24.9 C
Novi Sad
petak, 22 septembra, 2023

Mesečni horoskop za februar 2022

Život postaje sve bolji u 2022. Zaronite u februar da biste saznali šta vas čeka!

Ovan (21. Mart – 19. April)

Pripremite se za mesec koji će zapaliti vaše srce. Odmah na početku februara, stiže mlad mesec u vaš društveni sektor. Nalet zabave će dozivati vaše ime i verovatno ćete provoditi vreme sa mnogim bliskim prijateljima u narednim nedeljama. Sada bi takođe bio odličan trenutak da proširite svoju mrežu ili čak da se okušate u onlajn upoznavanju, ako ste slobodni.

Srećom, tempo života će se ubrzati nakon trećeg i iskusićete manje profesionalnih odlaganja u budućnosti dok se Merkur budi posle mnogo nedelja u maglovitoj izmaglici. Pun mesec u vašem sektoru strasti će izaći u toku noći 16., osiguravajući da će vam ovo Valentinovo biti prilično nezaboravno! Single Ovnovi će verovatno naći zadivljujućeg udvarača ili će čak osetiti da se zaljubljuju. Ovan koji je u vezi takođe može da podeli ovu vibraciju, dok ponovo oživljava svoju vezu ili čak provodi više vremena sa svojom decom. 

Ako ste kreativni, ova lunacija će vas duboko inspirisati. Poslednja tema koju treba napomenuti ovog meseca je da ćete verovatno videti veliki nalet uspeha u svom profesionalnom životu, jer mnoge planete kruže oko vaše glave poput krune.

Bik (20. April – 20. Maj)

Jedan od najvažnijih perioda vašeg profesionalnog života u 2022. je upravo počeo. Novi mesec u vašem sektoru karijere stiže upravo 1. februara, otvarajući vrata ka većoj slavi, priznanju ili moći u vašoj industriji. I naredni mesec će za vas biti prilično naporan, ali ova luna će vam možda konačno pokazati da vaša zvezda raste sjajnije nego ikada ranije. Srećom, ako se od vas traži da potpisujete ugovore, možete već trećeg, kada se završi retrogradni Merkur.

Sledeća napomena biće pun mesec u vašoj kućnoj sferi, što će verovatno doneti promenu oko pitanja kuće, porodice ili nekretnina. Neki Bikovi mogu odlučiti da se presele, dobiju novog cimera ili da se izbore sa važnom situacijom unutar porodice. Februar bi takođe mogao doneti mnogo aktivnosti oko kretanja u novim pravcima, bilo da se radi o akademskom, duhovnom, medijskom ili putujućem cilju. Poslednje što treba primetiti biće porast društvene aktivnosti koji počinje krajem meseca, obećavajući toliko sreće u nedeljama koje dolaze. Upijajte to!

Blizanci (21. Maj – 20. Jun)

Pripremite se za lansiranje u novim pravcima, Blizanci. Mlad mesec u vašoj zoni ekspanzije stiže prvog, otvarajući vam vrata da se krećete ka svetlim horizontima. Neki Blizanci mogu biti prilično zauzeti akademskim, putujućim, pravnim ili medijskim projektom u ovo vreme. Srećom, kada se vaš vladar, Merkur, probudi trećeg, primetićete nalet energije koji vas mnogo brže pokreće ka vašim ciljevima. 

Pun mesec u vašem sektoru komunikacija peva u noći 16., verovatno donosi ugovor koji ćete potpisati. Možda ste čak i u procesu debitovanja značajne inicijative za pisanje, govor ili oglašavanje. Neki Blizanci će takođe završiti slatko putovanje na kratke udaljenosti u ovo vreme. Poslednje što treba pomenuti je da je i ovog meseca veliki fokus na vašu imovinu, investicije i bogatstvo. Mogli biste da trošite mnogo novca, a istovremeno ga privlačite, tako da samo držite glavu uspravno.

Rak (21. Jun – 22. Jul)

Još jedan mesec duboko fokusiran na vaše veze je stigao. Sa Marsom i Venerom koji plešu preko neba, imate odličnu šansu da napravite dugoročne planove, uselite se, verite se ili pronađete nekoga sa dugoročnim potencijalom. Takođe možete biti veoma zauzeti timskim projektom, postavljanjem ciljeva i njihovim osvajanjem! Mlad mesec na prvom mestu ističe vaš intimni život i kako učestvujete u vašim odnosima. Možda ste sada u procesu poravnanja ili umesto toga procenjujete svoja ulaganja i imovinu. Srećom, Merkur će se probuditi trećeg, tako da možete biti sigurni da idete napred sa svim zakonima ako je potrebno.

Zatim, pun mesec u vašem finansijskom sektoru se pojavljuje 16., donoseći još jedan pomak u vašem prosperitetu. Može se pojaviti novi posao, povišica ili unosan klijent. Ako ostanete bez posla, obavezno se odmah pokrenite. Novac može biti vaš, pa kujte gvožđe dok je vruće.

Lav (23. Jul – 22. Avgust)

Došao je značajan mesec fokusiran na veze. Ovo bi moglo biti energično za vaše lične ili poslovne partnere. Mlad mesec će vam otvoriti vrata da pravite dugoročne planove i da se zbližite. Neki Lavovi će se veriti, useliti, potpisati pregovore ili čak biti venčani. Međutim, ako možete da sačekate do trećeg kada se Merkur probudi, bićete mnogo srećniji što jeste. Zatim, pun mesec u vašem horoskopskom znaku stiže 16., stavljajući vas u centar pozornice. Ovo je jedan od najvažnijih perioda u godini, jer je velika nada, cilj ili san sada nadohvat ruke. Budite u svojoj novootkrivenoj moći i uživajte u njoj.

Poslednje što treba pomenuti je da će i ovog meseca biti značajan fokus na vašem poslu, zaposlenju i zdravlju, jer planete za vas daju energiju ovim oblastima vašeg života. Produktivnost je zagarantovana!

Devica (23. Avgust – 22. Septembar)

Vreme je da se zaokupite, Device! Februar će biti početak veoma produktivnog trenda. Prvi mlad mesec daje energiju vašoj svakodnevnoj rutini i zaposlenju, verovatno stvarajući brz tempo dok preuzimate više projekata i odgovornosti na poslu. Ova ista lunacija bi vas mogla motivisati da napravite pomak u svom zdravlju, fitnesu ili ishrani. Ako to uradite, bićete veoma zadovoljni rezultatima. Ipak, nemojte se sagorevati preteranim radom, kao što obično radite jer pun mesec u vašem sektoru privatnosti i odmora odjekuje u noći 16. februara. Mogli biste da osetite ekstremnu potrebu da ležite nisko i opustite se, pa nemojte ne plašite se da sebi date vremena. Ako ste osetili da je poslednjih nedelja došlo do kašnjenja u životu, biće vam drago da primetite da će se vaš vladar, Merkur, probuditi trećeg i više vas neće opterećivati stresom.

Poslednja tema ovog meseca je usredsređena na vaš osećaj radosti, romantike i strasti. Sa Marsom i Venerom koji vam ovo omogućavaju, ovo je odličan mesec za slobodne Device da pronađu srodnu dušu ili one koje su posvećene da ponovo pokrenu magiju u njihovoj vezi. Ne dozvolite da ova prelepa energija propadne!

Vaga (23. Septembar – 22. Oktobar)

Osetite magiju univerzuma pune ljubavi. Februar će vam zapaliti srce! Mlad mesec na prvom mesecu će doneti strast u vaše srce i jedan je od najboljih perioda u godini za slobodne Vage da pronađu nekoga novog ili posvećenog koji će vratiti začine i seks u njihovu vezu. Ako želite da zatrudnite, ova luna može vam doneti iznenađujuće vesti kojima ste se nadali. Međutim, ako nešto obećavate svom dragom, nemojte to činiti pre trećeg jer je Merkur retrogradan.

Vaš društveni život će biti začinjen i ovog meseca, jer će vas pun mesec 16. okružiti sa mnogo prijatelja koji vas obožavaju. Prisustvujte glamuroznom događaju sada i osećaćete se popularno kao i uvek! Poslednje što treba pomenuti ovaj mesec biće veliki fokus na vašem domu, porodici i kućnom životu. Mogli biste da se selite, renovirate ili uđete u nove ugovore da biste se bavili veoma važnim porodičnim poslom. Bez obzira na sve, uživaćete u slatkoći koju februar nudi.

Škorpija (23. Oktobar – 21. Novembar)

Ključne teme u februaru za vas su dom, porodica i putovanja. Prvog, stiže novi mesec u vašoj kućnoj sferi, što će vam verovatno otvoriti vrata da promenite svoju životnu situaciju u boljem pravcu. Neke Škorpije bi mogle da se sele, renoviraju ili preuređuju. Međutim, ako treba da potpišete papirologiju, uradite to posle trećeg jer Merkur konačno više neće biti retrogradan. Takođe, dok Mars i Venera šetaju kroz vaš sektor komunikacija i putovanja, možda radite na važnom projektu pisanja ili govora ili skačete između obližnjih gradova.

Poslednje što treba primetiti ovog meseca biće dolazak moćnog punog meseca u vaše profesionalno carstvo. Ovo se dešava 16. i može biti znak kulminacije ili kraja velikog posla ili projekta ili čak značajnog priznanja ili nagrade. Neka vas svet poštuje!

Strelac (22. Novembar – 21. Decembar)

Februar će doneti mnogo prilika da izađete iz grada, promenite rutinu i putujete. Mlad mesec na prvom mestu ističe vaš sektor komunikacija i može vam doneti podsticaj da pokrenete i novi poduhvat pisanja, govora ili reklamiranja. Ova ista lunacija bi vas mogla pokrenuti da otputujete u obližnji lokalitet da biste promenili sredinu. Ako zbog ovog mladog meseca morate da potpišete papire, pokušajte to da uradite posle trećeg, pošto Merkur izlazi iz retrogradnog hoda.

Pun mesec takođe vas pokreće da razmišljate o dalekim mestima. Održava se 16. i mogli biste da planirate putovanje na daljinu sada ili u narednoj godini. Međutim, drugi način na koji bi ovo moglo da promeni vaš put je i oko akademskog, medijskog ili publiciteta. Poslednje što treba primetiti ovog meseca je da ćete imati i Mars i Veneru koji će se ujediniti u vašem sektoru prosperiteta. To znači da ćete verovatno trošiti mnogo novca, ali je isto tako verovatno da ćete i više privući. Samo pazite na svoj budžet!

Jarac (22. Decembar – 19. Januar)

Februar bi mogao da bude jedan od najboljih meseci u godini za vas. Sa Marsom, planetom pogona i strasti, i Venerom, planetom lepote, koji napajaju vaš horoskopski znak, imate svu energiju koja vam je potrebna da kreirate život svojih snova. Iskoristite dan da poboljšate svoj lični i profesionalni put kako god želite! Ovo je posebno dobro za samce koji traže ljubav ili privržene Jarčeve koji žele da vrate strast u svoju vezu.

Međutim, mogli biste da osetite da je mesec malo pospan do trećeg, jer je Merkur retrogradan u vašem znaku. Sledeća velika tema za mesec se fokusira na vaše bogatstvo, investicije i imovinu. Mlad mesec na prvom bi mogao da vam otvori vrata da zaradite više novca, pa potražite drugi posao ili drugi tok prihoda. Međutim, pun mesec 16. više se fokusira na vašu imovinu, a nagodba ili bonus bi mogli biti na putu. Bez obzira na sve, znajte da zaslužujete sve što univerzum nudi.

Vodolija (20. Januar – 18. Februar)

Sezona je rođendana za Vodolije! Najvažniji mlad mesec u godini stiže prvog, pošto pada u vašem horoskopskom znaku. Vrata su sada otvorena vašim najiskrenijim nadama, snovima i planovima. Iskoristite nedelju koja sledi ovu lunaciju da preduzmete korake da stvorite život kakav ste oduvek želeli. Takođe, kada se retrogradni Merkur završi trećeg, osetićete čitav nalet energije i kretaćete se napred. Možda ste i ovog meseca prilično zauzeti razvojem projekata iza scene. Iskoristite nedelje koje su pred nama da sve delove postavite na svoje mesto, jer ćete verovatno biti još zauzetiji u martu i aprilu.

Poslednje što treba pomenuti je pun mesec u vašem partnerskom sektoru koji se održava 16. To će najverovatnije biti vreme okupljanja i zbližavanja, bilo u obliku dugoročnih obećanja, veridbi ili čak venčanja. Međutim, ako želite da se razdvojite i krenete svojim putem, to znači da ste samo spremni za bolji odnos koji predstoji.

Ribe (19. Februar – 20. Mart)

Pred vama je, Ribe, veoma svečan i sladak mesec! Dok Mars i Venera paradiraju kroz vaš društveni sektor, popularni ste koliko i kraljevski članovi! Sigurno ćete se čuti sa mnogim prijateljima i poznanicima koji žele da vas slave i obaspu vas obožavanjem. Međutim, početak meseca bi mogao da bude malo sporiji, jer mlad mesec u vašem sektoru odmora stiže prvog. Takođe, pošto je Merkur i dalje retrogradan do trećeg, osetićete potrebu da ležite i zevate! Srećom, tempo života će se ubrzati sredinom meseca.

Sledeći vredan pomena biće pun mesec u vašoj zoni produktivnosti koji odzvanja u noći 16. Ova lunacija će vas učiniti prilično zauzetim i mogla bi vas videti kako se bavite važnim poslom. Ako ste bez posla ili želite da primite više klijenata, ovaj pun mesec bi mogao da ih pošalje na vaš put. Poslednje što treba pomenuti je da sezona rođendana stiže čim sunce uđe u vaš horoskopski znak počevši od 18. Spremite se za još više zabave i pažnje!

Najnovije
- Reklama -spot_img
Možda bi Vas interesovalo