19.5 C
Novi Sad
četvrtak, jul 25, 2024

Sa kim se slaže Vodolija? Kompatibilnost horoskopskih znakova

Stigli smo do pretposlednjeg znaka Zodijaka – Vodolije. Vodolija je vazdušni znak, čuven po svojoj neobičnoj prirodi, neprilagodljivosti i originalnom pečatu koji daje svakom svom postupku. Za Vodolije se često kaže da su ljudi koji idu ispred svog vremena. Hajde da vidimo ko je idealan partner za ove “čudake” na ljubavnom planu, a koga bi pametnije bilo da izbegavaju!

Vodolija i Ovan

Ovaj članak podelili smo u dve polovine, prva polovina posmatra stanovište horoskopskog znaka Vodolija, a druga stanovište horoskopskog znaka Ovan.

Sa stanovišta Vodolije

Oboje visoko cenite nezavisnost, koja dobro funkcioniše i niko od vas neće gušiti partnera. Takođe ste optimistični i pomalo buntovni. Vaši Ovnovi će uživati u vašem slobodnom razmišljanju, a vi u njihovoj spontanosti i bezbrižnoj prirodi.

Verovatno imate vrlo sličan smisao za humor, i niko od vas nije zabrinut zbog političke korektnosti ako je situacija dovoljno smešna!

Vaš Ovan voli da u velikoj meri kontroliše i verovatno nećete imati problema sa ovim, mada biste možda želeli da izaberete svoje bitke, a ne da se svađate stalno. Oni poštuju nekoga ko im se suprotstavi, bar ponekad.

Niko od vas nije emotivan, a to je nešto što ćete oboje ceniti, a niko od vas nije ljubomoran ili posesivan, što je opet važno za svakog od vas.

Sa stanovišta Ovna

Privlačiće vas nepredvidiva i dinamična priroda vaše Vodolije, analitički um i jedinstven stil.

Vi ste vatreni znak, a vaša Vodolija je vazdušni znak, a ovo podudaranje predstavlja tu analogiju. Svideće vam se koliko je vaš partner nesputan i nezavisan i cenićete njegove smele ideje i slobodoumlje.

Oboje ste buntovnici u srcu i niko od vas ne traži niti treba odobrenje drugih. Vidite stvari na isti način i oboje optimistično gledate u budućnost umesto da se zadržavate na prošlosti ili tradiciji.

Oboje možete biti veoma tvrdoglavi, ali vaša Vodolija će se retko ozbiljno baviti nekom temom, pa ćete često uspeti. Ako se vaš partner ipak uključi, najbolje je pustiti ga da pobedi, jer neće u skorije vreme odustati, a generalno gledano, vi ste fleksibilniji.

Kao i mnoge druge aspekte ličnosti Vodolije, možda ih nećete potpuno razumeti, ali to samo dodaje na njihovoj misterioznosti i šarmu!

Vodolija i Bik

Ovaj članak podelili smo u dve polovine, prva polovina posmatra stanovište horoskopskog znaka Vodolija, a druga stanovište horoskopskog znaka Bik.

Sa stanovišta Vodolije

Vaš Bik će verovatno biti veoma konzervativan, tradicionalan, predvidljiv i prizemni partner – pouzdan, čvrst i jednostavno udoban!

Bikovi su veoma simpatični, sa mnogim simpatičnim senzacijama koje često prkose logičkoj analizi. Na primer, oni često mogu da budu veoma vezani za rutine, obavljajući nejasne zadatke marljivo, jednostavno zato što su „uvek to radili“ i često odbijaju da razmotre mogućnost promene. Oni su sentimentalni čuvari prošlosti, dok ste vi istraživač budućnosti visoke tehnologije.

Oboje ste nekonvencionalni na svoj način i sposobni da budete veoma tvrdoglavi. Iako to nije pojedinačno problem, u kombinaciji sa nekim sa tako radikalno drugačijim pogledom na život ovo može stvoriti neke probleme.

U mnogo čemu ste suprotni ovom partneru. Volite visok nivo nezavisnosti, i u mislima i u ljubavi, dok ovaj partner uživa u tradiciji, rutini i često ima veliku potrebu za vrlo predanom vezom.

Ovo je partner koji voli sve da planira unapred, dok vi često više volite daleko spontaniji pristup životu. Verovatno će vaš Bik želeti (ili zahtevati) čvrstu obavezu od vas mnogo ranije nego što ćete se osećati ugodno da na to pristanete. Žele da znaju gde se nalaze u svakom aspektu života i mentalno planiraju narednih 30 godina, dok se vi pitate šta je za ručak!

Bez obzira koliko uživali u svom Biku, možda će vam biti teško da mu u tom pogledu pružite sigurnost – jednostavno ne dele vaš koncept nezavisnosti u dugoročnoj vezi.

U krajnosti, ponekad će vam biti Bik dosadan, nemaštovit i predvidljiv u ovim oblastima, dok će vas smatrati previše nekonvencionalnim, nezavisnim i buntovnim. Kao i u svim stvarima, kompromis, razumevanje i poštovanje su ključni.

Sa stanovišta Bika

Ovo je malo verovatno uspešno podudaranje zasnovano samo na znacima sunca. 

Oboje ste nekonvencionalni na svoj način i sposobni da budete veoma tvrdoglavi. Iako to nije pojedinačno problem, u paru sa nekim sa tako radikalno drugačijim pogledom na život to ne sluti na dobro.

Vaša Vodolija je intelektualni partner, pun novih ideja i koncepata, i često sa buntovničkim nizom koji favorizuje stalno isprobavanje novih pristupa.

Često visoko kreativni i sa urođenom željom da vas osoba, društvo ili očekivanja ne vezuju ili ograničavaju. Verovatno ćete osetiti da nerado pristaju na vezu onoliko koliko biste želeli. Iako je obično potpuno veran, partner Vodolija može mrzeti koncept pripadnosti nekom drugom.

Ovo je partner vizionar koji retko vodi računa o rutini, bontonu ili rasporedu, za koga možda mislite da je buntovan, da nema samodisciplinu ili jednostavno suprotno!

Volite stabilnost, iako se često može činiti da ovaj partner povremeno voli mali haos. Iako ne vole haos zbog sebe, ponekad vole da uzdrmaju stvari. Sve u svemu, vi ste sentimentalni čuvar prošlosti, dok je Vodolija visokotehnološko svetlo koje uvek ispituje načine za stvaranje bolje budućnosti.

Visoko analitična i objektivna osoba, Vodolija će verovatno biti često zaokupljena i možda malo udaljena. Više volite intimniji odnos na ovom nivou i možda ćete početi da se osećate pomalo usamljeno emocionalno, dok će vam možda biti potrebni i imaćete osećaj da ih gušite.

Iz gore navedenog verovatno već možete reći da je ovaj partner potpuna suprotnost od vas samih! Ovo može stvoriti beskrajno podsticajnu vezu – ako oboje imate strpljenja da razumete i poštujete potrebe i gledišta drugih (život bi na kraju bio veoma dosadan da su svi identični).

Dva su ključna elementa uspešnih parova u spojevima koji na prvu ne deluju uspešno. Prvi je stav – oba partnera moraju prihvatiti da su “razlike dobre”, a ne negativne stvari – smejte im se, nemojte ih kritikovati. Druga je želja da razumete i poštujete potrebe i gledišta svojih partnera.

Vodolija i Blizanci

Ovaj članak podelili smo u dve polovine, prva polovina posmatra stanovište horoskopskog znaka Vodolija, a druga stanovište horoskopskog znaka Blizanci.

Sa stanovišta Vodolije

Ovo je sjajan spoj i skoro uvek vredan truda ako vam se ukaže prilika. Čak i ako stvari ne uspeju, verovatno ćete doživotno biti veoma bliski prijatelji.

U mnogim aspektima vaši Blizanci su savršeni za vas i verovatno ćete već od prvog razgovora primetiti snažnu privlačnost. Oboje možete pokrenuti dobru raspravu sa vrednim protivnikom i nijednom od vas nije potrebna velika emocionalna komponenta da bi neko bio privlačan, pa se stvari u ovoj vezi mogu razvijati prilično brzo.

Oboje ste veoma inteligentni i odlični u komunikaciji, što dovodi do beskrajne ponude fascinantnih i pronicljivih razgovora. Oboje više volite objektivnu raspravu u odnosu na emotivnu, i oboje volite stil brzog paljenja, često se brzo prebacujući između tema i nazad.

Oboje ste ljubitelji kreativnosti, uživate u raznolikosti i romantično ćete držati jedno drugo na nogama. Oboje ste prilično nezavisni i uživate u ličnom prostoru u vezi, poštujući partnera koji vam to rado daje. Oboje ste i društveni i uživate u tome što imate mnogo prijatelja i kontakata.

S negativne strane, niko od vas nije posebno ljubitelj poslova i svakodnevnih trivijalnih zadataka. Ali onda, kada se ovako zabavljate sa nekim … koga briga?!

Sa stanovišta Blizanaca

Ovo je sjajna kompatibilnost i uvek je vredna truda ako vam se ukaže prilika! Čak i ako stvari ne uspeju, verovatno ćete doživotno biti veoma bliski prijatelji.

Ponekad možete biti nesigurni šta želite od partnera, a sjajna stvar je što ovo vašoj Vodoliji obično odgovara! Oni su toliko prirodno dinamični da će smatrati vaš stav inspirativnim, a ne neodlučnim (za razliku od gotovo svih drugih znakova!)

Oboje ćete verovatno biti veoma inteligentni i odlični u komunikaciji, što dovodi do beskrajne ponude fascinantnih i pronicljivih razgovora.

Oboje više volite objektivnu raspravu u odnosu na emocionalnu, i oboje volite brz stil razgovora, često se prebacujući između tema i brzo natrag (što opet nekoliko drugih znakova može podneti ili ceniti toliko).

Oboje ćete verovatno biti kreativni ljubavnici koji uživaju u raznolikosti i romantično ćete držati jedno drugo na nogama. Oboje ste prilično nezavisni i uživate u nekom prostoru u vezi, poštujući partnera koji vam to rado daje. Oboje ste i društveni i uživate u velikom broju prijatelja.

S negativne strane, niko od vas nije posebno ljubitelj poslova i svakodnevnih trivijalnih zadataka. Ali onda, kada se ovako zabavljate sa nekim – koga briga?!

Vodolija i Rak

Ovaj članak podelili smo u dve polovine, prva polovina posmatra stanovište horoskopskog znaka Vodolija, a druga stanovište horoskopskog znaka Rak.

Sa stanovišta Vodolije

Uživate u prilično visokom nivou slobode i fleksibilnosti u vezi, dok je ovaj partner veoma vezan za sigurnost i stalnu naklonost kako bi veze bile čvrste. Postoji velika šansa da se povremeno osećate zarobljeno ili ugušeno, dok se oni osećaju nesigurno.

Želite intelektualca ravnopravnog za raspravu i otkrivanje misterija sveta, dok ovog partnera više zanima emocionalna empatija i romantične večeri kod kuće.

Vaš Rak je partner kome je potrebno mnogo kvalitetne pažnje, a to je nešto što se mnoge Vodolije trude da obezbede na duži rok. Po pravilu ne radite dobro sa partnerima sa emocionalnim potrebama, a ovo je podudaranje koje je mnogo lakše ako ste izuzetno osetljivi i pažljivi (na primer, ako imate mesec sa vodenim znakom, to će vam mnogo olakšati stvari).

Vaš Rak je partner koji voli da ostane kod kuće i često je vrlo blizak sa porodicom, često radije provodi vreme sa njima (ponekad čak i svakodnevno) u odnosu na druge aktivnosti – ovo vam može izgledati prilično strano.

Sa stanovišta Raka

Želite emocionalnog i ljubaznog partnera, dok su Vodolije često više zainteresovane za intelektualne debate i mentalnu stimulaciju u vezi.

Verovatno ćete se ponekad osećati zanemareno emocionalno i romantično u ovoj vezi, osim ako vaš Vodolija nije veoma pažljiv i naklonjen (što je retko ako se ne potrude da to učine).

Intuitivni ste, dok je ovaj partner vrlo objektivan, što prirodno uključuje i emocionalno uklanjanje iz teme. Želite sigurnost u vezi, dok vaša Vodolija ceni slobodu i fleksibilnost.

Dok se emocionalno vežete za prijatelje, porodicu i imovinu, ovo je partner koji je mnogo nezavisniji i često više voli da sa strancima raspravlja o negovanju voljenih. Verovatno ćete ovog partnera ponekad smatrati hladnim ili udaljenim, dok vas oni smatraju ćudljivim i emocionalno zavisnim.

Sve u svemu, vaša Vodolija će verovatno biti tvrdoglavija od vas, a „promeniti ih“ je malo verovatno. Sa vaše strane, ovaj odnos će vam pružiti osećaj kao da dajete sve od sebe a ne dobijate ništa zauzvrat.

Ove fundamentalne razlike mogu učiniti odnos nezadovoljavajućim za vas oboje, osim ako svako od vas odvoji vreme da razume partnera i poštuje njegove potrebe i gledišta. Ako to učinite, često ćete biti izloženi novim iskustvima u kojima ćete uživati, pa nije ni približno velika žrtva kao što bi moglo zvučati.

Vodolija i Lav

Ovaj članak podelili smo u dve polovine, prva polovina posmatra stanovište horoskopskog znaka Vodolija, a druga stanovište horoskopskog znaka Lav.

Sa stanovišta Vodolije

Volite da gledate široku sliku u kojoj bi vaš Lav možda voleo da često priča o sebi. Ovo je partner koji voli puno pažnje i možda ima prilično veliki ego. Zbog njihove dominantne prirode ponekad se možete osećati klaustrofobično u ovoj vezi.

Lavovi se hvale svojim ljubavnim podvizima i često ne žele da čuju da nisu potpuno savršeni. Budite upozoreni da vaš analitički, a ponekad i kritički um često neće dati “tačan” odgovor koji Lav traži! Ovaj partner izuzetno ceni vaše odobravanje i divljenje. Oni ne traže objektivne i neemocionalne povratne informacije koje biste i sami preferirali.

Nazovite to varanjem, ali vi ste idealno pozicionirani da zadržite Lavov sadržaj u ovoj oblasti uz minimalan rad ili krivicu. Sve lične povratne informacije o vašem Lavu najbolje su ograničene na reči kao što su „odlično“, „divno“ ili „neverovatno“. Pokušajte da filtrirate i blokirate sve rečenice koje počinju sa “trebalo bi ..” i videćete da vam je život trenutno mnogo lakši!

Neobičan i uzbudljiv spoj, zaista nemate mnogo zajedničkog, međutim fizička privlačnost između vas će verovatno biti izuzetno jaka, i sve u svemu, stvari nikada neće dosaditi.

Oboje možete biti neverovatno tvrdoglavi, a svađama je suđeno da traju prilično dugo. Niko od vas se ne ljuti, međutim, ako ste ubeđeni da ste u pravu, niko od vas neće imati problem da preispita prošla pitanja dok se ne utvrdi jasan pobednik (što bi moglo biti … nikada)

Komunikacija će ovde verovatno predstavljati problem. Vaš Lav će reći plavo, a vi ćete čuti crveno. U mnogim aspektima ovo je samo vrh ledenog brega. U osnovi ste sa različitih planeta. Vi ste mislilac dok je vaš partner izvršilac, vama vlada vaša glava, dok vašim partnerom vlada srce.

Privlačiće vas Lavovi razigranost, vitalnost, samopouzdanje i vatrena priroda. Ako imate problema da ne razmišljate o poslovima, ovo je partner koji vam može pomoći. U međuvremenu će ih privući vaš buntovnički duh, jedinstvenost i fascinantni intelekt.

Sa negativnih strana veze Lava Vodolije, možda ćete smatrati da je ovaj partner pomalo sebičan i dramatičan, dok će on vas možda smatrati hladnim ili udaljenim. Verovatno nećete želeti da se u skorije vreme obavežete, a to može otkriti posesivnu stranu vašeg Lava.

U međuvremenu, Lavovi mogu biti pomalo arogantni i samoživi, često gledaju s visine. Ovo vas može iznervirati, jer obično nemate mnogo strpljenja za bilo koju vrstu društvenog statusa.

Kontrolišite Lavu ego i vi ćete kontrolisati Lava. Ako to ne uradite ovo ima mnogo veće šanse da postanete odnos između ljubavi i mržnje.

Sa stanovišta Lava

Neobična i uzbudljiva veza, zaista nemate mnogo zajedničkog, međutim fizička privlačnost između vas će verovatno biti izuzetno jaka, a sve u svemu, stvari nikada neće dosaditi.

Vaš partner je buntovnik u srcu, nikada se ne plaši da radi stvari nešto drugačije od svih ostalih, niti eksperimentiše pred kritikama. Imate mnogo jaču potrebu za prihvatanjem drugih, pa ćete se možda diviti ovom pomalo neobičnom obliku unutrašnje snage.

Vaš Vodolija će verovatno biti nepredvidljiv i uzbudljiv ljubavnik, uvek vas drži na nogama. Iako nisu previše emocionalni, oni su prilično spontani i često usredsređeni na drugo mesto. Nemojte se iznenaditi ako su romantični u supermarketu i udaljeni tokom večere. Ovo može biti dosadno ili zabavno, u zavisnosti od vašeg gledišta. Ako volite „pažnju na zahtev“ (mnogi Lavovi to vole), onda vam ova strana veze ponekad može biti prilično dosadna.

Komunikacija će ovde verovatno predstavljati problem. Vaš Vodolija će reći ‘plavo’, a vi ćete čuti ‘crveno’. U mnogim aspektima ovo je samo vrh ledenog brega. Vi ste u osnovi iz različitih svetova. Vi radite, dok je ovaj partner više mislilac. Vama upravlja vaše srce, dok vašim partnerom upravlja njihov um. Privlačiće vas buntovnički duh i jedinstvenost vaših Vodolija, a oni će voleti vašu vitalnost i samopouzdanje.

Oboje možete biti neverovatno tvrdoglavi, a borbama je suđeno da traju prilično dugo. Niko od vas se ne ljuti, međutim, ako ste ubeđeni da ste u pravu, niko od vas neće imati problem da preispita prošla pitanja dok se ne utvrdi jasan pobednik (što bi moglo biti … nikada!)

Što se tiče negativnih aspekata veze Lava Vodolije, ovo je partner sa velikom slikom koji se često zanima za široke i duboke teme, poput tehnologije (ili astrologije!) – za poređenje, oni vas mogu smatrati pomalo sebičnim i intelektualno izolovanim.

U međuvremenu ćete možda otkriti da je ovaj partner hladan, udaljen i vrlo verovatno nerado preuzima obavezu. Oni takođe mogu biti daleko kritičniji prema vama nego što biste želeli, sasvim verovatno zadržavajući komplimente vašim mislima i idejama, pre nego koliko seksi izgledate ili u drugim oblastima u kojima bi komplimenti bili dobrodošli.

Vodolija i Devica

Ovaj članak podelili smo u dve polovine, prva polovina posmatra stanovište horoskopskog znaka Vodolija, a druga stanovište horoskopskog znaka Devica.

Sa stanovišta Vodolije

Možda ćete s vremena na vreme smatrati da je ovaj partner pomalo pesimističan, a možda i preterano opsednut rutinom i tradicijom, koji često radi stvari bez boljeg razloga nego zato što je to „uvek tako radio“. Slično tome, mogu vas smatrati veoma haotičnim i neorganizovanim i možda neće ceniti da je to često sasvim namerno. U tom pogledu mogli biste da budete jako zaposleni!

Svideće vam se direktan pristup životu ovih partnera, a oni će ceniti vaš dar za razumevanje (i stvaranje) uzbudljivih ideja. Iako volite da ne razmišljate o detaljima, ovo je partner sa često enciklopedijskim sećanjem. U tom pogledu imate i veliku sliku i obuhvaćene detalje.

Oboje ste veoma intelektualni i odlični komunikatori, i uvek ćete imati o čemu da pričate i raspravljate. Mentalna strana ove veze će verovatno biti vrhunska.

Vaši mentalni stilovi su veoma različiti, ali su i veoma moćni i verovatno ćete se međusobno diviti snagama jedni drugih u ovoj oblasti. Uživate u konceptima i idejama, dok je vaš partner orijentisan na detalje, često sa fantastičnim sećanjem. Ovo može učiniti odlično partnerstvo vaše mašte zajedno sa praktičnošću vaših partnera.

Novac ovde verovatno neće biti problem. Ovo je partner koji može biti prilično štedljiv, uvek radije prikuplja dugoročnu sigurnost, a ne troši na privremena zadovoljstva. Iako niste baš samodisciplinovani u ovoj oblasti, niste ni nemarni prema novcu. Vaša Devica je možda mnogo opsesivnija u balansiranju svoje čekovne knjižice. Lepo pitajte i oni će rado učiniti to i sa vašom!

Ovo je prilično fleksibilan partner, kome je često ugodno što vi preuzimate vođstvo i volite se. U tom pogledu, oni su za vas gotovo savršen partner na svakodnevnom praktičnom nivou, brišući sve detalje kojima ne želite da opterećujete um.

Niko od vas ne želi da žuri sa obavezama, pa ste u tom pogledu na istoj strani, oboma je ugodno da prvo date odnosima vremena za razvoj. Intelektualno ste pomalo odvojeni, dok je vaša Devica emocionalno odvojena. Ovo je još jedna oblast u kojoj se „slažete“, ali iz različitih razloga.

Sa stanovišta Device

Oboje ste veoma intelektualni i odlični komunikatori, i uvek ćete imati o čemu da pričate i raspravljate. Mentalna strana ove veze će verovatno biti vrhunska. Toliko dobro da na neki način zaista više odgovara prijateljstvu nego dugoročnom seksualnom odnosu.

Vaši mentalni stilovi su veoma različiti, ali su i veoma moćni i verovatno ćete se međusobno diviti snagama jedni drugih u ovoj oblasti. Vrlo ste orijentisani na detalje, često sa fantastičnim pamćenjem, dok će vaš partner verovatno biti istraživački centar koncepata i ideja. Ovo može učiniti odlično partnerstvo vaše praktičnosti i mašte vašeg partnera.

U početku ćete voleti slobodan i inspirativan način razmišljanja svojih partnera, međutim kao ljubavnik možda ćete poželjeti da budu malo praktičniji. Volite rutinu, dok ovaj partner gotovo sigurno ne voli. Možda ćete početi da se osećate neprijatno zbog toga koliko vaš Vodolija voli ignorisanje pravila i tradicije, možda sumnjajući da potajno samo uživaju u suprotnosti.

Volite da stvarate red iz haosa, dok je ovo partner koji često voli da pravi mali haos van reda! U tom pogledu mogli biste da budete jako zaposleni!

Ovo je partner koji je često nepredvidljiv, nekonvencionalan, netradicionalan, možda neobičan i skoro uvek objektivan i donekle intelektualno odvojen ili udaljen.

Ovo je takođe partner koji ima malo strpljenja za društvena očekivanja i veoma je otvoren. Vrlo malo će ih uvrediti ili iznenaditi. U tom smislu, možda ćete otkriti da je njihov govor ponekad šokantan ili uvredljiv (ali nikada dosadan!)

Niko od vas ne želi da žuri sa obavezama, pa ste u tom pogledu na istoj strani, oboma je ugodno da prvo date odnosima vremena za razvoj. Pomalo ste emocionalno odvojeni, dok Vodolija teži intelektualnoj odvojenosti. Ovo je još jedna oblast u kojoj se „slažete“, ali iz različitih razloga.

Novac i finansijska sigurnost će vam verovatno biti daleko važniji nego ovom partneru, međutim verovatno će pažljivo trošiti novac, a vi ćete se generalno složiti oko finansijskih planova i ciljeva.

Vaša Vodolija može biti tvrdoglava prema vašim standardima i verovatno ćete se zateći kao osoba koja će se prva saviti kada dođe do neslaganja.

Vodolija i Vaga

Ovaj članak podelili smo u dve polovine, prva polovina posmatra stanovište horoskopskog znaka Vodolija, a druga stanovište horoskopskog znaka Vaga.

Sa stanovišta Vodolije

Neobična čudnost i rizik u ovoj vezi sa vaše strane je to što će vaše Vage verovatno biti veoma osetljive na društvena očekivanja i pravila – žele da se uklope i vole da budu popularni. To su stvari o kojima verovatno ne razmišljate mnogo. Što je još gore, ponekad vam jednostavno nije stalo do takvih rituala ili odobrenja drugih, pa budite oprezni da vaš pobunjenički karakter ne uplaši vaše Vage, posebno ako njihova karijera zavisi od redovnih društvenih prilika ili impresioniranja klijenata itd.

Ovo je obično lagana i zabavna veza. Imate mnogo zajedničkih stvari i ovde postoji prirodna mentalna veza. Svideće vam se romantičan i harmoničan osećaj koji ovaj partner pruža.

Oboje volite zabavu, racionalni ste, objektivni i odlični komunikatori. Oboje ste veoma društveni, uzbudljivi i bezbrižni. Oboje želite ljubavnika koji vam je pre svega najbolji prijatelj, a ovo će biti partner sa kojim uvek možete pronaći zabavan i zanimljiv razgovor.

Brak je često veoma važan aspekt života Vaga, dok ste skloniji da oklevate i da budete oprezni da odustanete od svoje nezavisnosti. Verovatno je da će vaš partner biti spreman mnogo pre nego što vam se svidi ideja. Možda će ovde biti potreban neki kompromis sa obe strane – ali sve u svemu, to je mala cena za plaćanje!

Sa stanovišta Vage

Ovo je lagana i zabavna veza. Imate mnogo zajedničkih stvari i ovde postoji prirodna mentalna veza. Svideće vam se ovaj brzi um partnera i želja da sve preispitate na objektivan i intrigantan način.

Oboje volite zabavu, racionalni ste, objektivni i odlični komunikatori. Oboje ste veoma društveni, uzbudljivi i bezbrižni. Oboje želite ljubavnika koji vam je pre svega najbolji prijatelj, a ovo će potencijalno biti najbolji prijatelj sa kojim uvek možete pronaći zabavan i zanimljiv razgovor.

Prvo potencijalno negativno područje u ovom meču je to što ponekad možete biti malo šef, a vaša Vodolija će verovatno imati tajni buntovnički karakter. Budite previše “šefujući” sa ovim partnerom i možda ćete otkriti da često rade upravo suprotno, samo na opštem principu! Ovo se takođe može primeniti na društvene norme i konvencije, koje bi Vodolijama moglo biti sasvim ugodno da prekrše ako se osećaju previše ograničenim.

Na isti način kao i njihov buntovnički karakter, verovatno ćete želeti da se obavežete mnogo pre nego što to učini vaša Vodolija. Nemojte odlagati, oni su ozloglašeno nezavisni ljudi i to nije zbog bilo kakve rezerve u vezi ove veze.

Vodolija i Škorpija

Ovaj članak podelili smo u dve polovine, prva polovina posmatra stanovište horoskopskog znaka Vodolija, a druga stanovište horoskopskog znaka Škorpija.

Sa stanovišta Vodolije

U ovom spoju često postoji visok nivo fizičke privlačnosti, i to svakako može biti dobra kratkoročna veza ili jednonoćno druženje. Oboje možete biti pomalo buntovni i neodgovorni kada vas nagon odvede, a na mnogo načina ćete to verovatno izneti jedno u drugo.

Dugoročno, ovaj odnos će se svesti na bitku intelektualne analize (vaše) protiv emocionalnih potreba (vaših partnera). Pitaćete se zašto vaša Škorpija ne može videti crno-bele činjenice ispred sebe, a oni će se zapitati zašto možete biti tako bezdušni. Komunikacija će verovatno biti ozbiljan problem. Reći ćete ‘crveno’ i vaša Škorpija će čuti ‘plavo’.

Ako ovo uporedimo, oboje možete biti veoma tvrdoglavi i verovatno će se svađa odugovlačiti prilično dugo, a da niko od vas ne oseća potrebu za kompromisom ili povlačenjem. Iako će vaš brzi i pametni um kratkoročno “nadmašiti” vašu Škorpiju, znajte da oni imaju veliku prednost na duže staze, a svađe će se verovatno pretvoriti u rat iscrpljivanja, što vam je suđeno da izgubite!

Vaša Škorpija je partner koji je vrlo posesivan i kontroliše vaše standarde, u čemu nećete uvek uživati. Slično, ovo je partner koji ima tendenciju da bude prilično opsesivan i često ljubomoran, i generalno njihova emocionalna dubina vas može zbuniti ili čak uplašiti.

Volite slobodu i fleksibilnost, dok vaš partner voli rutine. Volite da učite i procenjujete činjenice, dok ovaj partner voli da sledi njihovu intuiciju i srce. Sve u svemu, oboje imate dosta posla da obavite da biste se sreli u sredini oko ovih pitanja.

Ako vam oboma ne smeta mali sukob koji može da izazove uzbudljivu i izazovnu vezu, verovatno to nikada neće biti označeno kao „harmonično“. Kao i kod svih spojeva sa niskim bodovanjem, to definitivno može uspeti, sve dok oboje to dovoljno želite i spremni ste da odvojite vreme za razumevanje i poštovanje potreba i gledišta vašeg partnera.

Sa stanovišta Škorpije

Vodolije su često vrlo samouverene i pametne, mada ponekad nisu previše emotivne. U početku će vas verovatno privući brza pamet i duboki uvidi ovog partnera. U ovom spoju često postoji i visok nivo fizičke privlačnosti, što može dovesti do intenzivne kratkoročne veze.

Oboje možete biti pomalo buntovni i neodgovorni kada vas nagon odvede, a na mnogo načina ćete to verovatno izneti jedno u drugo.

Dugoročno, međutim, vrlo je verovatno da ćete početi da vidite ovog partnera kao previše površnog ili emocionalno plitkog, i previše nezavisnog. U međuvremenu će vas smatrati opsesivnim i možda čak i pomalo zastrašujućim.

Ovaj odnos će se svesti na bitku intelektualne analize (vaši Vodolije) protiv emocionalnih potreba (vaše). Pitaćete se zašto vaš partner ne može samo da prati njihovo srce, a oni će se zapitati zašto se ne možete samo držati činjenica. Komunikacija je ovde potencijalno ozbiljan problem. Reći ćete ‘crveno’, a partner će čuti ‘plavo’.

Kada se pokrenu pitanja srca, verovatno će vaš intenzitet naterati Vodoliju da se povuče. Odgovorićete tako što ćete postati emocionalniji i može doći do začaranog kruga.

Ako ovo uporedimo, oboje možete biti veoma tvrdoglavi i verovatno će se svađa odugovlačiti prilično dugo, a da niko od vas ne oseća potrebu za kompromisom ili povlačenjem.

Posebna opasnost je to što vaš partner ima pametan um, pa će imati priliku da tokom svađa izgovara neke prilično tupe i spontane stvari, koje ćete kasnije možda imati problema sa zaboravljanjem ili opraštanjem. Opet, verovatno će doći do začaranog kruga.

Sve u svemu, oboje imate dosta posla da obavite da biste se sreli u sredini oko ovih pitanja. Ako vam oboma ne smeta mali sukob koji može da izazove uzbudljivu i izazovnu vezu, verovatno to nikada neće biti označeno kao „harmonično“.

Kao i kod svih spojeva sa niskim rezultatom, ovaj odnos definitivno može uspeti, sve dok oboje to dovoljno želite i ne oslanjate se na to da se to „jednostavno dešava“ bez ikakvog napora – vaš partner će to verovatno pre pretpostaviti nego vi.

Što se tiče svakodnevnih aspekata odnosa, verovatno ćete pronaći glavnu razliku među vama u tome što volite rutine, dok se vaša Vodolija ponekad trudi da ih izbegne, često radije rešavajući isti zadatak na malo drugačiji način svaki put. Ovo bi vas moglo zbuniti, iako je u shemi stvari to manji detalj.

Vodolija i Strelac

Ovaj članak podelili smo u dve polovine, prva polovina posmatra stanovište horoskopskog znaka Vodolija, a druga stanovište horoskopskog znaka Strelac.

Sa stanovišta Vodolije

Vodolija-Strelac je sjajan tim. Vaše napredno razmišljanje u kombinaciji sa entuzijazmom vaših partnera čini solidnu vezu ova dva znaka! Imate ogroman broj zajedničkih stvari, dobru hemiju i dobre šanse da budete srodne duše!

Vodolija Strelac je jedno od retkih podudaranja koje ima toliko zajedničkog da je članak sa vašeg stanovišta veoma sličan onome vašeg partnera:

Za početak sa (nekoliko) razlika koje imate.

Biće vrlo malo ljubomore u ovom spoju, a to bi moglo podstaći vašeg Strelca da luta okolo, zato pazite da se „bez ljubomore“ ne tumači previše labavo, osim ako niste u redu s tim. Dobar odnos za postavljanje nekih neformalnih osnovnih pravila tako da su svi na istoj stranici. Uporniji ste dok je vaš Strelac fleksibilniji, pa je bolje da pokrenete ovu ideju.

Verovatno će se vaš partner brinuti o obrazovanju, dok ćete više voleti praktičan pristup životu. Oni su takođe više filozofski, a ponekad i ambiciozniji.

Vi ste više intelektualna osoba, dok je vaš Strelac fizički, međutim, to vas neće sprečiti da vodite neverovatne debate i rasprave (ili seks!)

Pozdravljate jedno drugo veoma dobro, oboje ste optimistični i napredni. Drugi emocionalniji ili prilepljiviji znakovi mogli bi ovu vezu smatrati distanciranom ili donekle nedostatnom, ali oboje tako visoko cenite intelektualnu stranu veze, savršena je takva kakva je.

Oboje cenite svoju nezavisnost i oprezni ste oko preuzimanja obaveza. Postoje dobre šanse da ovo ostane kao ležerna veza još neko vreme.

Oboje ste vrlo radoznali i znatiželjni u vezi života, oboje uživate u dobroj debati i verovatno ćete deliti mnoge interese, uglavnom oko tema koje su od velike koristi za društvo, poput politike, tehnologije ili aktuelnih stvari.

Oboje ste objektivni i racionalni i mnogo više volite inteligentnog, artikulisanog i racionalnog partnera – kojeg imate jedno u drugom.

Niko od vas nije emotivan i oboje ste ozloglašeno iskreni. Ovo je jedan od retkih partnera koje ćete retko uvrediti.

Oboje volite avanturu, volite druženje i uživate u opuštenijem načinu života. Niko od vas nije mnogo zabrinut zbog ugleda u javnosti ili društvenih očekivanja. Niko od vas se ne ljuti.

Najvažnije slabo područje je to što niko od vas nije baš praktičan ili domaćin. Vrlo je malo negativnog u poređenju sa svim pozitivnim.

Sa stanovišta Strelca

Ovo je često jedan od vaših najboljih spojeva i definitivno ima potencijal srodnih duša. Pozdravljate jedno drugo veoma dobro, oboje ste optimistični i napredni. Drugi emocionalniji ili prilepljiviji znakovi mogli bi ovu vezu smatrati odvojenom ili donekle nedostatnom, ali vama oboma je sve u redu.

Još važnije, oboje cenite svoju nezavisnost i oprezni ste da ne preuzimate obavezu prerano. Postoje dobre šanse da ovo ostane kao ležerna veza još neko vreme. Kao napomenu, ovo je jedan od retkih spojeva koji može preživeti i napredovati kao romansa na daljinu.

Sve u svemu, u ovoj će vezi biti vrlo malo ljubomore, međutim nemojte misliti da vam to daje slobodu da flertujete! To nije nešto što će Vodolija dobro tolerisati i može oslabiti nivo nezavisnosti koji se inače daje. Uverite se da ste na istoj stranici ovde. Kao i u drugim oblastima, možda ćete otkriti da su vaše Vodolije mnogo tvrdoglavije nego što biste mogli očekivati ako ih previše gurnete!

Oboje ste vrlo radoznali i znatiželjni u vezi života, i oboje uživate u dobroj raspravi. Verovatno ćete deliti mnoga interesovanja, uglavnom oko tema koje su od velike koristi za društvo, kao što su politika, tehnologija ili aktuelna pitanja. Ako ne delite iste političke stavove, ovo će biti veoma zanimljiva veza u vreme izbora!

Oboje ste objektivni i racionalni i više volite inteligentnog, artikulisanog i racionalnog partnera – kojeg imate jedno u drugom.

Niko od vas nije emotivan i oboje ste ozloglašeno iskreni, a ovo je jedan od retkih partnera koje ćete retko uvrediti, a seks je jedno značajno područje izuzetka.

Oboje volite avanturu, volite druženje i uživate u opuštenijem načinu života. Niko od vas nije mnogo zabrinut zbog ugleda u javnosti ili društvenih očekivanja. Niko od vas se ne ljuti.

Što se tiče nekih vaših razlika, više vas brine obrazovanje, dok se vaša Vodolija više brine o inteligenciji radi nje same. Ideje i iskustvo u odnosu na kvalifikacije. Vi ste više filozofski nastrojeni i verovatno ćete biti više fizička osoba, dok je vaš Vodolija nešto mentalnija. 

Vodolija i Jarac

Ovaj članak podelili smo u dve polovine, prva polovina posmatra stanovište horoskopskog znaka Vodolija, a druga stanovište horoskopskog znaka Jarac.

Sa stanovišta Vodolije

U početku ćete možda biti privučeni rezervisanom spoljašnjošću Jarca – ovo će verovatno biti suprotan i intrigantan partner za istraživanje kada jednom sagledate zabavnu ličnost koja se krije ispod te kul spoljašnjosti.

Uopšteno im nedostaje vaša prijateljska i druželjubiva priroda sa strancima i kao takvi prvi utisci mogu biti varljivi.

Vremenom ćete verovatno otkriti da je ovaj partner veoma disciplinovan i strukturiran, a možda čak i indirektno kontroliše ili guši – što neće pristajati vašoj nezavisnoj prirodi.

Vaš Jarac će verovatno napredovati u planovima, ciljevima i pravilima, sa nepopustljivom mentalnom disciplinom koja će ih slediti, bez obzira na sve. I pored toga što zdravo poštujete smer, daleko ste manje vezani za pojedina pravila i planove koji su se koristili za to. Ako imate plan, prilagodite ga i promenite na osnovu povratnih informacija i rezultata i uživajte u slobodi da to učinite. Ovaj partner nema.

Vaš Jarac će takođe prihvatiti pravila kao kamen temeljac stabilnosti i usmeravanja u životu i odnosima, često se čvrsto držeći plana ili obaveze.

Ovo je partner koji često voli da zna da ćete sledećih 7 nedelja raditi 8 sati prekovremeno kako biste za 54 dana uzeli godišnji odmor. Ta vrsta doslednog predumišljaja i usredsređenosti ponekad može biti veliki nedostatak za Vodolije, ako ste tip koji povremeno uživa u malom haosu kako bi stvari bile zanimljive.

Sve u svemu, vaša mentalna fleksibilnost može učiniti da izgledate nekonvencionalno i nepredvidivo u poređenju sa ovim izuzetno predvidljivim i „stabilnim“ partnerom.

Ovo takođe dovodi do sledeće oblasti potencijalnog sukoba: Ovo je veoma vredan, prizemni i praktičan partner, koga ćete generalno smatrati pomalo materijalističkim, ozbiljnim, a ponekad čak i dosadnim.

Još jedno značajno područje u vezi Vodolije Jarac je način na koji se svaki od vas uklapa u društvo. Ovaj partner obično brine o svom imidžu u javnosti (čak i sa strancima koje više nikada neće sresti) – dok vi o tome verovatno ne razmišljate mnogo, osim vrednosti lične zabave.

Još jedna začkoljica ove veze je ta što Vodolije obično gledaju u sadašnjost ili budućnost i zanimaju se za najnoviju oštrinu, dok će Jarac verovatno biti zainteresovan za prošlost i tradiciju. Nemojte se iznenaditi ako vaš partner ima kovčeg za skladištenje pun „blaga“ iz njihovog ranog detinjstva, ili drevni nameštaj koji je nekada bio u vlasništvu dalekih predaka – oni mogu biti vrhunski čuvari i često mrze da bacaju bilo šta!

Predanost može biti problem u ovom spoju. Vašem partneru se to sviđa u ranoj vezi, dok je veća verovatnoća da ćete se zadovoljiti ležernijim aranžmanom, barem dok vam partner ne postane veoma blizak prijatelj.

Oboje možete biti vrlo tvrdoglavi u različitim oblastima, što ponekad otežava pomirenje.

Oboje ozbiljno shvatate karijeru i rad, iako iz različitih razloga – vaš Jarac uveliko gradi buduću sigurnost i status. Ovo naravno može biti veoma vredan kvalitet kod dugoročnog partnera.

Poslednji izazov u ​​vezi Vodolije Jarac je da postoji velika šansa da ćete svaki biti usredsređeni na aspekte života jedan izvan drugog. U određenoj meri, svaki od vas ignoriše vezu u odsustvu „siromašnog“ partnera koji vas ohrabruje da se fokusirate na nju.. Ovo se, međutim, lako rešava redovnim posvećivanjem romantičnog zajedničkog vremena.

Sa stanovišta Jarca

U početku će vas ovaj partner privući brzim umom, dinamičnim karakterom i osećajem individualnosti. Ovo je slobodan duh, tipično sa jedinstvenim i fascinantnim načinima pristupa životu.

Ovo je, međutim, vrlo nezavisna osoba, koja se često ne slaže sa konkretnim planovima i stabilnošću koju često preferirate u vezi.

Glavni problem u spoju Jarac Vodolija je to što iako često volite da imate mentalni plan i pravila kojih se morate pridržavati, a vaš partner to obično nema.

Iako Vodolije često imaju na umu cilj ili smer, oni su često vrlo eksperimentalni i opušteni u pronalaženju najboljeg puta do cilja, često posmatrajući planove i pravila samo kao privremene alate, koje treba zanemariti ili odbaciti kada se put za bolji pristup našao.

Ovo može postati uzbudljiv kratkoročni partner, međutim dugoročno je verovatno da će vas frustrirati i izgledati vrlo nepredvidivo. Oni nisu inspirisani zadovoljstvom stečenim formulisanjem i pridržavanjem planova ili pravila na isti način na koji ste vi.

Ova razlika u gledištu manifestuje se u brojnim životnim područjima, od kojih će vas svako verovatno donekle uznemiriti ako se oslanjate na njih kao partnera.

Na primer, vaš Vodolija ima relativno malo interesovanja za imidž u javnosti ili društvena očekivanja. Ovo je partner koji će često šokirati i uvrediti u društvenim situacijama, posebno ako ga zabavlja ili vređa nečija zatvorenost ili arogancija.

Vodolije su uvek analitične i objektivne, pa čak mogu izgledati i kao distancirane ili emocionalno udaljene zbog toga što su intelektualne. Na isti način možete biti i sa strancima, ali za razliku od vas, često nije furnir kod ovog partnera. Takvi mogu ostati, bez obzira na to koliko se ozbiljna veza razvija.

Zbog ove i gore navedenih eksperimentalnih tendencija, možda ćete pronaći malo sveukupne sigurnosti u vezi, osim ako se ne potrudite da ih razumete i prihvatite, možda ćete imati osećaj da ponekad zaista ne znate ko vam je partner.

Ovo je ponekad „baš takvo kakvo je“, a ne pokazatelj da vas ne vole (i imajte na umu da ste podjednako krivi za istu stvar na različite načine!)

Oboje možete biti veoma tvrdoglavi, iako na različite načine, pa često pomirenje razlika predstavlja izazov. Ovo je takođe odnos u kome ćete možda otkriti da ste fokusirani na drugo mesto, i oboje možete biti krivi što ste zanemarili partnerstvo na duže periode u odsustvu partnera koji vas drži usredsređenim na to.

Druge manje razlike u vezi Jarca sa Vodolijom uključuju verovatnoću da vaša Vodolija gleda u sadašnjost ili budućnost, i da je zainteresovana za najnovije, dok je veća verovatnoća da ćete biti zainteresovani za prošlost i tradiciju.

Iako možete zamisliti kuću punu porodičnih nasleđa koja se protežu decenijama, veća je verovatnoća da će imati računar, TV i brojne elektronske spravice napred i u centru. Verovatno ćete biti mnogo materijalističniji od vaših Vodolija, međutim oni uživaju u svojoj tehnologiji i igračkama.

Novac takođe može biti problem ovde. Zauzimate mnogo strukturiraniji i metodičniji pristup svojoj karijeri i finansijskoj sigurnosti. Iako obično nisu bezobzirni potrošači, Vodolije verovatno neće imati isti nivo želje da stalno poboljšavaju svoju finansijsku sigurnost.

Vodolija i Vodolija

Opasnost u ovoj vezi je što ste i intelektualni i progresivni ljudi. Mentalno ćete se tako dobro spojiti da ćete gotovo sigurno biti najbolji prijatelji, a to ponekad može učiniti neseksi jednačinu.

Problem je u tome što oboje imate tendenciju da budete prilično emocionalno udaljeni i bezlični u odnosima, i da imate koristi od malo emocionalno zavisnijeg ili inspirativnijeg partnera da iskaže vašu stranu ljubavi i negovanja.

Oboje ste otvoreni i relativno stabilni ljudi i verovatno ćete uživati u visokotehnološkim spravicama i vestima. Oboje ste slobodnog duha, inteligentni, objektivni i analitični. Oboje cenite svoju nezavisnost.

Ova veza ponekad je jednaka nedostatku emocionalne dubine, koja je često lepak koji drži par zajedno. Logično, nema dobrog razloga za to, pa ga možda nećete odmah prihvatiti, ali ovo je podudaranje koje ima mnogo veće šanse od proseka da neko od vas na kraju odluči da samo želi da bude prijatelj, sa ili bez povlastica. Ako ste oboje veoma nezavisni, to može dobro funkcionisati za neke parove.

Vodolija i Vodolija seks

U početku će biti sjajne hemije, oboje uživate u intelektualnoj stimulaciji i ne bojite se eksperimentisanja. Opet, dugoročno, postoji opasnost da prijateljstvo/intelektualna dinamika pokvari ljubavnu dinamiku.

Najbolji način da se borite protiv ovoga je da se otvorite jedni prema drugima i negujete svoju romantičnu i emocionalnu vezu kad god je to moguće.

Važno je napomenuti da ovde gledamo samo sunčeve znakove. Postoji mnogo drugih planeta koje mogu imati jednak ili veći uticaj na nečiju ličnost. Ima smisla, jer su na kraju svi naravno jedinstveni. Generalizovanje samo na osnovu sunčevih znakova može biti pogrešno. Da bismo u potpunosti razumeli nekoga ili koliko ste kompatibilni sa njim, moramo da izračunamo te druge položaje na planeti od njihovog datuma rođenja, i uporedimo ih sa vašim, a zatim protumačimo rezultate. Ovo otključava stvarnu moć astrologije i daje mnogo korisnije i specifičnije informacije.

Vodolija i Ribe

Ovaj članak podelili smo u dve polovine, prva polovina posmatra stanovište horoskopskog znaka Vodolija, a druga stanovište horoskopskog znaka Ribe.

Sa stanovišta Vodolije

Dok su Ribe duhovne i često emocionalno intuitivne do te mere da su „vidovnjaci“, vi ste intelektualni, slobodoumni i radikalni.

Možda ste oboje zaintrigirani drugim dobrim stvarima u ovoj oblasti, ali preklapanje sa stanovišta veze je prilično nula. Iako oboje možda imate interes za okultno ili metafizičko, to je obično prilično irelevantno kao osnova odnosa.

Vi ste intelektualni znak (vazduh), a Ribe su emocionalni (voda). Što je još važnije, možda ste najmanje emotivni od svih horoskopskih znakova, a Ribe su jedne od najemotivnijih. Ovo ima širok raspon uticaja na sva područja načina na koji vi upravljate odnosima.

Kao i sa svim izazovnim spojevima, i dalje može dobro funkcionisati ako ste oboje spremni na kompromis u ključnim oblastima, u ovom slučaju, međutim, verovatno je da će vaše Ribe biti u redu s tim više nego vi, pa stvari uglavnom imate pod svojom kontrolom.

U početku ovaj odnos može izgledati savršeno. Pronašli ste divno brižnog, negujućeg i podržavajućeg partnera. Kako vreme prolazi, možda ćete otkriti da je druga strana svih ovih dobrih stvari to što i oni mogu biti veoma zavisni, krhki i posesivni po vašim standardima.

Možda će vam skromna i intuitivna priroda Riba biti fascinantna. Koncept korišćenja intuicije može imati veliku privlačnost. Ali, ta fascinacija može postepeno prerasti u zbunjenost i povremeno u frustraciju, jer shvatate da su, umesto da ste samo nadareni, zaista i sa druge planete!

Ribe tipično mnogo više daju u odnosima (nijedan drugi znak nije nesebičniji). Daće vam deo njih, i iskreno, malo je verovatno da ćete to znati da uzvratite. Malo je verovatno da će vaš stil biti toliko zavisan u ranoj vezi.

U ovom i mnogim drugim aspektima postoji opasnost da ovo postane prilično jednostrana veza, sa vašim Ribama koje se savijaju unazad kako bi vas usrećile i popravile sve rascepe.

Iako ste skloni da uvek imate racionalnu osnovu za ideju ili argument i skloni ste da na sve gledate objektivno. Naći ćete da su vaše Ribe često iracionalne, ponašaju se uglavnom na osnovu emocija i gledaju subjektivno na većinu stvari.

Oboje možete biti veoma brižni ljudi, međutim vaši pristupi su veoma različiti. Vaše Ribe više vole da pomažu ljudima jedan na jedan. Dok je veća verovatnoća da ćete biti zainteresovani za opšte dobro i širu sliku, često se pojavljujući gotovo bezbrižni u situacijama jedan na jedan. Klasičan primer emocionalnog naspram intelektualnog pristupa životu.

Ukratko, vaš partner će verovatno biti previše emotivan i osetljiv za vaš ukus, oličavajući mnoge aspekte onih osobina koje vam se ne sviđaju – previše je osetljiv, lako se uvrediti, prilepljiv, romantičan, previše zavistan itd.

Ključ ovog odnosa je razumevanje i spremnost na kompromis. To svakako može da funkcioniše, i to dobro, ali oboje morate da budete spremni za susret u sredini. Vrlo je verovatno da će vaše Ribe biti voljne da to učine, a vi… Ne znamo baš.

Sa stanovišta Ribe

Ribe Vodolije su ponekad loš par. Svakome od vas može biti teško da dobije ono što želi, a još manje ono što vam treba od ovog partnerstva.

Kao i kod svih utakmica sa malim brojem bodova, to svakako može dobro funkcionisati ako ste oboje spremni na kompromis u ključnim oblastima, u ovom slučaju, međutim, veća je verovatnoća da ćete to prihvatiti vi pre nego vaša Vodolija.

Postoje neki izuzeci koji mogu učiniti ovu vezu upotrebljivijom sa vaše strane. Na primer, ako procenite da ste naročito uspešni u životu, ovo podudaranje može uspeti, jer vam pitanja samopoštovanja i samopouzdanja neće biti ni približno tako fundamentalna kao što bi inače.

Slično, ako je vaš Vodolija posebno osetljiv ili je doživeo neki oblik traume, oni često cene vaš empatičan i negujući stil mnogo više nego što bi inače. U nedostatku ovih nenormalnih situacija, ovaj odnos će se verovatno dugoročno suočiti sa nekim izazovima.

Verovatno će vam Vodolija biti fascinantna. Njihov brzi um, artikulisana priroda, stalni tok ideja i interesa – generalno će vam se partner činiti kao neka vrsta neotkrivenog genija. Takođe je moguće da delite neke interese, možda u kreativnom ili metafizičkom pravcu.

Kako stvari napreduju, vaš Vodolija će početi da deluje pomalo nedostupno – podalje i verovatno bezbrižno. Vi ste vrlo fleksibilna osoba i trudićete se da im se prilagodite. Gde god da se daje i uzima u ovoj vezi, uglavnom ćete vi davati. Naravno, s tim nećete imati velikih problema u kratkom roku.

Možda ćete imati problema sa suočavanjem sa čestim ometanjem Vodolije i osećate da vas oni često ne stavljaju na prvo mesto. Za razliku od emocionalnijih znakova, oni mogu biti zaokupljeni poslom i „zaboraviti“ na zemaljske odgovornosti. (Ne shvatajte ovo lično! Kada su Vodolije u pokretu, mogu čak i da „zaborave“ na stvari poput jela!)

Slično tome, oni mogu delovati previše objektivno ili grubo u proceni, bez osećaja ili saosećanja. Da ovo razjasnimo, oboje možete biti veoma brižni ljudi, međutim vaši pristupi su veoma različiti. Više volite da pomažete ljudima jedan na jedan, dok je vaša Vodolija daleko više zainteresovana za opšte dobro, često se pojavljuje nebriga u situacijama jedan na jedan, poput emotivnih odnosa.

Sve u svemu, postoji šansa da vam se ovaj partner učini suviše hladan i analitičan na nivou jedan do jedan, a takođe će biti i mnogo tvrdoglaviji nego što se na prvi pogled čini. Na kraju ćete morati da se žrtvujete da biste uspeli.

Najnovije
- Reklama -spot_img
Možda bi Vas interesovalo