aerodrom, a oni će i dalje biti goli i nositi tu kutiju ukusnih krofni

Sa stanovišta Ovna

Ako želite sažetu verziju ovog članka: ovo je veoma senzualan partner i nosi sa sobom visoku cenu.

Oboje želite kontrolu i veoma ste jake volje. Pokušaćete da preuzmete agresivnu prednost, dok će vaša Škorpija to učiniti prikrivenije i pasivnije. Ako vam to zvuči kao laka pobeda, razmislite ponovo – vi ste tvrd kolačić; kamen. Ali ovaj partner je kiša i na kraju će vas iscrpiti i oblikovati po sopstvenom ukusu. Ovo je često za Ovna teško prihvatiti.

Vaša Škorpija će vas izludeti svojom ljubomorom, uvidima i radoznalošću. Dobra vest je da ste po prirodi otvorena osoba, pa će im se uglavnom dopasti ono što pronađu. Međutim, pre nego što to shvatite, ovaj partner će vas razumeti bolje nego što vi razumete sebe. Znaćete iz pravih razloga, zbog kojih će jednaki delovi biti laskavi i dosadni. Osim ako svesno ne promenite svoje stavove o određenim temama, ovaj odnos će delovati kao da pokušavate da ispraznite okean kantom.

Škorpija i Bik

Ovaj članak podelili smo u dve polovine, prva polovina posmatra stanovište Škorpije, a druga stanovište horoskopskog znaka Bik.

Sa stanovišta Škorpije

Škorpija Bik odnos može biti težak za postizanje uspeha, ali uz samo mali kompromis može biti fantastičan! Posebno treba napomenuti da će biti ogromne količine seksualne hemije. Unutar zodijaka ste suprotnosti i jedno drugo ćete pronaći fascinantnim i frustrirajućim. Oboje možete naučiti beskrajno mnogo od drugog

Svideće vam se stabilnost i potpuna pouzdanost vašeg Bika, ovo je znak koji u potpunosti može izvući najbolje iz vas i pružiti sigurnost koja tako često nedostaje u drugim vezama. Svideće vam se koliko je Bik otvoren, a posebno koliko malo očekuje od vas zauzvrat.

Na površini ste veoma slični, ali ispod toga ste veoma različiti. Iako ste često emocionalna košnica aktivnosti, vaš Bik je mnogo opušteniji – nešto čemu ćete se diviti i nadamo se da ćete ga ponekad kopirati. Iznećete romantiku u svom Biku zbog čega će vas sigurno ceniti.

Vaša ljubomora potencijalno može biti loš spoj sa Bikovom tvrdoglavošću, međutim oboje ste toliko lojalni da ne bi trebalo da predstavlja preveliki problem. Bik je takođe jedan od retkih znakova koji bi zapravo mogli smatrati i privlačnim i laskavim što ste toliko ljubomorni. Takođe imaju jednak nivo posesivnosti, zbog čega ćete se oboje osećati ugodnije nego u većini drugih zodijačkih odnosa.

Vi ste strastveni i emocionalni, dok je vaš Bik senzualan i prizemljen – odlično podudaranje! Vaš Bik će ukloniti sve emocionalne ispade, nešto što ćete ceniti, a kada se prašina slegne, vaš Bik neće biti željan da nastavi sa svađom.

Vi ste veoma vešt pregovarač i vaš Bik će uskoro ceniti i zatražiti vaš savet o pitanjima lične interakcije. Oboje možete biti malo šefovi, a obama se ne sviđa da vam se govori šta treba da radite. Međutim, postoji opasnost da ovo postane bitka volje. Da biste to izbegli, oboje morate izabrati svoje bitke i prepoznati kada je vreme da odustanete.

Oboje ste skloni štedljivosti i često ste zainteresovani za ulaganje, a zajedno ste finansijski odličan tim; izbegavajući veći deo potencijalnih trvenja koje biste mogli imati sa drugim partnerima. Vaš Bik će verovatno više uživati u trošenju nego vi, ali ne mnogo.

U mnogo čemu ste suprotnosti, a u mnogim drugim ste na istoj stranici. Na primer, oboje ste odlučni i ambiciozni, oboje više volite da ostanete unutra nego da izlazite, oboje očekujete potpunu lojalnost i možete biti sigurni jedno u drugo u to. Oboje ste pomalo pesimistični.

Čuvajte se svađa! Oboje možete biti neverovatno tvrdoglavi i bilo bi dobro da svoje bitke odaberete u skladu s tim!

Sa stanovišta Bika

Škorpiju često kritikuju da je previše ljubomorna prema partnerima, ali vi ste jedan od retkih znakova koji će to videti onakvim kakvo jeste, i verovatno će vam to biti laskavo i simpatično.

U najgorem slučaju, vaša tvrdoglavost bi mogla da izazove loš spoj sa njihovom ljubomorom, međutim oboje ste toliko potpuno lojalni da to u svakom slučaju ne bi trebalo da predstavlja veliki problem.

Na površini ste veoma slični, ali ispod toga ste veoma različiti; dok ste uglavnom opuštena osoba, vaš Škorpija je često košnica mentalnih i emocionalnih aktivnosti. Verovatno ćete početi da im se divite i cenite njihov intenzitet i strast.

Uskoro ćete takođe ceniti Škorpiona zbog intuitivnosti – ovo je osoba koja ponekad graniči sa vidovnjakom kada je u pitanju saznanje stvari koje ne bi trebalo! Srećom, vi ste toliko otvorena i direktna osoba da to neće uzrokovati probleme koji bi inače mogli nastati.

Škorpija je takođe glavni pregovarač, i iako vas ovo može u početku frustrirati, zapravo je veoma vredna veština koju treba imati u blizini. Cenićete savete partnera o tome kako bolje razumeti i postupati s drugima.

Možda će vam tajna priroda Škorpiona biti pomalo frustrirajuća, ali sa pozitivne strane uživaćete koliko ih to čini misterioznim i intrigantnim. Ova pojava će se smanjivati kako budete dobijali veće poverenje od partnera.

Vaš partner je emocionalniji od vas i zbog toga će na mnogo načina pokazati najbolje u vama. Na primer, Bik je senzualniji, dok je Škorpija strastvenija. Neto rezultat će biti razotkrivanje romantičnog u svakom od vas.

Oboje ste skloni štedljivosti i često ste zainteresovani za ulaganje, a zajedno ste finansijski odličan tim, izbegavajući veći deo potencijalnih trvenja koja biste mogli imati sa drugim partnerima. Nešto ste skloniji ekstravaganciji nego što je to vaš partner, ali prema standardima ostatka sveta prilično ste na istoj stranici.

Unutar zodijaka ste suprotnosti i naći ćete se fascinantnim i frustrirajućim u različitim vremenima. Međutim, imate mnogo zajedničkog, na primer: i odlučni ste i ambiciozni; oboje više volite da ostanete vani nego da izađete, oboje očekujete potpunu odanost i možete biti sigurni u to jedni s drugima. Oboje možete biti skloni tome da budete pesimisti.

Čuvajte se svađa! Oboje možete biti neverovatno tvrdoglavi i verovatno ćete oboje imati loše ćudi ako se dovoljno pritisnete. Sa vedrije strane, ako veza Bik Škorpija može da preživi prvu godinu, tada vrlo često postaje veza koja će trajati dugi niz godina.

Škorpija i Blizanac

Ovaj članak podelili smo u dve polovine, prva polovina posmatra stanovište Škorpije, a druga stanovište horoskopskog znaka Blizanac.

Sa stanovišta Škorpije

Vaši Blizanci biće vam veoma privlačni: šarmantni, intrigantni i što je najbolje, mentalno iluzorni. Ovo je neko koga ćete teško razumeti, a njihova ‘dubina’ u ovoj oblasti može biti pogrešan znak. Kako vreme prolazi, ironično je da će vaša glavna žalba na njih verovatno biti nedostatak dubine.

Ovo je lagan, zabavan i društven partner za koga je malo verovatno da će biti na vašem emocionalnom nivou.

Možda ćete početi da primećujete da su vaši Blizanci prilično površni prema vašim standardima i da ste često na različitim talasnim dužinama kada je u pitanju komunikacija. Volite intenzivan i direktan pristup, a vašem partneru se sviđa sve osim toga.

Na nekim nivoima ćete možda osećati da vaš partner zaista uživa u razlici, pa čak i da vam se time ruga! Blizanci mogu biti notorno razigrani, a često i u najgorem mogućem trenutku!

Oblasti poput druženja i prijatelja mogu biti vruća tema u vezi Škorpiona Blizanaca. Vaš partner voli oboje, a vi ne. Slično, volite malo privatnosti i vremena da napunite baterije sami, dok vaši Blizanci zaista više vole da budu napolju u svetu i da se igraju sa ljudima.

Sve u svemu, ova veza stvara priliku za veoma dobro zaokruženo partnerstvo, pri čemu svako od vas donosi različita gledišta timu. Međutim, ona takođe ima veliki potencijal da nije uvek laka.

Mala je verovatnoća da će ova veza uspeti bez značajnih kompromisa sa obe strane. Naravno, neki partneri su definitivno vredni toga.

Sa stanovišta Blizanca

Na mnogo načina ovaj odnos je bitka između svetlosti (vas) i tame (vaša Škorpija)

Takođe je verovatno da će to biti odnos sjajnog seksa i teškog emocionalnog sukoba. Privlačiće vas seksualna privlačnost i misterioznost Škorpiona, dok će oni vas smatrati beskrajno fascinantnim (veoma su dobri u razumevanju ljudi, a vas je teško razumeti!)

Vaša Škorpija je veoma intuitivna, emocionalna i tajnovita, a vaš dar za pametan razgovor možda ovde neće uspeti. Škorpija je u velikoj meri imuna na takve stvari.

Slično tome, generalno ste jedan od najdruštvenijih (a ponekad i flertujućih) znakova, dok Škorpija generalno nema mnogo strpljenja niti tolerancije za bilo šta od toga.

Jedna stvar na koju ćete morati da se prilagodite je da svom partneru redovno dajete vreme nasamo, jer se tako Škorpion puni i odmara, a vi ćete platiti cenu ako se to ne dogodi. Vole svoju privatnost.

Sa dobre strane, možete preneti informacije svojoj Škorpiji (oni takođe vole spletke i skandale) koji vam zauzvrat može savetovati kako najbolje postupati i razumeti druge.

Sve u svemu, možda ćete smatrati da je vaš partner previše intenzivan i posesivan, dok vas oni smatraju previše plitkim i površnim. Možda vam to odgovara, naravno, ali verovatno se vašoj Škorpiji to neće dopasti.

Škorpija želi da kontroliše, pa ako možete da se nosite sa tim, onda ćete mnogo pomoći ovoj vezi. Ako možete i da vežbate govor iz srca umesto iz glave, vaša Škorpija će to ceniti.

Škorpija i Rak

Ovaj članak podelili smo u dve polovine, prva polovina posmatra stanovište Škorpije, a druga stanovište horoskopskog znaka Rak.

Sa stanovišta Škorpije

Rak Škorpije je jedno od najboljih znakovnih podudaranja, oboje ste vrlo emotivni, intuitivni, empatični, vrlo posesivni, veoma lojalni i učinićete da se drugi osećaju voljeniji nego u bilo kojoj drugoj vezi horoskopskih znakova.

Ovo će vrlo verovatno biti vihorna romansa, s obzirom na to koliko ste kompatibilni i koliko oboje cenite posvećenost. Nemojte se iznenaditi ako se nađete u braku pre nego što ste toga i svesni!

Imate mnogo zajedničkih stvari: oboje volite privatnost, oboje ste veoma intenzivni i romantični, oboje ste intuitivni do te mere da gotovo možete da komunicirate bez reči.

Vi ste više kontrolišući i generalno manje fleksibilni, i u velikoj meri ćete biti privlačni vašem Raku, u kombinaciji sa vašim visokim nivoom osetljivosti, empatije i emocija. Slično, sa ovim partnerom ćete se osećati sigurnije nego sa većinom drugih, a vašu potencijalnu ljubomornu prirodu će utešiti prirodna lojalnost vaših partnera.

Rak je mnogo osetljiviji nego što može delovati, a oboje možete biti prilično osvetoljubivi ako se osećate povređeno. Stoga je važno da svaku podlost svedete na minimum u ovoj vezi, jer lako može izmaćii kontroli ako oboje uđete u „gadni režim“ istovremeno.

Glavni rizik za odnos u ovoj oblasti sa vaše strane je potencijalno raspoloženje vaših Rakova, zbog čega ćete možda želeti više prostora, što se zauzvrat može smatrati sebičnim, stvarajući začarani krug. Najbolje je da rano razjasnite da vam je potreban prostor za punjenje baterija, jer Rak može biti neverovatno zavistan od vas ako se oseća nesigurno, i možda će početi da povezuju vaše nevino vreme punjenja baterija sa nekim oblikom nezadovoljstva njima, što opet rizikuje začarani krug .

Jedini negativan aspekt ovog podudaranja je to što oboje ponekad možete biti pomalo pesimistični. Ova veza je dovoljno jaka da se nosi s tim, a oboje znate kako da oraspoložite drugog.

Sa stanovišta Raka

Jedno od vaših najboljih znakovnih podudaranja, oboje ste veoma emocionalni, intuitivni, empatični, veoma posesivni, veoma lojalni i učinićete da se jedno drugo oseća više voljeno nego u bilo kom drugom odnosu.

Privlačiće vas vaša snažna ličnost Škorpije. Oboje možete da kontrolišete u vezi, međutim u ovoj vezi Rakovi se često osećaju dovoljno prijatno kada Škorpija češće preuzima vladavinu.

Imate brdo zajedničkih stvari, na primer, oboje više volite intimnost i privatnost nego izlaske ili previše druženja. Oboje ste intuitivni do te mere da gotovo možete da komunicirate bez reči. Zbog toga je vrlo verovatno da će ovo biti burna romansa, s obzirom na to da oboje želite posvećenost i da se razumete tako dobro. Oboje tražite srodnu dušu i oboje ćete imati problema da poreknete da ste je našli ovde!

Vašoj Škorpiji će biti potrebno mnogo vremena za punjenje baterija, pa je najbolje da to prihvatite i pomirite se s tim u ranoj fazi veze. To je samo njihov način i ne znači da ništa nije u redu, pa pazite da to ne protumačite kao neku vrstu odbijanja. Ako ovo ne protumačite ispravno, postoji opasnost da svoju Škorpiju učinite još povučenijom i započnete začarani krug.

Oboje možete da budete veoma posesivni, i iako se to ponekad vidi kao loša stvar sa drugim partnerima, u ovom slučaju će vas verovatno ostaviti da se osećate sigurno i voljeno.

Škorpija i Lav

Ovaj članak podelili smo u dve polovine, prva polovina posmatra stanovište Škorpije, a druga stanovište horoskopskog znaka Lav.

Sa stanovišta Škorpije

Ovaj odnos će biti bitka volje i kontrole. Vi ćete se voleti, mrzeti, poštovati i prezirati jedno drugo. Vaš Lav će (tajno) voleti dramu, a vi ćete (potajno) voleti intenzitet gorko-slatkog emocionalnog tobogana koji samo neko toliko veći od života i sa tako velikim srcem može pružiti.

Vaš Lav je strastven, harizmatičan, egoističan. Neranjiv za vas na mnogo načina, ali ćete ipak držati emocionalnu vezu, jer će on/ona iznad vas tražiti pohvale i divljenje za kojima Lavovi žude. Ignorisanje ne praštaju.

Lav će dramatično reagovati, verovatno ili postajući razdražljiv ili tražeći pažnju na drugom mestu (Lav je zapravo veoma odan, ali može biti šampion u flertu). Pre ili kasnije vaš Lav će vam udariti u živac, oboje ćete navući svoje bokserske rukavice i pakao će izbiti. Ubacite neki vrlo intenzivan seks posle i ponavljajte narednih 40 godina!

Sa stanovišta Lava

Oboje imate izuzetno jake ličnosti i oboje želite da imate kontrolu. Oboje ste tvrdoglavi, oboje uživate u dobroj svađi, oboje možete biti prilično dramatični na svoj način, i oboje ste vrlo lojalni (mada vaša Škorpija možda ne veruje da ste vi lojalni!)

Ubacite neki neverovatan seks i sigurno je predvideti da će ova veza biti niz žučnih rasprava, prozivki, vikanja i sve više seksa. Sve epskih razmera.

Između ostalih aspekata, uživate u centru pažnje, uključujući i malo flertovanja. Vaš Škorpion će mrzeti svaki minut kada to radite. Škorpija takođe nije tip koji masira vaš ego. Vaš partner mrzi sve površno i veća je verovatnoća da će vas ignorisati nego pohvaliti ako smatra da to ne zaslužujete.

U međuvremenu, vaša koketna priroda izazvaće ljubomoru – bojte se, mnogo se toga plašite. Ukratko, ovo će biti bitka ponosa (vašeg) protiv kontrole (Škorpije).

Uvidećete da je Škorpija temperamentna i ćudljiva, emocionalna i tajnovita. Škorpija će smatrati da ste površni, sujetni i previše kontrolišući.

Ovo verovatno ne zvuči baš skladno, ali oboje imate tendenciju da zaista ne volite ravnodušne partnere. Možete da se nosite sa ljubavlju i sa mržnjom – ali zanemarivanje ili dosada je mnogo gora za vas. Ono što ovu vezu često čini tako dobrom je to što nikada nećete osetiti da je ovaj partner ravnodušan. Uvek će se pojaviti neka jaka emocija – dobra ili loša. Ovo nikada neće biti ravnodušan ili dosadan odnos.

Ovo je odnos kome retki Lavovi mogu da odole! Veće od životnih borbi, intenzitet, drama, seksualna aura vaše Škorpije. Uhvatićete ovog partnera obema rukama!

Škorpija i Devica

Ovaj članak podelili smo u dve polovine, prva polovina posmatra stanovište Škorpije, a druga stanovište horoskopskog znaka Devica.

Sa stanovišta Škorpije

Devica može biti stidljiva, plaha i rezervisana, a vaša snažna ličnost, vrhunsko samopouzdanje i brižna priroda dobro će pristajati ovom partneru, dok ćete otkriti da oni dodaju emocionalnu stabilnost i nivo organizacije vašem životu, koji vam ponekad nedostaje.

Devica je oprezan i rezervisan znak, a jedna poteškoća do koje vaše različite ličnosti mogu dovesti je tokom početka veze. Mnogo ste agresivniji u potrazi za nečim što želite, a ako vaša Devica izgleda nezainteresovano za vaše standarde, to je sasvim normalno.

Ovo se nastavlja dalje u vezi. Vi ćete želeti kontrolu, a ovo je partner koji će vam uglavnom biti spreman dati to. Ovo ima svoje prednosti, otkrićete da nedostatak otpora vaše Device čini partnerom koji iznosi vašu nežniju stranu.

Jedna od mana ovog podudaranja je da ćete u početku verovatno govoriti većinom vi (i nastaviti), ali kako vreme bude odmicalo, ta uloga će se promeniti, a vaša Devica postaje brbljiva.

Možete biti tajnoviti, tvrdoglavi i nestalni, dok je Devica analitična, intelektualna i ponekad preterano kritična. Prihvatite ove razlike i ne dozvolite im da pokvare ono što je inače gotovo savršen tim. Oboje cenite samoću i vreme kada ste sami, a oboje možete biti prilično nedruštveni. Devica je sama sebi dovoljna, kvalitet koji ćete više ceniti kada se uspostavi poverenje i razumevanje.

Neće biti problema sa prekomernom potrošnjom ili finansijskim neredom tima. Veoma ste na istoj stranici u ovoj oblasti.

Sa stanovišta Device

Divićete se samopouzdanju, snazi i tvrdoglavosti svojih Škorpiona i lako ćete im verovati. Otkrićete da vaša Škorpija može razumeti šta osećate i razmišljate bez mnogo napora, a ovo im jako dobro ide.

Vaša Škorpija voli da kontroliše vezu, a to vam neće smetati jer vam istovremeno dozvoljavaju mnogo ličnog prostora.

Škorpija je emocionalni znak i pokušaj da ih shvatite logikom ne stiže uvek daleko. Svaki put kada pomislite da ste blizu toga, naći ćete novi sloj detalja. Možda ćete želeti da odustanete rano, jer biste mogli da provedete narednih 50 godina analizirajući ih, a ipak ne biti mnogo dalje stigli nego kada ste počeli!

Jedna od začkoljica ovog podudaranja je to što će u početku vaša Škorpija verovatno govoriti većinom, ali kako vreme bude odmicalo, ta uloga će se promeniti i postaćete brbljavi i vi! To je potpuno normalno, Škorpija može biti notorno tihi ljubavnik kada se bude osećao ugodno s partnerom, a to neće biti zbog vas.

Oboje cenite samoću i vreme kada ste sami, a oboje možete biti prilično nedruštveni.

Čuvajte se promene raspoloženja Škorpiona i pokušajte da ih ne kritikujete u lošim trenucima. Vaša Škorpija je duboka, strastvena i nestabilna u svim stvarima, a izazivati njihov bes nije dobra ideja kada se to može izbeći.

Ako imate problema sa samopouzdanjem, nemojte suditi o sebi po standardima Škorpiona. Oni su majstori samopouzdanja i svaki drugi partner neće uspeti da im priđe ni blizu. Upravo to samopouzdanje čini ih tako seksi, zato uživajte! S tim u vezi, u novim odnosima vrlo je lako Devicama da se uplaše Škorpiona. Za bilo koju Devicu u tom trenutku odnosa – držite se, vredi!

Škorpija i Vaga

Ovaj članak podelili smo u dve polovine, prva polovina posmatra stanovište Škorpije, a druga stanovište horoskopskog znaka Vaga.

Sa stanovišta Škorpije

Možda ovde postoji velika početna privlačnost, jer ste oboje spolja fascinirani. Međutim, ispod površine niste baš kompatibilni bez kompromisa.

Emotivni ste, dok je vaš partner intelektualniji i analitičniji. Vi ste indirektniji i intuitivniji, dok je vaša Vaga jedan od šarmera zodijaka – majstor lakog razgovora, koji ćete na kraju smatrati dosadnim, plitkim ili neodlučnim.

Uz to, Vaga voli da dobije odobrenje od mnogih ljudi, a ne samo od partnera. Verovatno ćete smatrati da je ovo koketno i možda čak uvredljivo.

Vi ste privatni, a donekle i socijalno usamljeni, dok su vaše Vage mnogo društvenije. Sigurno je reći da će biti rasprava oko izlaska nasuprot ostanku kod kuće. Vaša Vaga će na kraju izaći sama, a vi znate kako će se stvari odatle kretati nizbrdo. U teoriji, Vaga bi vas mogla učiniti društvenijim, ali u praksi je malo verovatno da će se to dogoditi.

Ukratko, vaš intenzitet i ležerna priroda Vaga ne slažu se dobro bez nekih kompromisa. Bićete zagonetka vašoj Vagi i verovatno će vam dosađivati konceptima kao što je pravičnost (veoma važna i centralna za njih) za koje znate da nemaju mesto u stvarnom svetu.

Sa stanovišta Vage

Škorpija je seksi i misteriozna i verovatno će biti jaka početna privlačnost sa obe strane. Smatraćete fascinantnim jedno drugo i verovatno ćete se utrkivati u pronalaženju spavaće sobe.

Oboje tražite i posvećenost i brak, pa će ovo u početku izgledati kao sjajan par. Tu se početne sličnosti ipak završavaju.

Intelektualni ste i analitični dok je vaš partner duboko emotivan. Pričljivi ste, dok je vaš partner mnogo intuitivniji i neverbalniji.

U velikoj meri će vas vaša Škorpija verovatno smatrati previše površnom ili prevrtljivom, a vaš uobičajeni šarm i diplomatija neće raditi na ovom partneru, koji takve stvari vidi sa lakoćom.

Vrlo ste društveni, dok je Škorpija mnogo povučenija i privatnija. Verovatno će doći do neslaganja oko ostanka kod kuće u odnosu na izlaske. Ako na kraju izađete sami, verovatno ćete stvoriti probleme sa ljubomorom dok se ne postigne veoma visok nivo poverenja. Kao i kod mnogih drugih aspekata ove veze, ljubomora i intenzitet Škorpiona suprotni su vašoj ležernoj i lagodnoj prirodi.

Vaga može izvući Škorpiona iz ljuske i naučiti ga da bude društveni leptir, ali to još niko nije video u praksi. Škorpioni su veoma tvrdoglavi zbog takvih stvari i zaista ne uživaju u trivijalnim razgovorima ili veštačkim formalnostima potrebnim da se neko klasifikuje kao društven. 

Iskreni ste, dok vaša Škorpija jednostavno nije! Mnogo više prizemno i praktično u ovom pogledu, vaša Škorpija će uzeti ono što im treba i ostaviti ostalo. Očekivaće da i vi učinite isto, a to će dovesti do vrlo frustrirajućih razgovora i pregovora. Ovo je definitivno oblast u kojoj međusobno razumevanje može mnogo da pomogne – svako se lako može uvrediti tamo gde nijedan nije imao nameru da uvredi.

Škorpija i Škorpija

Istovremeno zastrašujuće, a opet tako dobro, na mnogo načina ovo je jedinstvena veza, uglavnom zato što svako od vas ima neke vrlo moćne alate za kontrolu partnera.

Glavna stvar u ovom odnosu je da imate potencijal da izvučete najbolje, a ono najgore u svom partneru. Ne treba vam da ističemo koliko bi to moglo biti dobro ili loše!

Oboje želite kontrolu nad svojom vezom i ne smeta vam da se prljavo borite da je dobijete. Drama, igre uma, dim i ogledala, upotreba seksa kao oružja – ako je ulog dovoljno visok, nećete ni trepnuti pri korišćenju svega što je potrebno.

Postoji velika verovatnoća da će ovaj odnos imati mnogo drame. Većina Škorpiona uživa u tome (iako će to manje priznati!) Podsetite se da mržnja nije suprotnost ljubavi – ravnodušnost jeste. U ovoj vezi garantovano ćete dobiti od svega pomalo, ali ne i ravnodušnost.

Oboje ste hipnotički seksi, mrzovoljni, tajnoviti i zamišljeni. Neki znakovi se mogu zgrčiti u opisu, ali oni koji cene takve stvari znaju da se od njih zahteva da dostignu nivo emocionalnog intenziteta na kojem operišete.

Oboje volite da saznate više o partneru nego što želite da podelite o sebi, pa može da prođe mnogo vremena, mnogo svađa i mnogo izmišljanja da biste ovo prihvatili. Izgradnja poverenja treba da bude visoki prioritet.

Izgradite dovoljno međusobnog poverenja i ovo ima vrlo velike šanse da postanete nedodirljiva veza srodnih duša.

Škorpija i Strelac

Ovaj članak podelili smo u dve polovine, prva polovina posmatra stanovište Škorpije, a druga stanovište horoskopskog znaka Strelac.

Sa stanovišta Škorpije

U početku ćete uživati u strasti partnera, entuzijazmu, uzbuđenju zbog trivijalnih stvari i sveukupnom osećaju čuđenja sveta. Imaćete sjajne razgovore i naći ćete se fasciniranima. 

Prebacivanjem odnosa na viši nivo, međutim, mnoge razlike počinju da postaju očigledne. Tajanstveni ste i privatni, dok je vaš partner iskren i otvoren. Na mnogo načina ovaj partner je gotovo previše otvoren za vaš ukus. Ovo je partner „ono što vidite je ono što dobijate“, koji verovatno nema apsolutno nikakvih tajni (ne, zaista!)

Preturaćete po njihovoj duši, tražiti mentalne seksualne igračke sa kojima ćete se suočiti sa njima i verovatno otkriti da je sve već izloženo u njihovoj dnevnoj sobi!

Možda ćete u početku misliti da su oni vrlo dobri u skrivanju stvari, što bi vas moglo zaintrigirati, ali realnost je mnogo veća verovatnoća da zaista ne mogu da se trude da bilo šta sakriju!

Kao i u svim drugim oblastima veze sa Škorpijom i Strelcem, i vi ste mnogo dublja osoba, dok vaš Strelac voli da sve bude lagano i zabavno. Često stvari shvatate gotovo previše ozbiljno, dok ih ovaj partner retko shvata dovoljno ozbiljno. Više volite da budete privatni, dok je ovo partner koji želi da podeli sve sa svetom, zbog čega ćete se povremeno zgroziti.

U oblasti komunikacije oslanjate se na emocije i intuiciju da biste znali šta je ispravno, a često ne želite da analizirate ili objašnjavate svoje misli. U međuvremenu vaš Strelac više voli iskrenu i otvorenu raspravu, racionalno postavljajući sve na uvid i analizu. Ovo može oboje frustrirati.

Vaš partner može biti vrlo oštar i neosetljiv prema vašim standardima, i često će govoriti stvari koje iskreno ne treba reći. Ovo će vas iritirati na pogrešan način i stvoriti silaznu spiralu emocionalno zagrejanih rasprava (koje će vas iznervirati) i dugih perioda nepričanja (što će iznervirati vašeg Strelca).

Nekoliko drugih oblasti će baciti gorivo na ovu vatru: Vaš partner je veoma druželjubiv i društven i često uživa u flertu. Takođe je malo verovatno da će želeti posvećenost u skorije vreme, što će dovesti do toga da se osećate nesigurno.

Volite rutinu i doslednost, dok je ovo partner koji ceni avanturu i često malo haosa i nepredvidljivosti u svom životu. Ovo je partner koji voli da se oseća nezavisnim.

Volite da štedite, dok će vaš partner verovatno biti vrlo impulsivan i nepromišljen sa novcem, više voleći da brine o računima „kasnije“.

U svemu ovome verovatno ćete osetiti da vaš Strelac stvari shvata previše olako, a njihov „hladnog srca“ pristup kritikama će vam pokazati najgore.

Ova veza može funkcionisati i može biti divna uz dovoljno kompromisa. Međutim, to se neće „tek tako dogoditi“ kao kod nekih, pa će zahtevati mnogo truda i razumevanja s obe strane. Šanse su protiv vas, ali to takođe povećava zadovoljstvo i nagrade za one koji ih prevaziđu.

Sa stanovišta Strelca

Ukratko, naći ćete se fascinantnim i veoma privlačnim i mogli biste biti odlični prijatelji sve dok ne spavate jedno s drugim. Verovatno možete reći da je ovo osoba koja će vas udariti u zadnjicu ako se igrate s njima, i tu nastaje problem. To ih samo čini još neodoljivijima – nikada se niste mogli odupreti igri s vatrom.

Između seksualnosti, intenziteta, misterioznosti vaših partnera i stimulativnih i dubokih razgovora koje vodite, u početku ćete biti svuda oko njih. Na kraju će ta novina početi da se troši, a vi ćete se malo povući, dok vaša Škorpija još raste i postaje sve intenzivnija i opsesivnija prema vama.

Ovde će stvari početi da se kotrljaju prema dole ako im dozvolite.

Volite da sve bude lagano i zabavno, dok je ovo veoma emotivan i intenzivan partner. Iznećete svoje mišljenje i izbaciti nasumični komentar u žaru trenutka, a oni će biti povređeni do te mere da se sete (i citiraju!) narednih 12 godina.

Ako ste ozbiljni u vezi sa ovim partnerom, važno je cenzuriranje bilo čega štetnog za šta biste inače mogli reći da je vrlo visok prioritet. Čak i ako “niste mislili tako” platićete cenu za to što ste to rekli. Škorpioni ne opraštaju lako i morate prilagoditi svoje razmišljanje da to prihvatite. I tako dalje!

Uz to, vaš partner se oslanja na emocije i intuiciju da bi znao šta je ispravno i često ne želi da racionalizuje ili objasni svoja razmišljanja. U međuvremenu želite srčanu i otvorenu debatu, izlažući sve za iskrene povratne informacije.

Ukratko, verovatno ćete prečesto (sa logičkog stanovišta) „prozvati svog partnera“ i osećati se kao da ste pobedili u svađi. Ovo je klasičan slučaj pobede u bitkama uz gubitak rata!

Ovog partnera ćete početi da smatrate nepoverljivim, posesivnim i zahtevnim, dok će vas oni smatrati površnim i bezosećajnim. Volite da se družite, dok vaš Škorpion često više voli da ostane unutra. To će vrlo verovatno biti još jedna tačka spora i izvor žestokih rasprava.

Ovo je partner koji želi posvećenost i mrzi bilo koji oblik flertovanja. Bezopasno ili ne, vaša otvorena priroda, zajedno sa vašom nesklonošću posvećenosti, pokazaće vašim partnerima posesivnu i ljubomornu stranu, a odnos će biti veoma klaustrofobičan. Niko ne želi da se nosi sa ljutom Škorpijom – a najmanje neko lak i bezbrižan kao vi!

Kao i u drugim oblastima, morate prilično brzo promeniti svoje ponašanje ako želite da vaš partner bude srećan. Zvuči prilično loše do sada. 

Škorpija i Jarac

Ovaj članak podelili smo u dve polovine, prva polovina posmatra stanovište Škorpije, a druga stanovište horoskopskog znaka Jarac.

Sa stanovišta Škorpije

Imate mnogo zajedničkog sa ovim partnerom, i vrlo slične vrednosti i ciljeve. Svako od vas će imati visok nivo poštovanja prema drugom.

Oboje ste vredni radnici, koji cene sigurnost. Oboje ste rezervisani i cenite lepo domaće okruženje. Poštovaćete partnerove ambicije, odlučnost i osećaj svrhe, a oni će se diviti vašoj fantastičnoj intuiciji, uvidu i strasti.

Svideće vam se koliko je vaš Jarac prizemljen i odgovoran – ovo je pouzdan partner koji će vas prizemljiti, dok ih vi inspirišete. Savršeno podudaranje u ovoj oblasti.

Možda će vam Jarac biti manje emotivan nego što biste želeli – ovo je obično prilično emotivan partner, ali imate mogućnost da iznesete njihova osećanja i pomognete im da dožive život na dubljem i romantičnijem nivou nego što bi to učinili sa mnogim drugim znakovima. Oboje imate trajnu moć da dođete do te tačke.

Oboje ste veoma lojalni i razrešićete odnose – niko od vas nema problem sa posvećenošću. Vi ste definitivno na istoj stranici finansijski; oboje više volite da budete razumni sa novcem, i oboje ste spremni da naporno radite na poboljšanju vaše dugoročne bezbednosti.

Oboje možete biti prilično tvrdoglavi na svoj način. Sve u svemu, vaš partner je malo fleksibilniji od vas, međutim, područja trvenja u ovoj vezi biće toliko minimalna da ovo nije veliki problem u ovoj vezi.

Sve u svemu, veoma dobra veza, gde ćete ceniti snage jedni drugih i zaista osećati da ste tim.

Sa stanovišta Jarca

Često nailazite na rezervisanost ili distanciranost, međutim ovo je partner sa intuicijom da kroz taj furnir vidi ko ste zaista, otkrivajući svoja osećanja i romantičnu stranu. Možda se pitate zašto ste tako različita osoba kada ste sa njima!

Nivo intenziteta i strasti vaših Škorpiona će vas fascinirati i poštovaćete njihovu intuiciju i uvid u ophođenju s ljudima. Ovo će verovatno biti ulični pametan partner koji vam može bolje pomoći da se nosite sa svetom.

U međuvremenu ćete ih prizemljiti i obezbediti stabilnost i posvećenost koju zahtevaju od partnera i krajnje racionalan način razmišljanja koji će vrednovati. Između vas, ovo je sjajan tim, bili zaljubljeni ili u poslu.

Oboje ste vredni radnici i cenite sigurnost. Oboje ste rezervisani i cenite lepo domaće okruženje. Oboje radije ostajete unutra nego izlazite napolje.

Vaša Škorpija će se verovatno povremeno povući i trebaće joj puno ličnog prostora. Ovako Škorpije pune baterije, pa nemojte to shvatiti lično – odmah će se vratiti!

Vi ste definitivno na istoj stranici u finansijskom smislu, oboje više volite da budete razumni sa novcem, i oboje ste spremni da naporno radite na poboljšanju vaše dugoročne bezbednosti. Oboje možete biti tvrdoglavi, iako je ovo generalno partner koji vas je verovatno pobedio u ovoj oblasti. Vaša neslaganja će verovatno biti toliko retka da to neće predstavljati problem.

Sve u svemu, veoma dobra veza u kojoj ćete ceniti snage jedni drugih.

Škorpija i Vodolija

Ovaj članak podelili smo u dve polovine, prva polovina posmatra stanovište Škorpije, a druga stanovište horoskopskog znaka Vodolija.

Sa stanovišta Škorpije

Vodolije su vrlo samouverene i pametne, mada ponekad nisu previše emotivne. U početku će vas verovatno privući brza pamet i duboki uvidi ovog partnera. U ovom odnosu često postoji i visok nivo fizičke privlačnosti, što može dovesti do intenzivne kratkoročne veze.

Oboje možete biti pomalo buntovni i neodgovorni kada vas nagon povede, a na mnogo načina ćete to verovatno izneti jedno u drugom.

Dugoročno, međutim, vrlo je verovatno da ćete početi da vidite ovog partnera kao previše površnog ili emocionalno plitkog, i previše nezavisnog. U međuvremenu on će vas smatrati opsesivnim i možda čak i pomalo zastrašujućim.

Ovaj odnos će se svesti na bitku intelektualne analize (vaše Vodolije) protiv emocionalnih potreba (vaše). Pitaćete se zašto vaš partner ne može samo da prati svoje srce, a oni će se zapitati zašto se ne možete samo držati činjenica. Komunikacija je ovde potencijalno ozbiljan problem. Reći ćete „crveno“, a partner će čuti „plavo“.

Kada se pokrenu pitanja srca, verovatno će vaš intenzitet naterati Vodoliju da se povuče. Odgovorićete tako što ćete postati emocionalniji i može doći do začaranog kruga.

Ako ovo uporedimo, oboje možete biti veoma tvrdoglavi i verovatno će se svađa odugovlačiti prilično dugo, a da niko od vas ne oseća potrebu za kompromisom ili povlačenjem.

Posebna opasnost je to što će vaš partner vrlo brzo biti sposoban da tokom svađa izgovori neke prilično otvorene i spontane stvari, koje ćete kasnije možda imati problem da zaboravite ili oprostite. Opet, verovatno će doći do začaranog kruga.

Sve u svemu, oboje imate dosta posla da obavite da biste se sreli u sredini oko ovih pitanja. Ako vam oboma ne smeta mali sukob koji može stvoriti uzbudljivu i izazovnu vezu, verovatno to nikada neće biti označeno kao „harmonično“.

Kao i kod svih odnosa sa niskim bodovanjem, ova veza definitivno može uspeti, sve dok oboje to dovoljno želite i ne oslanjate se na to da se to „jednostavno dešava“ bez ikakvog napora – vaš partner će to verovatno pretpostaviti pre nego vi.

Što se tiče svakodnevnih aspekata odnosa, verovatno ćete pronaći glavnu razliku među vama u tome što volite rutine, dok se vaša Vodolija ponekad trudi da ih izbegne, često radije rešavajući isti zadatak na malo drugačiji način svaki put. Ovo će vas možda zbuniti, iako je u šemi stvari to mali detalj.

Sa stanovišta Vodolije

U ovom odnosu često postoji visok nivo fizičke privlačnosti, i to svakako može biti dobra kratkoročna veza ili veza za jedno veče. Oboje možete biti pomalo buntovni i neodgovorni kada vas nagon povede, a na mnogo načina ćete to verovatno izneti jedno u drugom.

Dugoročno, ovaj odnos će se svesti na bitku intelektualne analize (vaše) protiv emocionalnih potreba (vašeg partnera). Pitaćete se zašto vaša Škorpija ne može videti crno-bele činjenice ispred sebe, a oni će se zapitati kako možete biti tako bezdušni. Komunikacija će verovatno biti ozbiljan problem. Reći ćete ‘crveno’ i vaša Škorpija će čuti ‘plavo’.

Ako ovo uporedimo, oboje možete biti veoma tvrdoglavi i verovatno će se svađa odugovlačiti prilično dugo, a da niko od vas ne oseća potrebu za kompromisom ili povlačenjem. Iako će vaš brzi i pametni um kratkoročno “nadmašiti” vašu Škorpiju, znajte da oni imaju veliku prednost na duže staze, a borbe će se verovatno pretvoriti u rat iscrpljivanja, koji vam je suđeno da izgubite!

Vaša Škorpija je partner koji je vrlo posesivan i previše kontroliše za vaše standarde, u čemu nećete uvek uživati. Slično, ovo je partner koji ima tendenciju da bude prilično opsesivan i često ljubomoran, i generalno njihova emocionalna dubina vas može zbuniti ili čak uplašiti.

Volite slobodu i fleksibilnost, dok vaš partner voli rutinu. Volite da učite i procenjujete činjenice, dok ovaj partner voli da sledi njihovu intuiciju i srce. Sve u svemu, oboje imate dosta posla da obavite da biste se sreli u sredini oko ovih pitanja.

Ako vam ne smeta po koji mali sukob, ovo može stvoriti za uzbudljivu i izazovnu vezu, iako verovatno nikada neće biti označena kao „skladna“. Kao i kod svih odnosa sa niskim bodovanjem, i ovaj definitivno može uspeti, sve dok oboje to dovoljno želite i spremni ste da odvojite vreme za razumevanje i poštovanje potreba i gledišta vašeg partnera.

Škorpija i Ribe

Ovaj članak podelili smo u dve polovine, prva polovina posmatra stanovište Škorpije, a druga stanovište horoskopskog znaka Ribe.

Sa stanovišta Škorpije

Vaša snaga i zaštitnički odnos savršeno funkcionišu sa  ranjivom i nesebičnom prirodom vaše Ribe. Uvek će vas staviti na prvo mesto, a zauzvrat ćete sprečiti druge da ih iskoriste. Oboje možete učiniti da se drugo oseća potpuno bezbedno (često nije lak zadatak za većinu drugih znakova).

Oboje ste izuzetno lojalni i možete biti vrlo posesivni. Često se na ovo gleda kao na negativnu stvar, ali u ovoj vezi će svakome od vas pomoći da se oseća sigurno i potrebno. Ovo je partner za koga nikada nećete posumnjati da je pokušao da vas povredi i čija će blaga priroda u vama izvući ono najbolje.

Povezaćete se sa ovim partnerom na veoma dubokom i zadovoljavajućem nivou, često znajući šta drugo misli ili oseća u bilo kom trenutku. Ako više volite emocionalnu ili finansijsku kontrolu nad odnosima, ovaj partner će verovatno biti vrlo prijatan.

Oboje cenite privatnost i jedni druge ćete staviti ispred svih, oboje ste duhovni, romantični i ponekad emocionalno zavisni. Oboje ćete prepoznati ta vremena i biti tu jedno za drugo.

Ovo je povezano sa Rakom kao vašim najboljim podudaranjem, iako je na mnogo načina čak i komplementarniji meč. Jedino potencijalno upozorenje ovde je da ne potcenjujete da vaše Ribe ne vole sukob i rasprave. Veoma su lojalni, do te mere da daju sve od sebe za vezu, ali ako ih gurnu preko te ivice, mogu „odustati“ i otići.

Ribe su pomalo zloglasne po tome što samo „odlaze i nikada se ne vraćaju“ ako su dovoljno dugo nesrećne. Iako to može iznenaditi i zbuniti manje intuitivnog partnera, imaćete dosta upozorenja.

Ne budite tvrdoglavi sa ovim partnerom, podsetite se svih načina na koje vam se prilagođavaju. Oslobodite svoj bes na ostatak sveta i preskočite ih. Vrlo je verovatno da su previše dobri da bi se oduprli sitnim prepirkama. Negujte ih i zaštitite, kao što samo Škorpija može.

Ukratko, ovo je jedno od onih savršenih podudaranja koje će verovatno izazvati ljubomoru drugih!

Sa stanovišta Ribe

Ovo je jedno od onih savršenih podudaranja zbog kojih drugi mogu biti ljubomorni. Povezaćete se sa ovim partnerom na veoma dubokom i zadovoljavajućem nivou, često znajući o čemu razmišljate ili osećate u bilo koje vreme.

Škorpije se često ne prikazuju kao vođe, ali realnost je da su više nego sposobne da preuzmu vođstvo ako to žele. U slučaju vaše veze, verovatno ćete često ceniti neverovatnu unutrašnju snagu svojih partnera – oni mogu da podnesu sve što im život baci – pogotovo ako pored njih imaju brižnog partnera poput vas.

Škorpija je izuzetno posvećen i zaštitnički partner, upravo ono što vam treba. Nemojte se iznenaditi ako će vaš partner učiniti bilo šta da spreči druge da vas iskoriste. Pogledajte šta je to – kako pokazuju da im je stalo – zaštitništvo, a ne podlost.

Vi ste daleko fleksibilniji partner u ovoj vezi. Tvrdoglavost u Škorpionu element je koliko je njihov karakter snažan, pa čak i ako vam se ovaj aspekt ne sviđa uvek, zapamtite da je to neophodan deo paketa koji generalno ima brojne pozitivne strane koje ćete bez sumnje zavoleti i diviti im se.

Ovo je vrlo intenzivan partner, koji povremeno može biti ćudljiv, pa čak i pomalo paranoičan. Vi ste jedan od retkih ljudi koji imaju intuiciju i strpljenje da ih nateraju da se otvore kada su povređeni ili iznervirani. Dobro iskoristite taj poklon, a ovaj partner će uskoro shvatiti da zaslužujete njihovo poverenje i višestruko će vam ga vratiti.

Oboje možete biti posesivni i oboje ste više nego sposobni da shvatite tu posesivnost i steknete sigurnost iz nje, umesto da se uvredite.

Oboje možete biti veoma romantični, ceniti privatnost i nemate problem da postavite jedno drugo ispred svih ostalih. Verovatno ćete oboje biti prilično duhovni ljudi.

Za druge, svako može imati osećaj misterije o vama, mada to u vašoj vezi niko ne može primetiti. Međutim, ako imate zajedničke prijatelje, oni će to možda prokomentarisati.

Najnovije
- Reklama -spot_img
Možda bi Vas interesovalo