31.7 C
Novi Sad
petak, 22 septembra, 2023

Vasco nails – sve na jednom mestu za kućni manikir

Gotovo da nema dame koja u svoji beauty ritual nije ubacila i odlazak manikiru. Lepi nokti, uredno negovani i stilizovani, postali su ultimativni kada je lepota u pitanju. Sve više pažnje se obraća na ovaj detalj, dok modni trendovi nokte ne izostavljaju iz svojih sezonskih kolekcija. O noktima se sve više piše u časopisima, do te mere da je pravilna nega noktiju postala prava nauka. Na kraju, manikir je i prilika da nešto promenimo kod sebe i tako bojama osvežimo rutinu svakodnevnice.

Međutim, da li je za pravilnu brigu o noktima neophodan odlazak manikiru? Zahvaljujući inovativnim formulama gel lakova i vrlo pristupačnoj profesionalnoj opremi Vasco nails-a, kvalitetan i postojan manikir možete odraditi i u kućnoj varijanti. I to vrlo lako!

Ukoliko volite kraće nokte i ne želite previše veštačkih materijala koji bi oštetili nokatnu ploču, evo dobrih vesti – isprobajte Vasco gel lakove.

Gel lak – zlatna sredina između običnog laka i gela

Gel lak je nešto između između običnog laka i ekstenzivnog gela. Poput gela je dugotrajan, a nanosi se kao običan lak. Sa gel lakom dobijate dugotrajno prekrivanje noktiju uz bogatu paletu boja. Spolja se ne razlikuje od običnog laka, ali ima tendenciju da mnogo duže drži svoju postojanost. Traje do 3 nedelje i za to vreme on je praktično neuništiv, sjajan je i u stanju je da preživi svakodnevne poslove bez pucanja, ljuštenja i lomljenja (što je noćna mora običnih lakova).

Upravo zbog te kombinacije lakoće i prirodnosti, nema boljeg izbora za žene u žurbi. Možete ga pronaći u velikoj kombinaciji boja i ima izdržljivost koja je u stanju da u potpunosti isprati život savremene žene. Još jedna praktična stvar je što se gel lak može jednostavno koristiti i kod kuće, bez odlaska u kozmetički salon.

Gel lak će pomoći da budete inspirisane širokom paletom boja i ispratite baš sve manikir trendove.

Vasco profesionalna oprema – manikir bez odlaska u salon

Nanošenje gel laka nije različit od nanošenja običnog laka na nokatnu ploču, zapravo vrlo je jednostavno. Evo tog čarobnog uputstva: trajni gel lak treba ravnomerno rasporediti po nokatnoj ploči. Nanosi se 3 sloja – baza, gel lak i zaštitni sloj, a zatim se koristi UV lampa za njihovo sušenje i očvršćavanje.

Veću tehniku i određeni alat zahteva njegovo skidanje. Biće vam potrebno nekoliko stvari od kojih su najznačajnije: turpije, folije sa sunđerom, sredstvo za uklanjanje gel laka, četkica za prašinu i instrument za uklanjanje gel laka. Celokupnu opremu za manikir koji podrazumeva gel lak možete poručiti sa sajta www.vasco.rs

Prvo nokte skratimo na željenu dužinu koristeći se turpijom određene granulacije. Njome se skida i završni sloj površine noktiju, vodeći računa da se ne ošteti prirodni nokat, a potom se četkicom skine sitna prašina. Folije sa sunđerima se koriste za detaljno skidanje laka tako što se uz pomoć njih i sredstva za skidanje laka, nokti u potpunosti čiste od prethodnoh nanosa. Proces je jednostavan i brz.

Vasco nails – sve što je potrebno za kućni manikir

Trajni lakovi stiču sve veću popularnost i veliki broj žena ih obožava. Mogu da potraju do 3 nedelje, a boja ostaje jednako intenzivna kao prvog dana. Zahvaljujući efektima koje postižu i lakoći korišćenja, imaju tendenciju da u potpunosti zamene običan lak za nokte. Poljski brend Vasco je prepoznao prednosti gel laka i zahvaljujući dubokom razumevanju potreba savremene žene, ponudio ga domaćem tržištu.

Više ne morate da čekate danima na termin kod kozmetičarke. Zahvaljujući Vasco nails-u možete u isto vreme da imate prelepe nokte po poslednjoj modi, da brzo sredite nokte i da prilično uštedite. Jer, najveća prednost gel lakova je što imaju odličan odnos cene i kvaliteta i što se poprilično isplate. A ko još danas ne želi i da uštedi?

Najnovije
- Reklama -spot_img
Možda bi Vas interesovalo