24.9 C
Novi Sad
petak, 22 septembra, 2023

Izaberite nabolje pelene za svoju bebu

Možda je vaša beba do sad isprobala razne pelene, ali niste uspeli pronaći one, koje su 100% najbolje – takve pelene su upijajuće i kvalitetno izrađene kako bi sprečile curenje, dok su s druge strane potpuno mekane i pružaju komfor vašoj bebi. 

Ove karakteristike tipične su za popularni Pampers i Mamma&Baby pelene, koje su veoma tražene na našim prostorima. Govorimo o dvama brendovima, koji dizajniraju proizvode na način da budu prijatni bebama, ali i da mamama celog sveta bude lakše u negovanju svojih mališana. 

Zato smo odlučili da vam u nastavku kažemo nešto više o ovim pelenama i zašto se veliki broj mama odlučio baš za njih. 

Pampers pelene 5 – Iskustva 

Posetom raznih foruma na ovu temu, može se primetiti da su mame posebno pohvalile Pampers, tvrdeći da su ove pelene najbolje za njihove mališane. Bebe ne mogu da izraze svoje zadovoljstvo rečima, ali po njihovom ponašanju možemo to zaključiti – one se lakše kreću, mirnije spavaju i raspoloženije su za igru, jer su ove pelene tanje i fleksibilnije. 

Pampers pelene 5, Active baby karakterišu 3 upijajuća kanala, koji omogućavaju da se tečnost ravnomerno rasporedi unutar pelene, te tako ona ostaje suva i do 12h. Mame su mogle uočiti da njihove bebe spavaju duže i mirnije, dok im je guza potpuno suva. 

Druga prednost ovih pelena, jeste materijal od kog su izrađene, jer je on poput pamuka, koji daje mogućnost koži da slobodno diše, te tako bebe nemaju nervozu, koja može prouzrokovati plač. 

Vrhunska tehnologija brenda Pampers, omogućava svakodnevnu izradu mnogobrojnih pelena, koje su veoma prijatne osetljivoj bebinoj koži, jer nemaju lateks, niti hlor. Na tržištu ćete pronaći razne modele, koji su dostupni baš za uzrast vašeg mališana. 

Pampers pelene – cena

Kao roditelj verovatno gledate da uštedite novac na proizvodima za bebu, jer ukoliko se ne obraća pažnja na kupovinu, mesečni iznosi mogu biti iznenađujuće visoki i daleko od očekivanog. Ovo je zapravo glavni razlog zašto roditelji na internetu veoma često pretražuju ,,pampers pelene cena” ili ,,pampers akcija”, kako bi pronašli sajtove, koji će im ponuditi listu najpovoljnijih pelena. 

Takođe je popularno i pretraživanje ,,pampers pelene cenoteka“. Gugl će vam ponuditi sajtove, na kojima ćete pronaći sve moguće pelene raznih brendova uz nešto niže cene. Međutim, iako roditelji misle da će se ovako brže odlučiti za željeni brend i lakše kupiti povoljnije pelene, ova metoda zapravo ima svoje mane. Takvi sajtovi uglavnom ne pružaju informacije o sastavu pelena, iskustva drugih, već samo cenu, koja će vam biti glavni kriterijum na osnovu kog treba da se odlučite za pelene u moru izbora. 

S druge strane, Lilly prodavnica vam uz proizvod prikazuje cenu i daje više informacija o svakoj vrsti pelene, njenom sastavu, recenzijama drugih, kao i neželjene efekte, na koje bi takođe trebalo da obratite pažnju pri kupovini. Širok izbor pelena, koji je trenutno na akciji, možete pogledati ovde

Mamma&Baby – recenzije i cena 

Rame uz rame sa popularnim Pampersom ide i brend Mammy&Baby, u čijem asortimanu možete pronaći model Pants, koje mame često kupuju za svoje bebe. Odlikuje ih upijajuće jezgro, posebno dizajnirano na način da rasporedi tečnost unutar pelene i savršeno je upije. 

Treba spomenuti da su veoma izdržljive, u šta su se uverili mnogi roditelji, koji su u jutarnjim časovima mogli videti da je guza njihovih beba potpuno suva, a ovaj osećaj suvoće traje i do 12h. 

Mame su uočile veoma važnu stvar kod ovih pelena, a to je da potpuno prijanjaju koži i lako prekrivaju bebinu guzu, što omogućava mališanima da se slobodnije kreću. Odlikuju ih i rastegljive trakice, koje ćete lako namestiti, jer su veoma mekane. 

Ne morate brinuti o ceni ovih pelena, jer ih zaista može naći povoljno. Posetom Lilly online prodavnice, videćete da su Pampers pelene na akciji, kao i određene Mamy&Baby Pants pelene. 

Najnovije
- Reklama -spot_img
Možda bi Vas interesovalo