35 C
Novi Sad
utorak, 5 jula, 2022

Recept za popravljanje krvne slike

Svako ko istražuje informacije na ovu temu želi da pronađe najefikasniji i najjednostavniji način da popravi rezultate krvne slike. Da li je tako i u vašem slučaju? Svesni smo činjenice da je nauka toliko napredovala da je skoro sve moguće rešiti na instant način.

Ista situacija i kada je u pitanju popravljanje krvne slike, tražimo recept koji će nam oduzeti najmanje vremena za pripremu a dati najbolje rezultate. Dugo smo istraživali i tražili odgovor na to pitanje, a imali smo sreće da smo pronašli napitak koji mnogima može promeniti život.

Kako način života utiče na zdravlje?

Ni jedna bolest se ne pojavi odjednom, svaka bolest se pojavljuje i širi vremenom, a ukoliko se ne otkrije i reaguje na vreme, može biti pogubna. 

Brza hrana, rafinirani šećeri, alkohol i drugi nezdravi proizvodi kada se konzumiraju duži period u većim količinama mogu biti jako štetni, jer nemaju potrebne sastojke kako bi se održao imunitet. Kada na to dodamo stres, nervozu i nedostatak fizičke aktivnosti, stanje u našem telu može se znatno pogoršati.

Mnoge bolesti, kao što je karcinom (rak), nastaju kada u krvi nema dovoljno kiseonika i kada se stvori kisela sredina. A do gubitka kiseonika i pojave kisele sredine dolazi usled fizičke neaktivnosti i konzumiranja nezdrave hrane (uglavnom kisele).

Popravljanje krvne slike – kako sprečiti pojavu kisele sredine?

Iz prethodnog poglavlja možete zaključiti koji je odgovor na pitanje iz naslova. Da, tako je, zdrava ishrana i fizička aktivnost.

Pored fizičke aktivnosti koja se uvek preporučuje, prvi korak u procesu regulisanja krvne slike svakako je promena ishrane. To podrazumeva da se vaši obroci zasnivaju na voću, povrću i namirnicama koje sadrže veće količine gvožđa. U ovom procesu gvožđe je jedan od najvažnijih nutrijenata, a takođe potrebno je unositi što više antioksidanata, odnosno vitamina A – B – C – D – E.

Ali, koliko god vodili računa i hranili se najzdravije, ishranom nije moguće uneti dovoljan broj nutrijenata koji su potrebni organizmu za normalno funkcionisanje. Nekada je proizvodnja namirnica bila potpuno organska i zdrava, danas gotovo da ne znamo šta konzumiramo i da li to plastično voće i povrće koje kupujemo u marketima uopšte ima nekih vitamina.

Zato je najbolje da koristite dodatke ishrani koji će dopuniti unos svih nutrijenata i na taj način ćete rešiti nedostatak u obrocima.

Recept za napitak koji je najefikasniji za popravljanje krvne slike

Istraživali smo koji su to dodaci ishrani koji zaista imaju sve potrebne nutrijente i koji daju dobre rezultate. Tako smo naišli na jedan za nas potpuno novi proizvod, u pitanju je zeleni sok od spelte.

Zeleni sok od žita (spelte) pravi se od mladih izdanaka žita koji su narasli 10-15cm. Sam proces pravljenja soka nije toliko komplikovan, mnogi ga prave i sami kod kuće. Ali savetujemo da ipak kupite sok, jer u procesu pravljenja uz pogrešne korake sok može izgubiti brojne nutrijente.

Za razliku od svih onih suplemenata koje možete pronaći u apotekama, ovaj zeleni sok se čuva u obliku kuglica koje su zaleđene i čuvaju se u zamrzivaču. Na taj način sve vreme zadržavaju svoje najbitnije sastojke.

Zeleni sok od spelte – preko 90 važnih sastojaka za organizam

Naše telo traži veliki broj vitamina, minerala, proteina i drugih nutrijenata kako bi moglo da obavlja sve metaboličke procese. Nije moguće sve unositi u dovoljnim količinama, zato trebate pronaći način da na vrlo jednostavan i prirodan način unosite bar veći deo tih sastojaka.

Zeleni sok od spelte se pravi sa dodatkom omega 3 masnim kiselinama, a sadrži još 90 različitih vitamina, minerala, enzima, mikroelemenata i aminokiselina koji su važni za alkalizaciju krvi, odnosno održavanju pH vrednosti u krvi.

Dostavlja se u obliku zelenih kuglica koje se pripremaju tako što se nekoliko tih kuglica (1-6 dnevno) rastvori u malo mineralne negazirane vode. Potrebno vam je svega 2 minuta da napravite ovaj čaroban napitak. 

Sok se pije svakog jutra na potpuno prazan stomak pre konzumiranja cigareta, vode, hrane, itd. Nakon soka i dalje ne konzumirati ništa, vreme pauze zavisi od broja kuglica, za svaku kuglicu 15 minuta. Primer: ukoliko rastvorite 4 kuglice, nakon ispijanja napraviti pauzu od 60 minuta.

Već nakon 10 dana primetićete prve pozitivne rezultate, ali na one prave koji se odnose na savršene rezultate krvne slike morate sačekati. Ipak naš organizam nije lako regulisati, nekada je potrebno i više od godinu dana bez upotrebe dodataka ishrani. A uz pomoć zelenog soka od žita rezultati će doće mnogo ranije.

Gde pronaći zeleni sok od spelte?

S obzirom da se dostavlja u zaleđenom obliku, ovaj sok ne možete pronaći u apotekama. Do njega možete doći samo putem online porudžbina na sajtu “eliksirvitalnosti.com”. 

U kutiji se nalazi 36 kuglica, svaka kuglica ima svoju ambalažu. Čuvaju se sve vreme u zamrzivaču, a kada se jednom odmrznu potrebno ih je tada popiti, jer će nakon određenog vremena izgubiti svoja svojstva. Sve vezano za zeleni sok od spelte pronađite na sajtu firme Eliksir Vitalnosti, a budite slobodni da ih kontaktirate za dodatna pitanja i savete.

Najnovije
- Reklama -spot_img
- Reklama -
Možda bi Vas interesovalo