31 C
Novi Sad
utorak, 5 jula, 2022

Pitate se gde za vikend? Otputujte u Budimpeštu sa kombi prevozom!

Da, sasvim je moguće da već za vikend budete u Budimpešti i da sebi priredite mini odmor tako što ćete spakovati stvari, pozvati firmu koja vrši kombi prevoz putnika i sa svog praga krenuti u avanturu.

Budimpešta – nedovoljno upoznate lepote glavnog grada našeg suseda

Budimpešta je glavni grad Mađarske, od Beograda udaljena gotovo 4 sata vožnje. U glavnom se posećuje kada se tranzitno polazi za druge gradove Evrope, i baš zbog toga treba odvojiti barem nekoliko dana za obilazak, a mi vam garantujemo da ćete u njemu sigurno uživati.

Vikend vam neće biti dovoljan da sve posetite, ali će vam to biti podstrek za novi dolazak i novi mini odmor u Budimpešti.

  • Mađarski nacionalni parlament

U posetu treba uvrstiti obilazak trećeg po veličini parlamenta na svetu koji ima 700 soba. Turistički obilazak podrazumeva posetu velikog broja njih, a jedna je i soba sa krunskim draguljima kraljevine Mađarske koji su sklanjani iz zemlje, vraćani, kradeni, nađeni… zanimljivo je čuti sve o njima, ali i o istoriji Mađarske i glavnog grada.

  • Budimski dvorac

Budimski dvorac je palata iz 13.veka nadaleko čuvena po brojnim kulturnim i zabavnim manifestacijama, a pogled iz vrtova na Dunav i Peštu je jedinstven doživljaj. U unutrašnjosti se nalazi Nacionalna galerija, Istorijski muzej i Nacionalna biblioteka.

  • Krstarenje Dunavom

Ovo je jedinstven način da pogledate prelepu panoramu Budimpešte iz jednog sasvim drugačijeg okruženja, krstareći Dunavom. Svakog turistu ovo oduševi i rado ponavljaju ture. Odvojite vreme i neka vam ovo bude jedna od stvari koju ćete doživeti.

  • Mađarske terme

Poseta nije kompletna ako ne posetite terme u Budimpešti. To su ogromna kupališta na otvorenom prelepog izgleda i napunjena termalnom vodom. Stranci su oduševljeni, vrate se boljeg zdravlja i puni utisaka. Budite jedni od njih.

Ovo su samo neki od predloga, a ostale otkrijte sami. Ono što je odlično je što postoji mogućnost da iskoristite opciju „kombi prevoz Budimpešta“ kao najjeftiniju i najudobniju za dolazak do smeštaja u ovom prelepom gradu.

Zašto sa kombijem otputovati u Budimpeštu?

Kombi prevoz Budimpešta “ je redovna linija svake firme za kombi prevoz, a polasci su iz Niša, Beograda, Subotice ili bilo kog drugog grada u Srbiji.

Prevoz dolazi do vašeg doma i vi bez ikakvog presedanja nastavljate putovanje od 4 sata. Pauze su onda kada to vama odgovaraju, možete poneti prtljaga koliko god hoćete, a putovanje nećete ni osetiti jer su sedišta udobna, a vozači profesionalni i sa višegodišnjim iskustvom.

Jednaku udobnost vam pruža samo prevoz sopstvenim vozilom, ali vozač će biti umoran tako da njemu putovanje neće prijati. Umesto da tehnički spremate svoje vozilo, tražite papire za prelazak granice i gubite vreme na vožnju, uživajte od prvog kilometra puta jer imate samo vikend za to.

Sa kombi prevozom možete ovako posetiti svaki bliži ili dalji grad Evrope i uživati u putovanju. Iskoristite vikend za mini odmor, uštedite pametnim odabirom prevoza i otputujte što pre. Naravno da se organizuju i povratne ture koje su još povoljnije tako da ni u inostranstvu nema potrebe za presedanjem, plaćanjem taksija ili vožnjom gradskim prevozom.

„Kombi prevoz Budimpešta“ je jedno od najatraktivnijih destinacija pri odabiru linije za prevoz, uverite se zašto je to tako.

Najnovije
- Reklama -spot_img
- Reklama -
Možda bi Vas interesovalo