8.3 C
Novi Sad
četvrtak, 30 novembra, 2023

Spa odmor za svačiji džep – Evo kako

Spa pogodnosti predstavljaju jednu od najboljih solucija ukoliko želite da provedete potpuno relaksirajući odmor. Ipak, mnoge spa pogodnosti umeju da budu skuplje nego što je očekivano, te mnogi turisti već unapred odustaju od ovog hedonizma smatrajući da nemaju dovoljno novca. Međutim, pojedine lokacije u Srbiji još uvek nude jeftinije opcije spa odmora, a u nastavku teksta otkrijte i gde se nalaze te destinacije. 

Vrnjačka Banja – Savršen spa odmor u dvoje

Vrnjačka Banja jedna je od najpopularnijih lokacija u čitavoj zemlji, a kada su u pitanju banje, ona tu nema konkurenciju. Mnoštvo staza za šetnju, nekoliko poznatih atrakcija poput Mosta ljubavi, Japanskog vrta i zamka Belimarković i na desetine kvalitetnih kafića i restorana tradicionalne kuhinje privlače turiste iz dana u dan. Na sve to, veliku prednost boravku u Vrnjačkoj Banji daju i mnogobrojne spa pogodnosti, koje se mogu pronaći kako u popularnim hotelima, tako i u privatnim smeštajnim jedinicama. 

Spa pogodnosti u Vrnjačkoj Banji vraćaju svakome elan i staro raspoloženje, te su one idealan izbor za sve one koji su svakodnevno izloženi stresu i nervozi. Kvalitetan spa odmor možete sebi obezbediti u spa centrima kao što su Rimski izvor, Fons Romanus, Pegaz Holiday Resort i mnogim drugima. Većina spa centara nalazi se u okolini centralnog dela banje, te će biti lako doći do njih. U svojoj ponudi oni imaju centre za masaže, tradicionalne tretmane mineralnom vodom, uživanje u đakuziju i sauni i mnoge druge pogodnosti.

Osim u hotelima i spa centrima, spa pogodnosti u Vrnjačkoj Banji možete pronaći i u privatnim smeštajnim jedinicama. Pojedini privatni smeštaj Vrnjačka Banja u svom sklopu ima i spa pogodnosti kao što su đakuzi, sauna ili hidromasažna kada. Oni mogu biti dobar izbor iz više razloga, a pre svega zato što nude potpunu privatnost u kojoj možete neograničeno uživati. Cena jednog noćenja u ovakvim smeštajnim jedinicama kreće se već od 30 evra po noćenju. 

Tara – Planinski užitak uz spa pogodnosti

Planina Tara predstavlja idealno mesto za boravak kako zimi, tako i leti. Ono što dodatno može da upotpuni boravak na ovoj popularnoj planini jesu i spa pogodnosti, koje ovde dobijaju posebnu čar. Spa pogodnosti na Tari sjajno spajaju planinski i wellness odmor, te na ovoj planini možete pronaći spa pogodnosti i u pojedinim hotelima, ali i u sklopu privatnog smeštaja. 

Kada su u pitanju hotelske usluge, kao predvodnik u ponudi spa pogodnosti ističe se hotel Omorika na Kaluđerskim barama. Hotel je jedan od najsređenijih u ovom kraju, a u ponudi ima dobro opremljen fitnes i spa centar sa saunom, bazenom, đakuzijem i stručnim osobljem koje će vam obezbediti i kvalitetne masaže. Osim hotela Omorika, spa usluge na ovoj planini pruža još i Panorama Resort & Spa Tara, po izuzetno povoljnim cenama. 

Kada je u pitanju privatni smeštaj, planina Tara svojim posetiocima nudi savršen spoj planinskog ambijenta i modernih spa sadržaja. Apartmani sa đakuzijem Tara postali su sve više traženi, a turisti ih biraju budući da predstavljaju dosta jeftiniju varijantu nego što su to hoteli sa spa sadržajima. Privatne smeštajne jedinice sa spa pogodnostima poput saune, đakuzija i hidromasažne kade možete pronaći na Tari po ceni već od 35 evra po noćenju. 

Ovčar Banja – Jeftine spa pogodnosti na obali Zapadne Morave

Budući da Ovčar Banja nije još uvek popularna kao banjska lokacija, sve je više onih koji je biraju kako bi što jeftinije i pristupačnije uživali u blagodetima ovog prirodnog okruženja. Ovčar Banja je jedna od najmanjih banja u čitavoj zemlji, a njene termalne vode koristile su se čak i tokom praistorije. Najpopularniji,a u jedno i jedini hotelski smeštaj ovde jeste Wellness Centar Kablar, gde gosti mogu uživati u niskim cenama i kvalitetnim spa pogodnostima.

U Wellness Centru Kablar gosti će imati na raspolaganju visokokvalitetnu uslugu koja se sastoji od raznovrsnih spa tretmana, hidroterapije, različitih vrsta masaža, anticelulit programa, detoksikacije organizma i mnogih drugih programa. Ono što će dodatno upotpuniti boravak u ovom hotelu jeste i restoran koji je nadaleko poznat po kvalitetnim specijalitetima tradicionalne i domaće kuhinje. Cena jednog noćenja uz sve spa pogodnosti kreće se već od 25 evra po osobi. 

Iako spa odmor uglavnom asocira na skupu i ne tako pristupačnu investiciju, to ne mora uvek da bude tako. Različiti krajevi Srbije nude, pored sjajnih smeštajnih jedinica, spa usluge koje su izuzetno kvalitetne i pristupačne širokim narodnim masama. Zbog toga, već danas istražite navedene lokacije i uživajte u jeftinim i ujedno visokokvalitetnim spa pogodnostima.

Najnovije
- Reklama -spot_img
Možda bi Vas interesovalo