29.4 C
Novi Sad
petak, 22 septembra, 2023

Sa kim se najbolje slaže Vaga? Kompatibilnost horoskopskih znakova

Došao je red i na Vage, mislioce zodijaka koji u svaki odnos unose ravnotežu. Videli smo kompatibilnost Ovna, Bika, Blizanaca, Raka, Lava i Device, kao i njihovo podudaranje sa Vagama, a da li za Vage postoje bolji partneri? Hajde da pogledamo.

Vaga i Ovan

Ovaj članak podelili smo u dve polovine, prva polovina posmatra stanovište horoskopskog znaka Vaga, a druga stanovište horoskopskog znaka Ovan.

Sa stanovišta Vage

Između Vage i Ovna će biti puno hemije, ali na mnogo načina Ovnovi su vaša suprotnost. To može dovesti do mnogih dobrih ili loših stvari, u zavisnosti od toga kako gledate na to i koliko je svaki partner spreman na kompromis.

Verovatno će biti iznadprosečnog nivoa trvenja u ovom odnosu, ali sa druge strane bar neće biti dosadno.

Verovatno je da je vaš partner mnogo više orijentisan na akciju od vas, ali mu nedostaju vaše pregovaračke sposobnosti, strpljenje i analitičke veštine. Ovo može od vas stvoriti odličan tim.

Na mnogo načina vaši Ovnovi će morati da naprave kompromise više nego vi da bi ovo uspelo, a iskreno kompromis im nije uvek jača strana.

Iako ćete se diviti hrabrosti, upornosti i inicijativi partnera, koliko god cenili njihove pozitivne osobine, moraćete da ocenite da li ih smatrate napornima ili uzbudljivima. Dobro i loše, ovo nije osoba koja se plaši da rizikuje.

Sa stanovišta Ovna

Vi ste muškarac ili žena od akcije, dok je vaš partner pregovarač, planer i rešavač problema. Ovo može napraviti odličnu kombinaciju, ali verovatno neće biti baš tako lako kako zvuči.

Izazov sa kojim se suočavate je da ste mnogo nezavisnija osoba, dok je za Vagu mnogo veća verovatnoća da će biti timski igrač. Želećete da zgazite njihove ideje i preuzmete kontrolu nad svime. Pa, pokušajte da ne radite to.

Izaberite bitke koje su vam važne i ne pokušavajte da pobedite partnera samo zato što možete. Vaš partner će vam tražiti pošteno rešenje i kompromis. Kako vam kompromis nije jača strana, samo unapred odlučite u kojim životnim oblastima ćete se uvek složiti i ne inatite se. U suprotnom će vas videti kao diktatora, nego kao partnera, što će dovesti do problema u ovom odnosu.

Vaga i Bik

Ovaj članak podelili smo u dve polovine, prva polovina posmatra stanovište horoskopskog znaka Vaga, a druga stanovište horoskopskog znaka Bik.

Sa stanovišta Vage

Bik je izuzetno stabilan, predvidljiv i prizeman partner. Veoma je teško ne diviti se njegovoj snazi karaktera i odlučnosti, mada mnoge Vage vole malo nestalnijeg, nepredvidljivijeg ili strastvenijeg ljubavnika (zato je vaš posao da ih ohrabrite i izvučete ove osobine na videlo!)

Daleko ste društveniji, dok je vaš Bik često kućni crv. Vaša otvorena priroda će vrlo verovatno biti shvaćena kao koketirajuća, što partnera čini nesigurnim. To će ih učiniti ljubomornim i posesivnim, što može postati začarani krug ako se kompromis ne postigne prilično rano.

Kada analizirate probleme, vi ste više komunikator, dok je vaš partner više samotnjak. Ovo se može činiti trivijalnom razlikom, međutim vaš Bik je izuzetno tvrdoglav, a partner koji odbija komunikaciju može biti glavni nedostatak za neke Vage da prihvate.

Jednom kada Bik donese odluku, gotovo je nemoguće razuveriti ga razgovorom. Mnogo ste fleksibilniji i tvrdoglava strana vašeg Bika može biti nešto čemu se divite ili nešto što jednostavno ne možete da razumete.

Vama vlada Venera, i delite ljubav prema lepoti i luksuzu, dok ste izuzetno diplomatski i šarmantni (mada je mnogo veća verovatnoća da ćete se potruditi da budete šarmantni sve vreme, dok je vaš Bik mnogo selektivniji). Oboje želite lojalnog partnera i posvećenu vezu, a oboje možete biti vrlo romantični.

Skloni ste optimizmu, dok je vaš partner verovatno pesimista. Po pravilu se lako uklapate sa ljudima, dok vaš Bik verovatno ima lošu narav ako ga gurnete dovoljno daleko (savet: nemojte!)

Sa stanovišta Bika

Vaga je vrlo druželjubiv partner koji uživa u pažnji i velika je šansa da će ovo izvući vašu posesivnu stranu bilo direktno (prividno koketirajuće) bilo indirektno (uvek želeći da izađete ili budete na telefonu).

Vredi napomenuti, Vaga je obično 100% odan partner, ali često oseća potrebu da „testira“ svoju atraktivnost flertom. To je bezopasno, ali većina Bikova ima malo tolerancije prema koketiranju, što pokreće začarani krug ljubomore i posesivnosti i udaljava Vagu iz veze.

Takođe se možete prepirati oko izlaska ili ostajanja kod kuće – iako niste nedruštveni, ne osećate potrebu da imate tako masivan krug prijatelja kakav vaša Vaga verovatno želi da održi.

Veoma razgovorljiv partner, Vage vole da raspravljaju, da odmere obe strane svađe i istraže svaki ugao situacije – ovo može biti zamorno za neke Bikove, koji često više vole da o stvarima razmišljaju u samoći, a tek kasnije razgovaraju o njima – ne osećate potrebu da imate ljudsku zvučnu ploču za formiranje mišljenja i možda nećete osećati potrebu da uvek pronađete pošteno ili savršeno rešenje. Vaga je vrlo harizmatičan i vešt komunikator, i veoma je teško zanemariti ga u ovom pogledu!

Vama vlada Venera i delite ljubav prema lepoti i luksuzu u svim oblicima, a istovremeno ste izuzetno diplomatski nastrojeni i šarmantni (mada je veća verovatnoća da će se vaša Vaga truditi da bude šarmantna sve vreme, što smatrate nepotrebnim ). Oboje želite lojalnog partnera i posvećenu vezu. Oboje možete biti vrlo romantični.

Skloni ste da budete pesimista, dok je vaš partner više optimista. Tvrdoglaviji ste i verovatno ćete imati lošu narav ako vas neko dovoljno isprovocira. Ovo će verovatno biti veoma neugodno za vaše Vage ako vide previše toga.

Vaga i Blizanci

Ovaj članak podelili smo u dve polovine, prva polovina posmatra stanovište horoskopskog znaka Vaga, a druga stanovište horoskopskog znaka Blizanci.

Sa stanovišta Vage

Ovo je vrsta veze koja druge ljude čini ljubomornim. Vas dvoje ste toliko sinhronizovani da to jednostavno nije fer! Brak vam je generalno mnogo važniji nego Blizancima, ali u ovom slučaju verujemo da se nećete mnogo svađati!

Na otprilike svakom nivou savršeno ispunjavate potrebe partnera, a jedini nedostatak ovde je rizik da se međusobno istrošite! Volećete ove partnere društvene i otvorene prirode, njihovu spontanost, kreativnost i šarm. Veoma ste romantični, a vaš partner odražava vaša raspoloženja, stvarajući vrlo romantičan odnos.

Oboje ste intelektualni znaci, oboje ste vrlo analitični i oboje volite da komunicirate. Ako neko od vas u datom trenutku ne deli ideju, verovatno ste oboje zaspali. Rasprave će uvek biti živahne i zabavne, a ako se posvađate, i opraštate i zaboravite vrlo lako.

Oboje volite putovanja, avanture i doživljavanje novih stvari. Oboje uživate u zabavama i društvenim okupljanjima, a verovatno nikada nećete biti kod kuće ako nema puno gostiju. Inspirisaće vas partneri u potrazi za zabavom i svideće im se način na koji uskočite kada pronađu nešto.

Negativne strane: spisak ovde je kratak i oboje ste krivi za iste stvari, pa ni ovde neće biti nezadovoljstva. Oboje možete biti neodlučni, mada ovo može na vas uticati više jer ste odlučni da usrećite svog partnera i možda će se ciljevi objaviti u pokretu češće nego što biste želeli. Oboje takođe volite da trošite novac. U šemi stvari, negativni aspekti su vrlo mali u poređenju sa svim pozitivnim!

Sa stanovišta Blizanaca

Ovo je tip veze zbog kojeg su drugi parovi često ljubomorni. Vas dvoje ste toliko sinhronizovani da to jednostavno nije fer!

Na otprilike svakom nivou savršeno ispunjavate potrebe drugih. Stvarno, jedini nedostatak ovde je rizik da se međusobno istrošite! Iako ste obično donekle koketni, ovo će verovatno biti „onaj“ partner koji može iskreno da vas zanima tamo gde drugi ne mogu.

Brak je vašoj Vagi mnogo važniji nego vama, a možda biste i popustili! Oboje ćete se možda predomisliti osam puta (oboje ste vrlo neodlučni), ali vrlo je verovatno da će se to desiti pre ili kasnije.

Oboje ste intelektualni znaci, oboje su vrlo analitični i oboje volite da komunicirate. Ako neko od vas ne deli ideju u bilo kom trenutku, onda sigurno spavate! Rasprave će uvek biti živahne i zabavne, a ako se i posvađate, i opraštate i zaboravite vrlo lako.

Oboje volite putovanja, avanture i doživljavanje novih stvari. Oboje uživate u zabavama i društvenim okupljanjima, a verovatno nikada nećete biti kod kuće ako nema puno gostiju. Inspirisaćete svog partnera u potrazi za zabavom, istovremeno ceneći njegovu spremnost da se uvek pridruži.

Divićete se socijalnim veštinama, optimizmu i sofisticiranosti svojih partnera, koliko su laskavi i kako u vama bude romantiku. Skloni ste preslikavanju raspoloženja partnera, osiguravajući da ste uvek na istoj stranici.

Negativne strane: spisak ovde je kratak i oboje ste krivi za iste stvari, pa neće biti nezadovoljstva! Oboje možete biti neodlučni i oboje volite da trošite novac. U šemi stvari, negativni aspekti su minorni u poređenju sa svim pozitivnim!

Vaga i Rak

Ovaj članak podelili smo u dve polovine, prva polovina posmatra stanovište horoskopskog znaka Vaga, a druga stanovište horoskopskog znaka Rak.

Sa stanovišta Vage

Postoje dva glavna problema u ovom odnosu. Prvo je da tražite mentalnu vezu sa ljubavnikom pre svega i to vam je najvažnije, dok vaš Rak traži emocionalnu vezu.

Drugo područje problema nastaje jer Rak ima tendenciju da bude prilično ćudljiv i nestabilan, često se povlači u sebi kada je uznemiren. U međuvremenu, harmoniju u vezi cenite više od većine, što ovo čini posebno frustrirajućim. Želite da usrećite svog partnera, ali u ovom slučaju je vrlo malo verovatno da ćete imati emocionalnu empatiju ili strpljenje da to učinite bez neke prakse.

Postoje i druge razlike, na primer, vaša očekivanja od društvenog života. Volite druženje sa prijateljima i kontaktima, dok vaš Rak često više voli da ostane kod kuće sa voljenom osobom. Izađite previše puta i mnogi Rakovi će to videti kao oblik izdaje. Bacite bilo koji nivo koketiranja, bez obzira koliko bezazlen bio, i imate jednog vrlo besnog partnera.

Ovo je pre svega partner koji ceni bliskost, posvećenost i stalnu naklonost. Iako i vi sigurno uživate u svim tim stvarima, nemate strpljenja za njih 24/7. Zbog ovog nedostatka stalne naklonosti Rak se povlači, što često stvara začarani krug „zanemarivanja“ i svađe.

Biće vam veoma teško da svom Raku pružite nivo emocionalnog odgovora ili empatije koji traži, a oni će zauzvrat biti nezadovoljni vezom, dok nedostatak harmonije koji ovo stvara takođe može da bude težak za podnošenje za vas.

Druge manje kritične razlike uključuju vaše relativne ideje o privatnosti. Ovo je partner koji ima tendenciju da bude vrlo privatan. Iako ste otvoreni prema svojim osećanjima, Rak je mnogo rezervisaniji i često skriva svoja osećanja, čak i od ljudi koje voli.

Ako partner nema visok nivo strpljenja i intuicije, to može biti vrlo frustrirajuće za obe strane. Pitajte prijatelje o mišljenju u čemu je problem i vaš Rak će se možda ponovo osećati izneverenim.

Volite da provodite vreme sa prijateljima, Rak više voli da provodi vreme sa porodicom. Optimista ste dok vaš Rak teži ka tome da bude pesimista. Novac takođe može predstavljati problem u ovoj vezi, volite da kupujete i uživate u povremenoj skupoj ili ekstravagantnoj kupovini, dok je vaš Rak skloniji štednji.

Sa stanovišta Raka

Vaga je šarmantan i sofisticiran partner i na prvom sastanku ovo može izgledati kao savršen spoj. Zasnovano samo na sunčevim znakovima, međutim, ovo je često težak odnos za postizanje harmonije.

Koren problema je u tome što na kraju tražite pre svega emocionalnu vezu sa ljubavnikom, dok vaša Vaga traži mentalnu vezu.

Imate tendenciju da budete neraspoloženi, dok vaša Vaga želi harmoniju u vezi. Ovo može stvoriti začarani krug kad god se osećate loše. Umesto empatije ili naklonosti, veća je verovatnoća da ćete dobiti (dobronamernu) analizu. Na ovo ćete reagovati povlačenjem, a vaše Vage (koje su vrlo osetljive na potrebe partnera, ali nisu emocionalno intuitivne) biće zbunjene kako da to reše. Krajnji rezultat, oboje ćete biti uznemireni i zbunjeni.

Postoje i druge razlike, na primer, vaša očekivanja od društvenog života su veoma različita. Vaša Vaga ‘treba’ da se stalno druži sa prijateljima i kontaktima, dok često više volite da ostanete kod kuće sa voljenom osobom. Vage takođe često „trebaju“ da se osećaju privlačno, često flertujući. Iako su zapravo veoma lojalni partneri, ovo vam je povremeno zasigurno dosadno ili uvredljivo.

Ovo je partner koji je vrlo otvoren u razgovoru. Ako su uznemireni, to kažu svima (čak i strancima!). To često užasava neke Rakove, koji imaju tendenciju da budu mnogo rezervisaniji i privatniji što se tiče njihovog ličnog života. Nemojte se iznenaditi ako vaša Vaga traži mišljenje o tome kako da vas usreći …

Ove osnovne razlike mogu učiniti vezu nezadovoljavajućom za vas oboje, osim ako ne odvojite vremena da razumete svog partnera i uvažite međusobne potrebe i stavove. Čineći to često će vas izložiti novim iskustvima u kojima ćete uživati, pa nije ni približno toliko velika žrtva kako bi moglo zvučati.

Novac takođe može biti problem u ovoj vezi; volite da čuvate novac za “ne daj Bože”, dok Vage mogu biti prilično ekstravagantne, posebno kada je u pitanju njihov ormar. 

Vaga i Lav

Ovaj članak podelili smo u dve polovine, prva polovina posmatra stanovište horoskopskog znaka Vaga, a druga stanovište horoskopskog znaka Lav.

Sa stanovišta Vage

Privući će vas vaš dominantni, strastveni i upečatljivi stil Lavova. Najsigurniji od svih znakova, dramatično oduzimaju dah – posebno ako imaju zahvalnu publiku. Svideće vam se njihov osećaj zabave i drskosti, dok će oni vole da vas pokazuju.

Oboje ste otvoreni i društveni, volite da se ekstravagantno oblačite i da budete u centru pažnje. Iako je ovo jedan od retkih znakova sa dovoljno harizme da vam skrene pažnju, oni će i dalje biti u strahu od vašeg otmenog i prefinjenog stila. Oboje ste razigrani i ovo može dovesti do vrlo zabavnog rivalstva, jer ste oboje zavisni od pažnje i srećni ste što ćete se za nju takmičiti na svoj način.

Ne volite da budete prisiljeni da donosite odluke, a ovo dobro funkcioniše sa ovim često naredbodavnim partnerom koji će obično želeti da preuzme “vlast” u vezi. Lav gotovo uvek želi da kontroliše odnose, kako u spavaćoj sobi, tako i van nje.

Imajte na umu da u ovom spoju postoji opasnost, međutim, da se u svemu slažete sa svojim Lavom. Vaš partner verovatno ima tendenciju da se ponekad malo zanese i postane ekstreman, a ako ih neko ne spusti na zemlju, to može dovesti do nekih problema. S druge strane, to sigurno neće biti dosadna veza.

Verovatno ćete biti intelektualniji, dok je vaš Lav strastveniji. Uživate u razgovoru i debati, a vaš Lav će se diviti vašim socijalnim veštinama u ovoj oblasti. Iako volite da analizirate i izmerite prednosti i nedostatke neke teme ili situacije, vašim partnerom upravljaju mnogo više strast i hir. Uprkos tome, verovatno ćete uskoro shvatiti da vaš Lav uvek ima svoje mišljenje! Nagovaranje da se predomisle može biti zabavna vežba u ovom odnosu.

Lav je partner koji uživa u pohvalama, a vaš poklon za istinske komplimente biće posebno primljen i cenjen. Oboje ste optimistični, oboje volite da isprobavate nove stvari i tražite avanturu, oboje uživate u zabavi i drami (vi više kao gledalac, a vaš Lav više tako što će to stvoriti – i opet ste dobro umreženi).

Oboje ste kreativni i romantično ćete se nadahnjivati. Jedan od retkih negativnih aspekata ovog odnosa je da je vaš partner ponekad previše posesivan za vaš ukus.

Sa stanovišta Lava

Privući će vas vage sofisticirani i prefinjeni stil, brz um i šarm. Veoma nežan i diplomatski partner, vaša Vaga ima dar za davanje iskrenih komplimenata – nešto što ćete ceniti više od većine.

Vage uglavnom ne vole da budu prinuđene da donose odluke i ovo vam dobro ide, jer nikada ne oklevate da preuzmete kontrolu. Međutim, nemojte pogrešiti misleći da su vaše Vage pasivne, s obzirom na to da će odlučiti o svojim preferencijama i imati istrajnost i diplomatske veštine da se snađu u pitanjima koja su im važna!

Oboje ste otvoreni i društveni, volite da se oblačite upečatljivo i da budete u centru pažnje. Privući će vas Vage otmenim i prefinjenim stilom i volite ih pokazivati. Imate malu prednost u odeljenju za harizmu i oboje ste podjednako zaigrani, pa ovo može dovesti do vrlo zabavnog rivalstva, jer ste oboje zavisni od pažnje i srećni ste što ćete se za nju takmičiti na svoj način.

Vaša Vaga je vrlo intelektualni znak i uživa u razgovoru i debati. Verovatno ćete se diviti njihovim socijalnim veštinama. Iako vole da analiziraju i odmere prednosti i nedostatke neke teme ili situacije, mnogo više vas vode hir i strast, omogućavajući vam da odmah izvučete zaključak o nečemu o čemu će vaša Vaga možda satima razmišljati. To može dovesti do zabavnih razgovora.

Oboje ste optimistični, oboje volite da isprobavate nove stvari i tražite avanturu, oboje uživate u zabavi i drami. Oboje ste kreativni i romantično ćete se nadahnjivati. Jedan od retkih negativnih aspekata ovog spoja je taj što ponekad možete biti previše posesivni.

U ovom meču postoji opasnost da vas Vaga malo previše ohrabri. Imate tendenciju da se ponekad malo zanesete i budete ekstremni, posebno kada imate zahvalnu publiku. Bez nekoga ko vas prizemljuje, ovo može dovesti do nekih problema, na primer let za Pariz za romantični vikend definitivno je sjajna ideja, ali ne i ako ćete ga sledeće 3 godine plaćati kreditnom karticom! Novac može biti problem u ovom odnosu, ne zato što ćete se svađati zbog njega, već zato što oboje uživate da ga trošite na zabavne stvari!

Vaga i Devica

Ovaj članak podelili smo u dve polovine, prva polovina posmatra stanovište horoskopskog znaka Vaga, a druga stanovište horoskopskog znaka Devica.

Sa stanovišta Vage

Oboje ste više analitični nego emotivni, oboje ste dobri komunikatori (vi više društveno, vaša Devica više u jednoj situaciji). Oboje više volite da izbegavate sukob, pa razlike mogu ostati neizgovorene i izazvati nezadovoljstvo umesto da budu razrešene.

Oboje ste otmeni i sofisticirani i brinete se o izgledu i nezi i bez sumnje će ovo biti jedna od prvih stvari koje ćete međusobno primetiti i poštovati. Ako ništa drugo, lep ste par!

Otkrićete da je ovo partner koji mora biti produktivan, a jedna značajna razlika između vas u ovoj vezi biće sukobljeni interes između rada i igre. Verovatno ćete svog partnera ponekad smatrati preozbiljnim, dok će vas možda smatrati previše nestalnim, neodlučnim ili čak lenjim.

Slično tome, ovaj izuzetno metodičan i precizan partner možda neće uvek odobriti vašu zabavu i bezbrižnost. Ove razlike nisu loše za oboje, oboje možete puno naučiti ako se sretnete u sredini, mada je to ponekad lakše reći nego učiniti.

Po prirodi ste optimista, dok je vaša Devica ponekad pesimistična. Društveni ste i pričljivi, dok je ovo partner koji će verovatno biti mnogo povučeniji i tiši. Mogli bi vas doživljavati kao sklone flertu ako odete predaleko u ovom području i zbog toga se mogu osećati nesigurno u vezi.

Vaš partner ima tendenciju da bude prilično rezervisan kada je reč o izražavanju ljubavi i naklonosti, bilo verbalno ili fizički, dok ste vi vrlo otvoreni. Možda ćete se zbog toga početi osećati pomalo usamljeno u ovoj vezi.

Iako vam možda neće reći „volim te“ onoliko često koliko biste želeli, verovatno ćete ponekad primiti obilje kritika i grešaka – čineći posebno loš gest sa vašeg stanovišta. Ne oklevajte da to istaknete i izmenite to ponašanje.

Finansijski vas partner može smatrati pomalo ekstravagantnim i nenaklonjenim uštedi novca. Device ponekad mogu biti vrlo efikasne sa novcem, a vaš partner se može naježiti kad otkrije da nikada ne uravnotežujete svoj tekući račun ili obavljate mesečna usaglašavanja! Sa dobre strane, niste mogli naći bolju osobu koja bi to učinila za vas! Možda ćete videti da je vaš partner štedljiv, kada ih zaista zanima aspekt efikasnosti – maksimiziranje upotrebe novca, a ne sa bilo kojeg stanovišta pohlepe.

Sa stanovišta Device

Oboje ste analitički nastrojeni, a ne emotivni, i oboje ste dobri komunikatori, više volite racionalan i objektivan stil. Oboje radije izbegavajte sukobe kad god je to moguće – pa razlike mogu ostati neizgovorene i izazvati nezadovoljstvo, umesto da ruše borbe.

Volite da budete produktivni dok su vaše Vage mnogo opuštenije. Jedna značajna razlika u ovom odnosu biće sukobljeni interes za rad naspram igre. Ponekad ćete svog partnera verovatno doživljavati kao nestalnog, neodlučnog ili lenjeg, dok vas vide kao preozbiljnog ili čak kao radoholičara.

U sličnom smeru ste metodični i precizni, dok je vaš partner bezbrižan i nepromišljen prema vašim merilima. Po prirodi ste skloni da budete pesimista, dok je vaš partner optimističniji.

Ove razlike nisu loše za oboje, ako se oboje možete sresti negde u sredini, možete i učiti i rasti iz perspektive drugih. Ponekad je to naravno lakše reći nego učiniti. Oboje morate biti spremni da razumete i poštujete potrebe i stavove jedni drugih i da budete tolerantni prema njima.

Zabavljate se i često ste tihi, dok su vaše Vage društvene i pričljive. Verovatno ćete ih smatrati koketnim prema vašim merilima i generalno se zbog toga možete osećati nesigurno. Svi su različiti i mnogim Vagama je dobijanje potvrde da su privlačne centralni način za održavanje samopouzdanja.

Imate tendenciju da budete prilično rezervisani kada je reč o izražavanju ljubavi i naklonosti bilo verbalno ili fizički, dok je vaš partner vrlo otvoren i zbog toga se može osećati donekle „usamljeno“ u ovoj vezi, posebno u kombinaciji sa vašom sklonošću ka verbalnoj kritičnosti povremeno. Pokušajte da se što više otvorite sa ovim partnerom i izbegavajte da budete previše kritični.

Oboje ste otmeni i sofisticirani i vodite računa o izgledu i nezi. Ovo će verovatno biti veza u kojoj ste ponosni na izgled partnera, tako da u tom pogledu neće biti problema.

Finansijski ćete možda pronaći da je vaš partner pomalo ekstravagantniji i nesklon uštedi novca, što može postati sporna tačka ako vam je područje posebno važno. Vage često uživaju u održavanju prilično velikog garderobera …

Vaga i Vaga

Oboje ste majstori kako da se snađete u vezi. Problem dolazi zato što oboje to činite koristeći šarm na prijatan i neusaglašen način. Iako je ovo izvrsna tehnika sa drugim znakovima, to ne deluje ni približno dobro kada vaš protivnik ima isti suptilan pristup!

Daleko bolje funkcioniše sa spoljnijim asertivnim protivnikom. Možete im dozvoliti da dobijaju bitke, dok vi dobijate rat iza kulisa. Iako je ovo uparivanje skladno, vi se u određenoj meri oslanjate na strast partnera koju kontrolišete i vodite. Na površini deluje da ste u ovom odnosu prilično pokorni, a ispod površine ste prilično dominantni.

Možda ponekad nedostaju intelektualna i objektivna podudarnost, strast i emocionalni intenzitet. Oboje ste društveni, elegantni, otmeni i atraktivni, a oboje uživate u ljubavi. Oboje takođe uživate u usrećivanju partnera, a slično gore navedenom, ovo ne funkcioniše tako dobro u ogledalu kao obično.

Više nego kod mnogih drugih znakova, ovaj odnos zavisi od mesečevih znakova. Ako jedan od vas ima vatreni mesec, a drugi kompatibilni, onda lako možete postići više. Statistički gledano, međutim, to je malo verovatno, pa otuda niža ocena na osnovu „samo znaka sunca“. Ovo je odnos za koji je potrebna dublja analiza.

Vaga i Vaga seks

Romantičan, atraktivan i prirodan spoj, kao što ste u drugim oblastima i pomalo odvojeni i intelektualni, i u tom pogledu možete biti iznenađeni koliko se oslanjate na manje racionalnog ili emocionalno intenzivnijeg partnera da bi stvari ostale zanimljive.

Oboje ste idealisti i želite vrhunsku ljubavnu vezu. Često ćete je pronaći kod ovog partnera, samo da biste otkrili da savršeno i idealno može postati izuzetno dosadno brzo, kada počnete da žudite za strasnijim i manje savršenim partnerom koji će vas inspirisati – tu mesečni znakovi i drugi faktori postaju važni.

Važno je napomenuti da ovde gledamo samo sunčane znakove. Postoje mnoge druge planete koje mogu imati jednak ili veći efekat na nečiju ličnost. Ima smisla, jer su na kraju svi naravno jedinstveni. Uopštavanje zasnovano samo na sunčevim znakovima može dovesti u zabludu.

Da bismo nekoga u potpunosti razumeli ili koliko ste kompatibilni sa njim, moramo da izračunamo te druge razmeštaje planeta od datuma rođenja i uporedimo ih sa vašim, a zatim protumačimo rezultate. Ovo otključava stvarnu moć astrologije i daje mnogo korisnije i konkretnije informacije: sve od toga kako vas doživljavaju, kako ih zainteresovati, kako izbeći svađe sa njima itd.

Vaga i Škorpija

Ovaj članak podelili smo u dve polovine, prva polovina posmatra stanovište horoskopskog znaka Vaga, a druga stanovište horoskopskog znaka Škorpija.

Sa stanovišta Vage

Škorpija je seksi i misteriozna i verovatno će ovde biti jaka početna privlačnost sa obe strane. Smatraćete jedno drugo fascinantnim i verovatno ćete se utrkivati u dolasku do spavaće sobe.

Oboje tražite i posvećenost i brak, tako da će ovo u početku izgledati kao sjajan spoj. Na tome se, međutim, početne sličnosti završavaju.

Intelektualni ste i analitični, dok je vaš partner duboko emotivan. Pričljivi ste dok je vaš partner mnogo intuitivniji i neverbalniji.

U velikoj meri Škorpija će vas verovatno doživljavati previše površnim ili prevrtljivim, a vaš uobičajeni šarm i diplomatija neće delovati na ovog partnera, koji takve stvari vrlo lako vidi.

Visoko ste društveni, dok je Škorpija daleko povučenija i privatnija. Verovatno će doći do nesuglasica oko boravka kod kuće u odnosu na izlazak. Ako na kraju izađete sami, verovatno će to stvoriti probleme sa ljubomorom, dok se ne postigne vrlo visok nivo poverenja. Kao i kod mnogih drugih aspekata ovog odnosa, ljubomora i intenzitet Škorpiona suprotni su vašoj ležernoj i laganoj prirodi.

Vaga može da izvuče Škorpiju iz njenog oklopa i nauči je kako da bude društveni leptir, ali to još nismo videli u praksi. Škorpioni su vrlo tvrdoglavi u takvim stvarima i zaista ne uživaju u trivijalnom razgovoru ili veštačkim formalnostima potrebnim da bi nekoga svrstali u društvo.

Sa stanovišta Škorpije

Ovde možda postoji neka velika početna privlačnost, jer ste oboje spolja fascinantni. Međutim, ispod površine niste baš kompatibilni bez pravljenja obostranih kompromisa.

Emotivni ste, dok je vaš partner intelektualniji i analitičniji. Indirektniji ste i intuitivniji, dok je vaša Vaga jedan od šarmera zodijaka – majstor laganih razgovora, koje ćete na kraju možda smatrati dosadnim, plitkim ili neodlučnim.

Sve ovo, Vage vole da dobiju odobrenje od mnogih ljudi, a ne samo od svog partnera. Verovatno vam se ovo neće dopasti i možda će vam biti čak i uvredljivo.

Privatni ste i pomalo ste usamljenik u društvu, dok su vaše Vage mnogo društvenije. Sigurno je reći da će se svađati oko izlaska naspram ostajanja kod kuće. Vage će na kraju izaći same, a vi znate kako će se stvari odatle spustiti niz brdo. U teoriji bi Vaga mogla da vas učini društvenijim, ali u praksi je malo verovatno da će se to dogoditi.

Ukratko, vaš intenzitet i ležerna priroda Vage nisu dobar spoj bez nekih kompromisa. Bićete zagonetka za Vagu i verovatno će vas iznervirati konceptima poput poštenosti (veoma važan i najvažniji za njih) za koje znate da im nije mesto u stvarnom svetu.

Vaga i Strelac

Ovaj članak podelili smo u dve polovine, prva polovina posmatra stanovište horoskopskog znaka Vaga, a druga stanovište horoskopskog znaka Strelac.

Sa stanovišta Vage

Strelac je vrlo spontan i avanturistički nastrojen partner, koji će u vama podsticati te iste osobine tamo gde drugi partneri možda ne bi. Privući će vas strast, intenzitet i spontanost vaših partnera – jednom rečju, Strelci su zabavni!

Da započnemo sa stvarima koje su vam zajedničke: oboje ste vrlo otvoreni, harizmatični i ekstrovertni. Oboje povremeno volite da flertujete.

Oboje uživate u uzbuđenju i avanturi, oboje ste optimistični i oboje skloni izbegavanju sukoba kad god je to moguće. Niko od vas se toga ne plaši kad je to ipak neizbežno.

Prelazimo na razlike između vas: Imate tendenciju da vodite računa o svom izgledu, dok je vaš Strelac daleko „grublji“. Čista majica i često su spremni za polazak! Oni obično neće deliti vaše interesovanje za bilo koje produžene sesije doterivanja, bez obzira koliko krajnji rezultat mogao biti sjajan!

Slično tome, novac može predstavljati problem u ovoj vezi. Otmenost i sofisticiranost mogu skupo koštati, kao i održavanje opsežne i moderne garderobe. Iako vaš Strelac sigurno nije štedljiv tip, oni obično više vole da „uživaju“ u svom novcu, a kupovina novih cipela ili odeće za njih obično ne spada u tu kategoriju.

Jedan zanimljiv aspekt ovog odnosa je da ste skloni da budete najdiplomatičniji od svih znakova, dok je Strelac prilično legendaran jer je otvoren i direktan. Imate vrlo sličan smisao za humor, i ta razlika će verovatno biti izvor zabave, a ne oštećeni ego do kojeg može dovesti kod mnogih drugih partnera.

Strelci visoko cene svoju nezavisnost i slobodu, i otkrićete da ste verovatno spremni da se obavežete mnogo pre nego što to postane vaš partner. Pozitivna strana ovoga je to što jednom kada Strelac učini to obično znači da su se potpuno zaljubili – ne rade to iz hira kao što to mogu neki ljudi. Ponekad imaju lošu reputaciju u ovoj oblasti, ali nemojte da mešate oklevanje da se odvaže i da ne shvataju stvari ozbiljno kad to jednom učine.

Sa stanovišta Strelca

Vaga je obično izuzetno atraktivan, otvoren i optimističan partner. Sve osobine u kojima uživate i koje cenite. U međuvremenu će ih privući vaša strast, intenzitet i spontanost.

Da započnemo sa stvarima koje su vam zajedničke: oboje ste vrlo otvoreni, harizmatični i ekstravertni Vaša Vaga vas je verovatno pobedila u ovim oblastima (oni su najsocijalniji od svih znakova), ali ne sa velikom razlikom. Oboje ponekad volite da flertujete.

Oboje uživate u uzbuđenju i avanturi, oboje ste optimistični i oboje skloni izbegavanju sukoba kad god je to moguće. Niko od vas se sukoba ne plaši kada su ipak neizbežni.

Prelazimo na razlike između vas: Vage imaju tendenciju da vode računa o svom izgledu. Ovo je otmen partner koji uvek voli da izgleda najbolje što može. U ovom području imate tendenciju da budete svestraniji, zato nemojte biti iznenađeni ako ste uvek spremni da izađete sat vremena pre nego što oni krenu …

Slično tome, novac može predstavljati problem u ovoj vezi. Otmeni i sofisticirani stil može skupo koštati, kao i održavanje opsežne i moderne garderobe. Iako sigurno niste štedljivi tip, ipak radije uživate u svom novcu, a kupovina novih cipela verovatno neće biti vaš prvi izbor za dobar provod!

Razgovori nikada neće biti dosadni, a jedan zanimljiv aspekt ove veze je da ste skloni da budete najtupiji (iskreni!) komunikator zodijaka, dok su vaše Vage najčešće najdiplomatičnije. Imate vrlo sličan smisao za humor i ova razlika će verovatno biti izvor zabave u godinama koje dolaze.

Visoko cenite svoju nezavisnost i slobodu, a kao i kod većine drugih partnera, verovatno ćete otkriti da vaše Vage žele da se obavežu pre nego što vi budete spremni.

Vaga i Jarac

Ovaj članak podelili smo u dve polovine, prva polovina posmatra stanovište horoskopskog znaka Vaga, a druga stanovište horoskopskog znaka Jarac.

Sa stanovišta Vage

Jarac je partner koji je veoma vredan i materijalistički nastrojen, često visoko motivisan da poboljša svoj život i finansijsku sigurnost. Ovo je, međutim, partner koji često ambiciju stavlja ispred veze, dok se vi više fokusirate na to da vaše partnerstvo funkcioniše. Nemojte se iznenaditi ako vam se Jarac čini više usredsređen na posao / učenje / planiranje poteza u karijeri itd., nego što bi to bila normalna osoba.

Dugoročno gledano, u zavisnosti od vaših uloga u vezi, ovo može biti solidno ili, može biti prilično nezgodno. Vaga je često usredsređena na stvaranje braka, dok je Jarac često na uspeh u karijeri. Ako imate tradicionalne uloge (hranitelj porodice i domaćin), ovo može dobro funkcionisati ako ste oboje u odgovarajućoj ulozi. Međutim, u partnerstvu 50/50 to može biti recept za nezadovoljstvo obe strane.

Otvoreniji ste i zabavniji, dok se vaš Jarac većinu vremena naginje ozbiljnosti. To ne znači da se oni, naravno, ne zabavljaju, ali im je „posao na prvom mestu“, pa je to često praktična, a ne bezobzirna vrsta zabave.

Verovatno ćete se diviti ambiciji i odlučnosti ovog partnera, mada će vam sa druge strane primena biti ponekad dosadna. Ovo je ozbiljan i često uzdržan partner koji će ponekad delovati više kao roditelj nego kao ljubavnik.

Oboje ste veoma zabrinuti zbog izgleda i imidža / reputacije u javnosti, a oboje ste otmeni i sofisticirani – vrlo je malo verovatno da će vas partner ikad postideti. Oboje volite druženje iako ste po prirodi daleko otvoreniji i harizmatičniji. Ako je vaš Jarac posebno nedruštven (verovatno), to može dovesti do rasprava oko izlaska naspram ostanka kod kuće. S druge strane, ako je druženje sastavni deo karijere Jarca, oni će obožavati i ceniti vaš dar koji vas čini šarmantnim i impresionirajućim ljudima.

Sa stanovišta Jarca

Po vašim standardima ovo je partner koji može delovati neorganizovano i bezbrižno, neodgovorno ili čak lenjo. Ovo je spontan i zabavan partner, koji se ponekad može više delovati kao dete nego kao ljubavnik. Sve u svemu ovaj spoj nije loš, ohrabrujući vas da povremeno zastanete i uživate u životu.

Vaša Vaga voli puno pažnje i komplimenata. Vi ne volite da ih rutinski delite, tako da se vaš partner može obratiti drugde zbog te potrebe. To ne znači da će varati (imaju tendenciju da budu veoma lojalni), ali verovatno će vas učiniti nesigurnim, posebno ako duboko u sebi znate da ih zanemarujete zbog radnih obaveza itd.

Vaša Vaga je otvorenija i društvenija od vas. Ako ste po prirodi posebno povučeni, to može dovesti do prepirki oko toga da li izaći ili ostati kod kuće. S druge strane, ako je za vašu karijeru potrebno druženje, ovaj partner može biti odličan saveznik – nikada nije umoran od stvaranja prijatelja ili šarmiranja ljudi.

Zavisno od vaših uloga u vezi, ovo može biti solidno podudaranje, ili, može biti prilično nezgodno. Vaga je često usredsređena na stvaranje braka, dok je Jarac često usredsređen na uspeh u karijeri. Ako imate tradicionalne uloge (hranitelj porodice i domaćin), ovo može dobro funkcionisati sve dok ste u svakom slučaju u odgovarajućoj ulozi. Međutim, u partnerstvu 50/50 to može biti recept za nezadovoljstvo obe strane.

U skladu s tim, oboje ste zabrinuti za izgled i imidž / reputaciju u javnosti. Oboje ste otmeni i sofisticirani i malo je verovatno da ćete se međusobno sramotiti.

Vaga i Vodolija

Ovaj članak podelili smo u dve polovine, prva polovina posmatra stanovište horoskopskog znaka Vaga, a druga stanovište horoskopskog znaka Vodolija.

Sa stanovišta Vage

Ovo je lagana i zabavna veza. Imate mnogo zajedničkih stvari i ovde postoji prirodna mentalna veza. Svideće vam se ovaj brzi um i želja da se sve preispita na objektivan i intrigantan način.

Oboje ste zabavni, racionalni, objektivni i izvrsni komunikatori. Oboje ste vrlo društveni, uzbudljivi i bezbrižni. Oboje želite ljubavnika koji vam je pre svega najbolji prijatelj, a ovo će potencijalno biti najbolji prijatelj sa kojim uvek možete pronaći zabavan i zanimljiv razgovor.

Prvo potencijalno negativno područje u ovom spoju je da ponekad možete biti malo šefovski nastrojeni, a vaša Vodolija će verovatno imati tajni pobunjenički niz. Postanite previše naredbodavni sa ovim partnerom i možda ćete otkriti da oni često rade upravo suprotno, samo po opštem principu! Ovo se takođe može primeniti na društvene norme i konvencije, koje bi vaša Vodolija mogla prilično da prekrši ako se oseća previše ograničenom.

U skladu sa istim linijama kao i njihov pobunjenički niz, verovatno ćete želeti da se obavežete mnogo pre nego što to učine vaše Vodolije. Nemojte se čuditi, oni su notorno nezavisni ljudi i to nije zbog bilo kakvih rezervi u vezi sa vašim odnosom – jednostavno su takvi.

Sa stanovišta Vodolije

Neobična hirovitost i rizik u ovoj vezi sa vaše strane je da će vaše Vage verovatno biti vrlo osetljive na društvena očekivanja i pravila – žele da se uklope i vole da budu popularne. Stvari o kojima verovatno ne razmišljate mnogo. Još gore, ponekad vam jednostavno nije stalo do takvih rituala ili odobravanja drugih, pa pripazite da vaš buntovni niz ne uplaši Vagu, posebno ako je njihova karijera zavisna od redovnih društvenih prilika ili impresioniranja klijenata itd.

Ovo je obično lagana i zabavna veza. Imate mnogo zajedničkih stvari i ovde postoji prirodna mentalna veza. Svideće vam se romantičan i skladan način na koji se ovaj partner odnosi prema vama.

Oboje ste zabavni, racionalni, objektivni i izvrsni komunikatori. Oboje ste vrlo društveni, uzbudljivi i bezbrižni. Oboje želite ljubavnika koji vam je pre svega najbolji prijatelj, a ovo će biti partner s kojim uvek možete pronaći zabavan i zanimljiv razgovor.

Brak je često vrlo važan aspekt života Vaga, dok ste skloni da se kolebate i opreznije se odričete svoje nezavisnosti. Verovatno je da će vaš partner biti spreman mnogo pre nego što vi budete zadovoljni tom idejom. Ovde će možda biti potreban određeni kompromis – ali sve u svemu to je mala cena koju treba platiti!

Vaga i Ribe

Ovaj članak podelili smo u dve polovine, prva polovina posmatra stanovište horoskopskog znaka Vaga, a druga stanovište horoskopskog znaka Ribe.

Sa stanovišta Vage

U ranim fazama ovo je obično vrlo romantičan spoj. Oboje ljubav shvatate ozbiljno i uživate u dubokoj i smislenoj vezi sa partnerom. Glavna oblast poteškoća je ta što oboje imate tendenciju da idete sa partnerom koji ima jaču ličnost i koji je malo manje idealan od vas.

Oboje cenite lepotu i romantiku, a možete biti i veoma nežni i sentimentalni. Sa druge strane, oboje ponekad možete biti pomalo samozatajni i neodlučni.

Razgovor može postati izvor frustracije, što u početku može biti iznenađujuće, jer ste i fleksibilni i pažljivi komunikatori. Međutim, ovo često može biti najslabije područje u vezi Vaga Riba.

Vi živite više u svojoj glavi, dok vaše Ribe žive više u svom srcu. Iako ovo zvuči kao trivijalna razlika, vaš objektivni i analitički stil stvoriće poteškoće u kompromisu sa vašim emocionalnim i intuitivnim Ribama, koje često imaju mišljenja koja ne podnose objektivnu analizu.

U tom pogledu kompromisi i nesuglasice mogu biti frustrirajuće za oboje. Oboje takođe možete biti prilično neodlučni, što dodatno komplikuje ovu situaciju.

Prizemniji ste i praktičniji od svog partnera i verovatno ćete imati kontrolu nad mnogim svakodnevnim oblastima veze. Verovatno će vaše Ribe biti vrlo fleksibilne i sasvim u redu sa ovim. S druge strane, možda ne želite stalno takvu dominantnu ulogu, posebno ako to rezultira time da vas partner smatra previše neosetljivim.

Veoma ste druželjubivi, dok će vaše Ribe verovatno biti daleko introvertnije. Možda postoje neslaganja oko toga da li izaći ili ostati kod kuće. Treba vam puno ljudi za kontakt, dok će vaše Ribe verovatnije uživati u miru i spokojstvu doma, a potrebno im je puno vremena za punjenje baterija. Možda će vam se činiti vrlo povučene, i u tom slučaju to nemojte shvatiti lično – oni beže iz sveta, a ne od vas.

Slično tome, verovatno u svakom trenutku uživate da izgledate najbolje, prateći modu, a istovremeno imate veliku garderobu. U međuvremenu, vaše Ribe verovatno neće mnogo primećivati takve stvari i možda vas smatraju previše druželjubivim ili površnim u ovom pravcu.

Generalno, ovog partnera možda smatrate previše zavisnim ili ranjivim i možda nedovoljno sofisticiranim za vaš ukus. Verovatno će vaše Ribe biti daleko osetljivije od vas, što će vam takođe dugoročno biti iscrpljujuće

Ako se oboje možete prilagoditi stilu partnera, ovo je odnos koji će se s vremenom neprestano poboljšavati i na kraju parirati bilo kojoj drugoj vezi. Niske ocene tada predstavljaju visok početni izazov, a ne dugoročno pesimistično gledište.

Sa stanovišta Ribe

U ranoj fazi odnos Riba Vaga je obično vrlo romantičan. Oboje ljubav shvatate ozbiljno i uživate u dubokoj i smislenoj vezi sa partnerom. Glavna oblast poteškoća je ta što oboje imate tendenciju da najbolje idete sa partnerom koji ima jaču ličnost i koji je malo manje idealan od vas.

Oboje cenite lepotu i romantiku, a možete biti i veoma nežni i sentimentalni. S negativne strane, oboje ponekad možete biti pomalo samozatajni i neodlučni.

Vaša Vaga je diplomatska i brine se za pravičnost, dok ste vi brižni i fleksibilni. Razgovor može postati izvor frustracije, što u početku može biti iznenađujuće, jer ste između ostalog fleksibilni i pažljivi komunikatori.

Problem na ovom polju je taj što prosuđujete srcem, dok su Vage mnogo objektivnije i analitičnije. Iako ovo zvuči kao trivijalna razlika, često stvara poteškoće u kompromisu jer vaše emocionalne i intuitivne odluke možda neće dobro podneti objektivnu analizu. Vaša Vaga ima mnogo više poteškoća s poverenjem svojim emocijama u donošenje odluka.

U tom pogledu kompromisi i nesuglasice mogu biti frustrirajući za oboje. Možda osećate da vaš partner sve analizira, dok oni mogu da misle da se previše oslanjate na svoju intuiciju. Oboje ponekad možete biti neodlučni, što dodatno komplikuje ovu situaciju.

Verovatno ćete otkriti da vaše Vage nisu toliko osetljive kao vi, a ponekad će ih prema vašim merilima smatrati pomalo hladnim, neobazrivim ili površnim.

Vaša Vaga je otmen i sofisticiran partner, često uživa u modi i drži opsežnu garderobu. U međuvremenu ćete verovatno biti manje zainteresovani za takve stvari, možda bi nepotrebno nadmetanje za socijalni status bilo krajnje površno i previše druželjubivo.

U sličnom smislu, vaša Vaga će verovatno preferirati veoma zauzet društveni život, dok vam je često potreban prostor i vreme za punjenje baterija. Možda postoje neslaganja oko toga da li izaći ili ostati kod kuće, dok se ne razumete i ne napravite kompromis u ovoj oblasti.

Najnovije
- Reklama -spot_img
Možda bi Vas interesovalo