19.5 C
Novi Sad
četvrtak, jul 25, 2024

Sa kim se slaže Strelac? Kompatibilnost horoskopskih znakova

U prethodnim poglavljima bavili smo se kompatibilnostima horoskopskih znakova Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica, Vaga i Škorpija. Videli smo kako se slažu međusobno, a kako sa drugim znakovima, koga treba da prigrle čvrsto i ne puštaju, a od koga da se sklone što dalje. Sada je došao red da analiziramo Strelčeve. Udobno se smestite – počinjemo!

Strelac i Ovan

Ovaj članak podelili smo u dve polovine, prva polovina posmatra stanovište Strelca, a druga stanovište horoskopskog znaka Ovan.

Sa stanovišta Strelca

Sjajno za vas, vaš Ovan ima mnogo zajedničkih stvari sa vama i dobre šanse da vam bude srodna duša – inteligentna, strastvena, avanturistička i zaljubljena u zabavu. Ovo je partner koji će biti stalni izvor inspiracije i verovatno se savršeno uklapati u vašu ličnost, pogled, potrebe i želje.

Vaši Ovnovi će uživati u vašoj filozofskoj strani, koja im često nedostaje. Možda se ne slažu uvek sa vašim stavovima, ali oboje ćete uživati u živim raspravama koje slede, a vi ste jedan od retkih znakova koji može da ublaži ljutog Ovna ako je potrebno.

Oboje ste veoma harizmatični, a prijatelji će vam još više uživati u paru zbog načina na koji nadopunjujete jedni druge. Vi ste više usmereni na misaone procese, dok je vaš Ovan više orijentisan na akciju, što predstavlja odličan spoj.

Sa stanovišta Ovna

Verovatno ćete oboje uživati u vežbanju i sportu, i verovatno ćete pronaći mnoge aktivnosti koje volite da radite zajedno, i naći ćete zdrav oblik takmičenja. Ovo će verovatno biti veoma fizički i takmičarski odnos ako mu dopustite da se razvija u tom pravcu.

Oboje ste veoma harizmatični znakovi, a prijatelji će vam još više uživati u paru zbog načina na koji nadopunjujete jedno drugo.

Verovatno ste strastveniji i agresivniji od svog Strelca, međutim, vaš partner je dovoljno fleksibilan da se nosi sa tim bez uvrede i zadovoljan idejom da ćete većinu vremena uspeti.

Svađe mogu biti problem, jer vaš Strelac može biti donekle netaktičan, dok niste poznati po tome što se dobro nosite sa kritikama. Pozitivno je to što niko od vas ne gaji ljutnju dugo, pa će se sve razlike uskoro zaboraviti.

Bićete privučeni potragom vašeg Strelca za avanturom, i oni će vas ceniti što vodite put ka njenom ispunjenju, stvarajući čvrst i inspirativan tim.

Niko od vas ne žuri da se obaveže, međutim verovatno ćete otkriti da je vaš Strelac u još manjoj žurbi od vas. Nemojte se odlagati, Strelac je poznat po nevoljnosti da se veže čak i u najsavršenijim odnosima, a ovaj to jeste!

Strelac i Bik

Ovaj članak podelili smo u dve polovine, prva polovina posmatra stanovište Strelca, a druga stanovište horoskopskog znaka Bik.

Sa stanovišta Strelca

Bik je razuman, stabilan, odgovoran i predvidljiv. Uživa u rutini, tradiciji i dugoročnom planiranju. Oni takođe uspevaju u stabilnosti i bezbednosti.

U mnogim aspektima ovo je upravo tip prizemnog partnera koji vam je potreban, i zaista u poslovnom partnerstvu možete raditi vrlo dobro bez mnogo napora.

Nažalost, u romantičnoj vezi ovaj partner će vam se ponekad činiti dosadnim ili gušećim, dok će vas možda smatrati nesmotrenim i bez samodiscipline. Volite da se zabavljate i ovaj partner je na mnogo načina previše ozbiljan za vas. Ponekad mogu biti više kao roditelj nego kao ljubavnik.

Vrlo praktičan i prizemljen, Bik često voli da vodi vezu, a ako vam se nešto ne sviđa, to je kontrola.

Vaš Bik će verovatno biti tvrdoglaviji od vas, pa iako u početku možete pokušati da budete fleksibilni i dugoročno im se prilagoditi, malo je verovatno da ćete ih promeniti.

Pozitivna strana je što će ovaj partner verovatno biti izuzetno dobar u novcu i obično 100% lojalan. Nijedna od ovih osobina obično nije pri vrhu liste Strelčevih ljubavnih želja – mada bi verovatno trebalo da bude!

Poslednje područje potencijalnog sukoba je vaša direktnost i brutalna iskrenost. Ovo će najverovatnije izazvati vašeg Bika na pogrešan način i povremeno stvarati svađe – vaš Bik se ponosi svojom racionalnom misli i poštenjem, ali to postiže na diplomatski način. Često imaju velikih poteškoća da prihvate da morate biti tako direktni da to učinite.

Sa stanovišta Bika

Na mnogo načina ovaj partner je vaša potpuna suprotnost, neodgovoran i nepouzdan i ponekad može biti više kao dete nego kao ljubavnik!

Naravno, postoji i pozitivna strana ovoga. Strelci su zabavni! Optimistični do te mere da je bezbrižan i nepromišljen, vaš Strelac nije mnogo sputan – njihova želja za životom i slepa vera u budućnost koja se brine o sebi može vas više puta zadiviti.

Strelci su takođe vrlo spontani i slobodoumni, što su osobine koje će vas možda osvežiti ili iritirati kod dugoročnog partnera.

Skloni ste tome da volite dom, dok je vaš Strelac često više zainteresovan za putovanja i avanture, radije ne bi bio vezan. Ovo se takođe odnosi na prerano preuzimanje obaveza u odnosima, što će vam, naprotiv, verovatno biti veoma važno.

Još jedno područje potencijalnog sukoba je komunikacija. Ponosite se time što ste u svakom trenutku racionalni i pošteni, pa tako i vaš Strelac. Međutim, njihova isporuka informacija je legendarna jer je bezosećajna, direktna i abrazivna.

Retko osećaju da je nešto bolje ostaviti neizgovorenim, i mogu osećati da niste iskreni u svom pristupu, dok vam se čini da su jednostavno nepotrebno nepristojni! Niko od vas verovatno neće promeniti svoj stav u ovoj oblasti.

Strelac i Blizanci

Ovaj članak podelili smo u dve polovine, prva polovina posmatra stanovište Strelca, a druga stanovište horoskopskog znaka Blizanci.

Sa stanovišta Strelca

Skloni ste da imate snažna mišljenja i da ih iznosite direktno, dok su vaši Blizanci sunđer za ideje, koji jednako vrednuju svačije mišljenje i retko i sami imaju preterano čvrsto mišljenje. Volite da gledate široku sliku, dok oni uživaju utapajući se u detalje. Volite da se specijalizujete za neki predmet, dok oni vole da se bave mnogim predmetima.

Ovo će dovesti do fascinantnih razlika u gledištu, koje ste oboje dovoljno objektivni da poštujete. Skloni ste se da budete mnogo tvrdoglaviji kada se odlučite, pa će vam Blizanci u tom pogledu biti pomalo leteći. Imaju otvoren um i vrlo je verovatno da će usvojiti tuđe gledište ako je ubedljivo. Ako uživate u debati, možda će vam ovaj partner u ovom pogledu biti ‘previše lak’.

Da li ćete na kraju povrediti jedni druge ili uživati u suprotnoj perspektivi, ostaje da se vidi. Ipak, u međuvremenu imate mnogo zajedničkog: Oboje imate odličan smisao za humor, otvoreni ste i uvek tražite nestašluke ili avanture kako biste stvari učinili zanimljivima. Oboje imate dar da budete sarkastični i skloni ste tome da budete analitični, a ne emocionalni. Oboje ste veoma energični i inspirativni.

Jedna od glavnih opasnosti u ovoj vezi je ta što joj možda nedostaje mnogo suštine. Oboma vam je potrebna stimulacija i zabava od partnera, relativno lako odustajete (u poređenju sa nekim od emocionalnijih ili opsesivnih znakova) ako stvari postanu dosadne. Dakle, ako nekome od vas dosadi, verovatno će odnos ispariti brže od većine.

U zodijaku ste suprotnosti, što obično dovodi do toga da je sve užasno ili sve savršeno, bez mnogo sredine. 

Sa stanovišta Blizanaca

Strelac je partner koji će vas verovatno privući bez mnogo napora. Inteligentni, odvažni i filozofski – njihov brz um, radoznala priroda i zabavna ličnost će vas privući.

Imate mnogo zajedničkog, za jednog oboje uživate u podsticajnom razgovoru. Ovo je prilično složen spoj u oblasti komunikacije, pa se na to kratko usredsredite, jer će vam to verovatno biti važno u partneru:

Dok ste skloni uživanju u detaljima, vaš Strelac više voli širu sliku. Vi volite vesti, oni vole filozofiju. Imate širok spektar interesovanja, dok je veća verovatnoća da će imati samo nekoliko koje shvataju mnogo ozbiljnije. Verovatno ćete se međusobno okrenuti nekim novim interesima i perspektivama u tom pogledu.

Slično, dok uživate u slušanju mišljenja drugih i procenjivanju svakog na osnovu njegovih zasluga, vaš Strelac ima tendenciju da bude mnogo samopouzdaniji. Nekim Blizancima ovo je fascinantno, a nekima iritantno. Strelci su takođe poznati po tome što su direktni i bezosećajni, što se vašem suptilnijem i diplomatskom pristupu može učiniti stranim.

Slično tome, vaš Strelac može ponekad biti frustriran što više ne prihvatate i ne branite gledište – često preferiraju prijateljsku raspravu umesto čisto razmene ideja. Koliko god to zvučalo kontra intuitivno, ovo može dovesti do toga da vaš partner oseća da ste ponekad lepršavi ili čak plitki, dok ćete ih možda smatrati pomalo opsesivnima (ironija je u tome što niko od vas nije kriv za ove optužbe).

Da li ćete na kraju povrediti jedni druge ili uživati u suprotnoj perspektivi, ostaje da se vidi. Ipak, u međuvremenu imate mnogo toga zajedničkog: oboje imate odličan smisao za humor, oboje ste zabavni i uvek tražite nestašluke ili avanture kako biste stvari učinili zanimljivima. Oboje imate dar da budete sarkastični i skloni ste tome da budete analitični i objektivni, a ne previše emocionalni. Oboje ste veoma energični i inspirativni.

Jedna od glavnih opasnosti u ovoj vezi je ta što joj možda nedostaje mnogo suštine. Oboma vam je potrebna stimulacija i zabava od partnera i relativno lako odustajete (u poređenju sa nekim od emocionalnijih ili opsesivnih znakova) ako stvari postanu teške. Dakle, ako nekome od vas dosadi, verovatno će odnos ispariti brže od većine.

U zodijaku ste suprotnosti, što obično dovodi do toga da je sve loše ili sve savršeno, bez mnogo sredine.

Strelac i Rak

Ovaj članak podelili smo u dve polovine, prva polovina posmatra stanovište Strelca, a druga stanovište horoskopskog znaka Rak.

Sa stanovišta Strelca

Ključna stvar koju treba imati na umu u ovoj vezi je da je Rak mnogo osetljiviji nego što se čini na prvi pogled – oni su majstori u postavljanju lažnog fronta. Ako ste stranci, na primer pri prvom sastanku, to nije problem jer ne očekuju mnogo više. Međutim, kako odnos bude odmicao, oni će očekivati da ćete, kao ljubavni partner, sve vreme moći da vidite šta je ispod te fasade.

Rak je osetljiv i nadasve ćudljiv partner, koji se zaista najbolje snalazi sa nekim ko ih intuitivno razume. Da budemo iskreni, malo je verovatno da ćete to biti vi ako se ne usredsredite na to. Iako imate ogroman broj prednosti kojima se drugi dive, preterano emocionalni, empatični ili negujući nisu kvaliteti koji su visoko na vašoj listi.

U praktičnom smislu, Rak je nepredvidljiv znak, dok će jednog dana možda biti zabavni i voljni, a sledećeg možda biti melanholični i potišteni. Dok je vaš partner dobro raspoložen, savršeno ćete se slagati – to može da bude savršeni spoj.

Problemi nastaju, međutim, kada vaš Rak nije tako dobro raspoložen, ili se oseća posebno osetljivo – jednostavno nemate skup alata za empatiju – vaša prva reakcija biće da ih razveselite smehom i šalom. Postoji velika šansa da će sve što kažete ili uradite u ovom pravcu pogoršati stvari.

Uz ovo, Rakovi imaju fenomenalna sećanja. Ako kažete nešto što se smatra uvredljivim (i da, hoćete), možete očekivati da će vam to biti citirano tokom svake rasprave približno narednih deset godina. S tim u vezi, u većini životnih oblasti otkrićete da je Rak mnogo tvrdoglaviji i nefleksibilniji od vas.

Ostala područja izazova u ovoj vezi uključuju vaše druge razlike u ličnosti. Na primer, zabavni ste i nepromišljeni, dok je vaš Rak generalno oprezan i rezervisan. Rizici vam život čine zanimljivim, dok će vaš Rak većinu vremena trčati u suprotnom smeru.

Volite druženje, dok vaš Rak često voli da provodi većinu vremena kod kuće ili sa porodicom. Iskreni ste i otvoreni, rado razgovarate o bilo kojoj temi otvoreno, dok je vaš Rak daleko rezervisaniji i privatniji.

Sa stanovišta Raka

Da biste razumeli Strelca, imajte na umu da je njihova uloga u životu ‘da postavljaju teška pitanja’. Njihov mentalni i emocionalni skup alata dizajniran je upravo za to – oni su neosetljivi, direktni, bezobzirni, bezbrižni i laki. Strelca ništa ne zadržava dugo, a nijedna tema nije zabranjena.

Među tim skupom alata je i mogućnost korištenja analize i humora da se u velikoj meri zanemare emocije, bilo vlastite, bilo drugih. Kentaur ne prelazi preko tuđih osećanja, on trči! Veoma bezosećajan govornik, Strelac se ne plaši da kaže šta mu je na umu u bilo kom trenutku. dok vas ponekad ovo može nasmejati, drugima je gotovo garantovano da će vas uvrediti.

Dakle, možete li da sednete i da im objasnite vrednost osetljivosti i emocionalne povezanosti? Ne baš, ne. Izazov je u tome što su oni poput deteta – previše nevini i dobronamerni da bi zaista želeli da ih promenite, a ponekad su prilično frustrirajući, bez obzira koliko ih volite.

Verovatno će vas ovaj partner uznemiriti i uvrediti češće od većine drugih – bilo zbog lične kritike, nedostatka empatije ili običnog zanemarivanja dok se upuštaju u avanture. Ovo je izvorni slobodni duh, spontan i bezobziran, uvek u potrazi za nečim novim ili uzbudljivim, i obično na potpuno bezbrižan način.

Koren problema u ovoj vezi tada proizlazi iz činjenice da ste emotivni, dok vaš partner jednostavno nije. Ako se osećate posebno živahno i napušteno, ovo je divan partner da bude u blizini. Njihovo ogromno samopouzdanje uvek će izneti vašu divlju stranu i zagarantovano ćete se zajedno zabaviti.

Međutim, kada želite emocionalnu podršku i razumevanje, shvatićete da vaš Strelac jednostavno nije baš dobar u tome. Empatija jednostavno nije njihova jača strana.

Druga područja potencijalnog sukoba uključuju vašu želju za sigurnošću, nasuprot potrebi vaših partnera za slobodom. Strelci pridaju veliku vrednost svojoj nezavisnosti i videćete da ste verovatno spremni da se obavežete mnogo pre nego što vaš partner postane. Sa pozitivne strane ovoga, kada se Strelac obaveza, to obično znači da su se potpuno zaljubili – ne rade to iz hira kao što bi neki ljudi mogli.

Strelac i Lav

Ovaj članak podelili smo u dve polovine, prva polovina posmatra stanovište Strelca, a druga stanovište horoskopskog znaka Lav.

Sa stanovišta Strelca

Imate mnogo zajedničkog sa ovim partnerom, a sve u svemu ovo je posebno energična, eksplozivna i zabavna veza.

Verovatno će vas privući koliko je vaš Lav samouveren i uživaćete u njihovoj naklonosti prema dramatičnosti. Takođe ćete verovatno ceniti činjenicu da su tako retko ljubomorni i da će vam omogućiti prilično dugačak povodac da uživate u pažnji drugih.

S negativne strane, Lavovi mogu biti pomalo arogantni, sujetni i sebični. Za razliku od nekih znakova, verovatno ćete ovo videti kao zabavno! Lavovi ponekad mogu biti i neverovatno tvrdoglavi, ali opet, vi ste jedan od znakova koji ih obično može pričom razuveriti.

Najveća opasnost u ovoj vazi sa vašeg stanovišta je uvreda vašeg Lava, koji može biti veoma osetljiv na lične kritike. Ako nešto kažete i počne da leti perje, tada je komplimentiranje drugih područja često vaša najbolja odbrana (ništa ne odvlači Lava kao dobro usklađen kompliment!)

Oboje ste optimistični, velikodušni, bezbrižni i entuzijastični. Oboje volite da se zabavljate i živite punim plućima. Izuzetno impulsivni, oboje volite da se povremeno igrate sa vatrom, i ova veza neće biti izuzetak, verovatno će se razvijati veoma brzim tempom.

Oboje ste veoma društveni i harizmatični, a oboje volite strast, uzbuđenje i povremenu dramu. S negativne strane, oboje možete biti nestrpljivi i oboje možete imati lošu narav.

Novac može biti problem u ovom spoju, ne zato što se ne slažete oko toga, već zato što oboje uživate u trošenju!

Sa stanovišta Lava

Imate mnogo zajedničkog sa ovim partnerom, a generalno ovo će verovatno biti posebno energična, eksplozivna i zabavna veza.

Oboje ste optimistični, velikodušni, bezbrižni i entuzijastični. Oboje volite da se zabavljate i živite punim plućima. Izuzetno impulsivni, oboje volite da se povremeno igrate sa vatrom, i ova veza neće biti izuzetak, verovatno će se razvijati veoma brzim tempom.

Oboje ste veoma društveni i harizmatični, a oboje volite strast, uzbuđenje i povremenu dramu. S negativne strane, oboje možete biti nestrpljivi i oboje možete imati lošu narav.

Vaš Strelac će verovatno biti više filozofski raspoložen od vas, često izazivajući zanimljive razgovore. Takođe je verovatnije da će biti zainteresovaniji za putovanja, a kako ste oboje toliko impulsivni, postoje dobre šanse za mnogo istraživanja u ovom partnerstvu.

Po prirodi ste tvrdoglaviji i ovaj partner će vam često pomoći da pronađete rešenja koja inače ne biste videli.

Možda ćete želeti da se obavežete pre nego što vaš Strelac bude spreman. Neka vas ovo ne uvredi jer se notorno sporo obavezuju, a često su nazivani i znakom “neženja”.

Najveće opasno područje u ovoj utakmici je to što je Strelac legendaran po svojoj brutalnoj iskrenosti. Takt nije njihova jača strana, a kritika (koju nesumnjivo mrzite!) ponekad može doći brzo i žestoko.

Novac može biti problem u ovoj utakmici, ne zato što se ne slažete oko toga, već zato što oboje volite da ga trošite!

Strelac i Devica

Ovaj članak podelili smo u dve polovine, prva polovina posmatra stanovište Strelca, a druga stanovište horoskopskog znaka Devica.

Sa stanovišta Strelca

Intelektualno, ovo je fantastičan spoj dva brza i pametna uma – razgovor između vas nikada neće biti dosadan. Obojica ste analitični, a ne emocionalni, i oboje ste dobri komunikatori, više volite racionalan i objektivan stil.

Oboje ste veoma nezavisni i oprezni u posvećenosti, i oboje ste vrlo prilagodljivi i otvorenog uma.

Vrlo ste odvažni, avanturistički nastrojeni i spontani, dok će vaš partner verovatno biti potpuna suprotnost – tih, rezervisan i pedantan. Iako ćete ceniti njihovu praktičnost i efekt uzemljenja, vrlo je verovatno da će vam uskoro postati dosadni i plašljivi.

Skloni ste da ne brinete mnogo, uvek ostajete optimistični i uvereni da će se budućnost sama pobrinuti za sebe. U međuvremenu, vaša Devica je prirodno brižna i naginje tome da bude konzervativna i pesimistična u sumnji.

Finansijski biste mogli biti na udaru ovog partnera, koji veruje u strogu samodisciplinu u oblasti finansija. Vaše spontane kupovine neće biti cenjene i uskoro bi mogle postati izvor svađa. S druge strane, ovo je partner koji bi verovatno bio srećan da vam organizuje finansije (nagoveštaj!)

Skloni ste da budete vrlo otvoreni prema osećanjima, komentarima, činovima naklonosti itd., Dok je vaša Devica veoma rezervisana kada je u pitanju izražavanje ljubavi i naklonosti, bilo verbalno ili fizički.

Jedna značajna razlika u ovom odnosu biće vaši sukobljeni prioriteti između posla i igre. Devica većinu vremena mora da bude produktivna, a to vam može delovati kao neprirodno i opsesivno. Slično, vaš partner može smatrati da ste veoma lakomisleni ili neodgovorni. Kao i u drugim oblastima, ako se nađete u sredini, oboje ćete imati koristi.

Društveni ste i razgovorljivi, dok je vaš partner mnogo rezervisaniji, tiši i često povučen. Verovatno ćete ponekad na njih pomisliti kao na dosadne, a pritom ih učiniti veoma nesigurnima.

Sve u svemu, ovog partnera ćete verovatno smatrati intelektualno stimulativnim, ali inače ponekad dosadnim i pedantnim za vaš ukus. Bez visokog nivoa razumevanja i uvažavanja međusobnih potreba i gledišta, jedno ili oboje ćete uskoro možda imati osećaj da je odnos „samo previše posla“.

Sa stanovišta Device

Intelektualno, ovo je fantastičan spoj dva brza i pametna uma – razgovor između vas nikada neće biti dosadan. Oboje ste analitični, a ne emocionalni, i oboje ste dobri komunikatori, više volite racionalan i objektivan stil.

Oboje ste veoma nezavisni i možete biti oprezni u vezi sa pogrešnom osobom. Oboje ste vrlo prilagodljivi i otvorenog uma. Verovatno ste se jako dobro snašli na prijateljskim ili neobaveznim nivoima, a u mnogim aspektima ovo je odnos koji će verovatno biti odličan sve dok ne živite zajedno. Međutim, kada počnete da živite zajedno, vaše razlike će postati sve očiglednije …

Oprezni ste i rezervisani, dok je vaš partner odsutan, avanturistički nastrojen, spontan i strastven. Iako ćete se sigurno diviti ovim osobinama, možda ćete imati osećaj da su u suštini previše ekstravertni da bi se s njima lako nosilo ili da vam postanu veoma prijatni.

Volite da budete produktivni, dok je vaš Strelac mnogo bezbrižniji. Jedna značajna razlika u ovom odnosu biće sukobljeni interes za rad u odnosu na igru. Verovatno ćete smatrati svog partnera nepromišljenim ili neodgovornim, a oni će vas smatrati previše ozbiljnim, dosadnim ili čak radoholičarkom. Strelac je često prilično studiozan znak, pa ćete odobriti svako stalno obrazovanje.

Skloni ste da budete pesimista po prirodi, dok je vaš partner prilično optimističan do lakomislenosti. Možda ćete se zapitati kako postižu rezultate koje postižu, naizgled bez brige u svetu. U ovom pravcu možete mnogo naučiti.

Vi ste povučeni i često tihi, dok je vaš Strelac društveniji i pričljiviji. Verovatno ćete ih ponekad smatrati koketnima, pa se generalno zbog toga možete osećati nesigurno u ovoj vezi.

Skloni ste da budete prilično rezervisani kada je u pitanju izražavanje ljubavi i naklonosti, bilo verbalno ili fizički, dok je vaš partner vrlo direktan i otvoren. Pokušajte da se otvorite što je više moguće sa ovim partnerom i izbegavajte da budete previše kritični. Nemojte se uvrediti zbog onoga što govore, Strelci su poznati po tome što su ponekad vrlo direktni i uvredljivi!

Finansijski ćete možda pronaći svog partnera pomalo ekstravagantnog i nesklonog uštedi novca, što može postati tačka osporavanja ako vam je to područje posebno važno.

Većina ovih razlika nije ništa loše za vas dvoje, ako se samo negde možete sresti u sredini. Naravno, to je lakše reći nego učiniti, kada je ovo partner koji će vam dosledno trošiti živce svojim impulsivnim, nestalnim i bezobzirnim pristupom životu.

Ove fundamentalne razlike mogu učiniti vaš odnos nezadovoljavajućim za vas oboje, osim ako svako odvojite vreme da razumete svog partnera i poštujete potrebe i gledišta drugih. Ako to učinite, često ćete biti izloženi novim iskustvima u kojima ćete uživati, pa nije ni približno velika žrtva kao što bi moglo zvučati.

Strelac i Vaga

Ovaj članak podelili smo u dve polovine, prva polovina posmatra stanovište Strelca, a druga stanovište horoskopskog znaka Vaga.

Sa stanovišta Strelca

Vaga je tipično izuzetno privlačan, druželjubiv i optimističan partner. Sve osobine u kojima uživate i koje cenite. U međuvremenu će ih privući vaša strast, intenzitet i spontanost – u ovom spoju će se odmah privući.

Za početak sa stvarima koje su vam zajedničke: oboje ste skloni da budete veoma druželjubivi, harizmatični i ekstravertni. Vaša Vaga vas je verovatno pobedila u ovim oblastima (oni su najdruštveniji od svih znakova), ali ne sa velikom razlikom. Oboje ste skloni da povremeno flertujete.

Oboje uživate u uzbuđenjima i avanturama, oboje ste optimisti i skloni ste izbegavanju sukoba gde je to moguće. Niko od vas se toga ne plaši kada je to neizbežno.

Prelazimo na razlike među vama: Vage često vode računa o svom izgledu. Ovo je otmeni partner koji uvek voli da izgleda najbolje. U ovoj oblasti imate tendenciju da budete svestraniji, pa se nemojte iznenaditi ako ste uvek spremni da izađete sat vremena pre nego što oni …

Slično tome, novac može biti problem u ovom odnosu. Biti otmen i sofisticiran može koštati, kao i održavanje opsežne i moderne garderobe. Iako sigurno niste štedljivi, obično više volite da uživate u novcu, a kupovina novih cipela verovatno neće biti vaš prvi izbor za dobar provod!

Razgovori nikada neće biti dosadni, a jedan zanimljiv aspekt ove veze je da imate tendenciju da budete najoštriji (najiskreniji!) komunikator zodijaka, dok su vaše Vage sklone diplomatiji. Imate vrlo sličan smisao za humor i ova razlika će verovatno biti izvor zabave u godinama koje dolaze.

Veliku vrednost dajete svojoj nezavisnosti i slobodi, a kao i kod većine drugih partnera verovatno ćete otkriti da vaša Vaga želi da se obaveže pre nego što budete spremni da to učinite.

Sa stanovišta Vage

Strelac je veoma spontan i avanturistički partner, koji će u vama otkriti iste osobine tamo gde drugi partneri ne bi. Privlačiće vas strast, intenzitet i spontanost partnera – jednom rečju Strelci su zabavni!

Za početak sa stvarima koje su vam zajedničke: oboje ste skloni da budete veoma druželjubivi, harizmatični i otvoreni. Verovatno ste u tome pobedili Strelca (generalno ste najdruštveniji od svih znakova), ali ne sa velikom razlikom. Oboje ste skloni da povremeno flertujete.

Oboje uživate u uzbuđenjima i avanturama, oboje ste optimisti i oboje izbegavate sukobe gde je to moguće. Niko od vas se toga ne plaši kada je to neizbežno.

Prelazimo na razlike među vama: Skloni ste da mnogo vodite računa o svom izgledu, dok je vaš Strelac daleko „grublji i spremniji“. Čista majica i često su spremni za polazak! Obično neće deliti vaše interesovanje za bilo kakve produžene sesije doterivanja, bez obzira na to koliko krajnji rezultat bio sjajan!

Slično tome, novac može biti problem u ovom odnosu. Biti otmen i sofisticiran može koštati, kao i održavanje opsežne i moderne garderobe. Iako vaš Strelac svakako nije štedljiv, oni obično više vole da „uživaju“ u svom novcu, a kupovina novih cipela ili odeće za njih obično ne spada u tu kategoriju.

Jedan zanimljiv aspekt ovog spoja je da ste skloni da budete najdiplomatičniji od svih znakova, dok je Strelac prilično legendaran jer je iskren i direktan. Međutim, imate vrlo sličan smisao za humor, pa će ta razlika verovatno biti izvor zabave, a ne razbijenog ega do kojeg može dovesti kod mnogih drugih partnera.

Strelci pridaju visoku vrednost svojoj nezavisnosti i slobodi i videćete da ste verovatno spremni da se obavežete mnogo pre nego što vaš partner postane. Sa pozitivne strane ovoga, kada se Strelac obaveže, to obično znači da su se potpuno zaljubili – ne rade to iz hira kao što bi neki ljudi mogli. Ponekad imaju lošu reputaciju u ovoj oblasti, ali nemojte mešati oklevanje da preduzmete korak sa tim da stvari ne shvatite ozbiljno jednom kada to učine.

Strelac i Škorpija

Ovaj članak podelili smo u dve polovine, prva polovina posmatra stanovište Strelca, a druga stanovište horoskopskog znaka Škorpija.

Sa stanovišta Strelca

Ukratko, naći ćete se fascinantnim i veoma privlačnim i mogli biste biti odlični prijatelji sve dok ne spavate jedno s drugim. Verovatno možete reći da je ovo osoba koja će vas udariti u zadnjicu ako se igrate s njima, i tu nastaje problem. To ih samo čini još neodoljivijima – nikada se niste mogli odupreti igri s vatrom.

Između seksualnosti, intenziteta, misterioznosti vaših partnera i stimulativnih i dubokih razgovora koje vodite, u početku ćete biti svuda oko njih. Na kraju će ta novina početi da se troši, a vi ćete se malo povući, dok vaša Škorpija još raste i postaje sve intenzivnija i opsesivnija prema vama.

Ovo će biti mesto gde će stvari početi da idu prema dole ako im dozvolite.

Volite da sve bude lagano i zabavno, dok je ovo veoma emotivan i intenzivan partner. Izgovorićete svoje mišljenje i izbacićete nasumični komentar u žaru trenutka, a oni će biti povređeni do te mere da se sete (i citiraju!) narednih 12 godina.

Ako ste ozbiljni u vezi sa ovim partnerom, cenzurisanje bilo čega štetnog za šta biste inače mogli reći da je vrlo visok prioritet. Čak i ako “niste mislili tako” platićete cenu za to što ste to rekli. Škorpioni ne opraštaju lako i morate prilagoditi svoje razmišljanje da to prihvatite. I tako dalje!

Uz to, vaš partner se oslanja na emocije i intuiciju da bi znao šta je ispravno i često ne želi da racionalizuje ili objasni svoja razmišljanja. U međuvremenu želite srčanu i otvorenu debatu, izlažući sve za iskrene povratne informacije.

Ukratko, verovatno ćete prečesto (sa logičkog stanovišta) „zvati svog partnera“ i osećati se kao da ste pobedili u svađi. Ovo je klasičan slučaj pobede u bitkama uz gubitak rata!

Ovog partnera ćete početi da smatrate nepoverljivim, posesivnim i zahtevnim, dok će vas oni smatrati površnim i bezosećajnim. Volite druženje, dok vaša Škorpija često više voli da ostane kod kuće. Ovo će verovatno biti još jedna tačka osporavanja i izvor žestokih rasprava.

Ovo je partner koji želi posvećenost i mrzi bilo koji oblik flertovanja. Bezopasno ili ne, vaša otvorena priroda, zajedno sa vašom nesklonošću posvećenosti, izazvaće u vašim partnerima posesivnu i ljubomornu stranu, a odnos će biti veoma klaustrofobičan. Niko ne želi da se nosi sa ljutom Škorpijom – a najmanje neko lak i bezbrižan kao vi!

Kao i u drugim oblastima, morate da promenite svoje ponašanje prilično brzo ako želite da zadržite partnera. Zvuči prilično loše do sada. Ipak, za sva vaša neslaganja, verovatno ćete pronaći jedno područje koje je zaista, zaista dobro! …

Sa stanovišta Škorpije

U početku ćete uživati u ovoj strasti partnera, entuzijazmu, uzbuđenju zbog trivijalnih stvari i sveukupnom osećaju čuđenja sveta. Imaćete sjajne razgovore i bićete fascinirani. Seks će biti neizbežan.

Prebacivanjem odnosa na viši nivo, međutim, mnoge razlike počinju da postaju očigledne. Tajanstveni ste i privatni, dok je vaš partner iskren i otvoren. Na mnogo načina ovaj partner je gotovo previše otvoren za vaš ukus. Ovo je partner „ono što vidite je ono što dobijate“, koji verovatno nema apsolutno nikakvih tajni (ne, zaista!)

Preturaćete po mračnim i paučinom prekrivenim ormarima njihove duše, tražeći mentalne seksualne igračke sa kojima ćete se suočiti, i verovatno ćete otkriti da je sve već izloženo u njihovoj dnevnoj sobi!

Možda ćete u početku misliti da su oni vrlo dobri u skrivanju stvari, i ovo bi vas moglo zaintrigirati, ali realnost je daleko veća verovatnoća da ne kriju bilo šta! ..

Kao i sa svim ostalim oblastima vašeg odnosa Škorpija Strelac, vi ste mnogo dublja osoba, dok vaš Strelac voli da sve bude svetlo i zabavno. Često stvari shvatate gotovo previše ozbiljno, dok ih ovaj partner retko shvata dovoljno ozbiljno. Više volite da budete privatni, dok je ovo partner koji želi sve da podeli sa svetom, zbog čega ćete se povremeno zgroziti.

U oblasti komunikacije oslanjate se na emocije i intuiciju da biste znali šta je ispravno, a često ne želite da analizirate ili objašnjavate svoje misli. U međuvremenu, vaš Strelac više voli srčanu i otvorenu debatu, sve racionalno postavljajući na uvid i analizu. Ovo može oboje frustrirati.

Ako ovo uporedimo, vaš partner može biti vrlo oštar i bezosećajan prema vašim standardima, i često će govoriti stvari koje iskreno ne treba reći. Ovo će vas iritirati na pogrešan način i stvoriti silaznu spiralu emocionalno zagrejanih rasprava (koje će vas iznervirati) i dugih perioda nepričanja (što će iznervirati vašeg Strelca).

Nekoliko drugih oblasti će baciti još benzina na ovu vatru: Vaš partner je veoma druželjubiv i društven i često uživa u flertu. Takođe je malo verovatno da će želeti posvećenost u skorije vreme, što će dovesti do toga da se osećate nesigurno.

Volite rutinu i doslednost, dok je ovo partner koji ceni avanturu i često voli haos i nepredvidivost u svom životu. Ovo je partner koji voli da se oseća nezavisno.

Volite da štedite za crne dane, dok će vaš partner verovatno biti vrlo impulsivan i nepromišljen prema novcu, radije će brinuti o računima „kasnije“.

U svemu ovome verovatno ćete osetiti da vaš Strelac stvari shvata previše olako, a njihov „hladnog srca“ pristup kritici će vam pokazati najgore.

Ovaj odnos može da funkcioniše i može biti divan uz dovoljno kompromisa. Međutim, to se neće „dogoditi“ samo od sebe kao kod nekih, pa će zahtevati mnogo truda i razumevanja s obe strane. Šanse su protiv vas, ali to takođe povećava zadovoljstvo i nagrade za one koji ih prevaziđu.

Strelac i Strelac

Oboje ste intelektualni, entuzijastični, zabavni i spontani. Oboje uživate u putovanjima i uvek tražite nova iskustva. Oboje ste optimistični, nestrpljivi, nepredvidljivi i intenzivni. Oboje volite da zgrabite život obema rukama i nikada neće nedostajati ideja ili avantura u ovoj vezi.

S negativne strane, niko od vas nije baš praktičan, a novac može biti problem u ovoj vezi. Oboje previše volite svoju slobodu, i oboje ste prilično emocionalni. Kao takva, postoji veća od prosečne šanse da se ova veza okonča usled žestoke svađe.

Više od mnogih drugih horoskopskih spojeva, ovaj zavisi od mesečevih znakova. Ako jedan od vas ima vodeni mesec, a drugi kompatibilan, ovo može lako postići visok stepen slaganja. Statistički, međutim, to je malo verovatno, pa donji znak sunca samo daje ocenu. Ovo je podudaranje koje često ima koristi od detaljnijih analiza i informacija.

Sve u svemu, ovo je vrlo čvrsta i zabavna veza, iako ponekad nedostaje emocionalne dubine i stabilnosti.

Seks

Divlji i strastveni sa strašću za isprobavanjem novih stvari i lokacija, seks sigurno neće biti dosadan između vas dvoje. Oboje ste intenzivni i spontani ljubavnici, ne plašite se rizika ako se zabavite!

Važno je napomenuti da ovde gledamo samo sunčeve znakove. Postoji mnogo drugih planeta koje mogu imati jednak ili veći uticaj na nečiju ličnost. Ima smisla, jer su na kraju svi naravno jedinstveni. Generalizovanje samo na osnovu sunčevih znakova može biti pogrešno.

Da bismo u potpunosti razumeli nekoga ili koliko ste kompatibilni sa njima, moramo da izračunamo te druge položaje na planeti od njihovog datuma rođenja, i uporedimo ih sa vašim, a zatim protumačimo rezultate.

Strelac i Jarac

Ovaj članak podelili smo u dve polovine, prva polovina posmatra stanovište Strelca, a druga stanovište horoskopskog znaka Jarac.

Sa stanovišta Strelca

Ovaj odnos ilustruje razlike između tvrdoglavog i metodičkog opredeljenja (Jarac) i neobuzdanog entuzijazma (Strelac). Iako ovo dvoje može zvučati slično, oni su veoma različiti pristupi životu.

Bezbrižni ste i impulsivni i uživate u povremenom riziku kako biste stvari učinili uzbudljivima. Vaš Jarac je suprotan, često vežba šta će reći, analizira performanse i rezultate i u skladu s tim podešava planove i vremenske rokove. U tom pogledu ćete ponekad nervirati jedno drugo, mnogo!

Potencijalno biste mogli naučiti svog partnera kako da živi za trenutak, dok bi vas oni mogli spustiti na zemlju, ali u praksi će to biti jako teško.

Ponekad će vam se ovaj partner činiti previše praktičnim ili čak dosadnim, a oni će vas smatrati previše neodgovornim i lakomislenim. Vi ste optimista dok je vaš partner pesimista. Oni će to nazvati praktičnim, a vi dosadnim.

Uz razumevanje i kompromis, ovo može biti sjajna veza, gde svaki od vas popunjava snage i slabosti drugih. To nije odnos koji će se dobro uklopiti bez truda i tolerancije sa obe strane.

Volite da izlazite i družite se, dok je vaš partner generalno više povučen i nedruštven, verovatno se povezuje samo sa neophodnim poslovnim kontaktima i porodicom.

Ovo može zvučati trivijalno, ali može biti glavna tačka u trvenju u vezi – niko od vas neće mnogo truditi ako odlučite da je vaš partner nerazuman.

Vaš partner je konzervativan i rezervisan, skoro uvek diplomatičan i svestan svog imidža u javnosti. Više volite direktniji pristup komunikaciji, iako privatno možete deliti sličan smisao za humor.

Bez obzira na gore navedeno, verovatno ćete se diviti unutrašnjoj snazi i osećaju svrhe vaših partnera, međutim bez kompromisa se ponekad može osećati gušenjem nego inspiracijom.

Sa stanovišta Jarca

Jarac Strelac bi mogao da bude dobar par. Vaše planiranje zajedno sa energijom Strelca moglo bi da napravi odličan tim. U stvarnosti, međutim, ovo je teško uskladiti, što je često komplikovano nedostatkom seksualne hemije dok se ne razumete bolje.

Ovaj odnos ilustruje razlike između tvrdoglavog i metodičkog opredeljenja (vi) i neobuzdanog entuzijazma (vašeg partnera). Iako ovo dvoje može zvučati slično i komplementarno, oni su veoma različiti pristupi životu.

Pažljivi ste, oprezni i metodični, dok je Strelac često bezbrižan i impulsivan. Uživaju u povremenom riziku kako bi stvari bile uzbudljive. S tim u vezi, verovatno ćete mnogo zbunjivati i nervirati jedno drugo, pitajući se kako je moguće živeti na taj način.

Potencijalno biste mogli naučiti svog partnera kako da bude odgovorniji i praktičniji, dok vas oni mogu naučiti da živite malo.

U praksi ovo može biti izazov, jer ste previše različiti u svojim pogledima. Naći ćete ih nepromišljenim i neodgovornim, naći ćete se tvrdoglavi ili čak dosadni. Sigurno se možete sresti u sredini, ali to će zahtevati rad sa obe strane.

Vi ste realista, dok je ovaj partner optimista. Njihova slepa vera u to da sve uspeva samo po sebi uvrediće vašu sklonost planiranju i pripremi. Strelac je poznat po tome što skače, a zatim brine o sletanju na putu prema dole (ono što vas može još više frustrirati na svoj način je kako uvek sleću sasvim dobro!)

Ovo je partner koji voli da izlazi i druži se, dok ste generalno srećniji kod kuće i verovatno će ga smatrati povučenijim i nedruštvenim. Verovatno će u ovoj oblasti biti svađa u vezi Jarca Strelca, jer niko od vas neće truditi da postigne kompromis. Verovatno ćete zateći svog partnera da izlazi sam, a ovo zajedno sa njihovom ponekad koketnom prirodom verovatno će vas učiniti nesigurnima u ovoj vezi.

Vaš partner ima vrlo direktan pristup komunikaciji, a iako nasamo možete deliti sličan smisao za humor, u javnosti vas često mogu naterati da se naježite. Ovo je tip partnera koji vam možda ne bi bio ugodan da idete na radna okupljanja zajedno iz straha da ne uvredite nekoga važnog, mada u drugim situacijama to može biti veoma zabavno i nešto u čemu uživate.

Verovatno ćete se diviti slobodnom duhu i entuzijazmu vaših partnera, međutim sve u svemu će se osećati kao veoma neefikasno i beskorisno korišćenje njihovog beskrajnog entuzijazma. Cenite doslednost i na kraju bi mogli doći u iskušenje da odustanete od pokušaja da promenite bilo šta u svom partneru kao divljem detetu.

Kao i u drugim oblastima, tajna je u tome da cenite snage i mane svojih partnera, a ne očekujete da ćete ih moći promeniti. Da li biste zaista želeli da oni budu mini Jarac?

Strelac i Vodolija

Ovaj članak podelili smo u dve polovine, prva polovina posmatra stanovište Strelca, a druga stanovište horoskopskog znaka Vodolija.

Sa stanovišta Strelca

Ovo je često jedan od vaših najboljih potencijala i definitivno ima potencijal srodnih duša. Poznajete jedno drugo veoma dobro, oboje ste vedri, optimistični, napredni i ispred svog vremena. Drugi emocionalniji ili prilepljiviji znakovi mogli bi ovu vezu smatrati suviše nezavisnom ili donekle nedostatnom, ali vama oboma je sve u redu.

Još važnije, oboje cenite svoju nezavisnost i oprezni ste da prerano ne preuzimate obavezu. Postoje dobre šanse da ovo ostane kao ležerna veza još neko vreme. Kao napomenu, ovo je jedan od retkih mečeva koji može preživeti i napredovati kao romansa na daljinu.

Sve u svemu, u ovoj će vezi biti vrlo malo ljubomore, međutim nemojte misliti da vam to daje slobodu da flertujete! To nije nešto što će Vodolija dobro tolerisati i može oslabiti nivo nezavisnosti koji se inače daje. Uverite se da ste na istoj stranici ovde. Kao i u drugim oblastima, možda ćete otkriti da su vaše Vodolije mnogo tvrdoglavije nego što biste mogli očekivati ako ih previše gurnete!

Oboje ste vrlo radoznali i znatiželjni u vezi života, i oboje uživate u dobroj raspravi. Verovatno ćete deliti mnoga interesovanja, uglavnom oko tema koje su od velike koristi za društvo, kao što su politika, tehnologija ili aktuelna pitanja. Ako ne delite iste političke stavove, ovo će biti veoma zanimljiva veza u vreme izbora!

Oboje ste objektivni i racionalni i više volite inteligentnog, artikulisanog i racionalnog partnera – kojeg imate jedno u drugom.

Nijedno od vas nije jako emotivno i oboje ste ozloglašeno neosetljivi i pošteni, a ovo je jedan od retkih partnera koje ćete retko uvrediti, pri čemu je seks jedno značajno područje izuzetka.

Oboje volite avanturu, volite druženje i uživate u opuštenijem načinu života. Niko od vas nije mnogo zabrinut zbog ugleda u javnosti ili društvenih očekivanja. Niko od vas se ne ljuti.

Što se tiče nekih vaših razlika, više vas brine obrazovanje, dok se vaša Vodolija više brine o inteligenciji radi nje same. Ideje i iskustvo u odnosu na kvalifikacije. Vi ste više filozofski nastrojeni i verovatno ćete biti više fizička osoba, dok je vaša Vodolija nešto mentalnija (namerna igra reči!)

Sa stanovišta Vodolije

Vodolija Strelac je sjajan tim. Vaše napredno razmišljanje zajedno sa entuzijazmom vaših partnera čini vrlo solidnu vezu! Imate ogroman broj zajedničkih stvari, dobru hemiju i dobre šanse da budete srodne duše!

Vodolija Strelac je jedno od retkih podudaranja koje ima toliko zajedničkog da je članak sa vašeg stanovišta veoma sličan onome vašeg partnera:

Za početak sa (nekoliko) razlika koje imate.

Biće vrlo malo ljubomore u ovom spoju, a to bi moglo podstaći vašeg Strelca da luta oko, zato pazite da se „bez ljubomore“ ne tumači previše labavo, osim ako vam je to prihvatljivo. Dobar odnos za postavljanje nekih neformalnih osnovnih pravila tako da su svi na istoj stranici. Uporniji ste dok je vaš Strelac fleksibilniji, pa je bolje da pokrenete ovu ideju.

Verovatno će se vaš partner brinuti o obrazovanju, dok ćete više voleti praktičan pristup životu. Oni su takođe više filozofski, a ponekad i ambiciozniji.

Vi ste više intelektualna osoba, dok je vaš Strelac fizički, međutim, to vas neće sprečiti da vodite neverovatne debate i rasprave (ili seks!)

Poznajete jedno drugo veoma dobro, oboje ste optimistični, napredni i drugačiji. Drugi emocionalniji ili prilepljiviji znakovi mogli bi ovu vezu smatrati odvojenom ili donekle nedostatnom, ali oboje tako visoko cenite intelektualnu stranu veze, savršena je takva kakva je.

Oboje cenite svoju nezavisnost i oprezni ste oko preuzete obaveze. Postoje dobre šanse da ovo ostane kao ležerna veza još neko vreme.

Oboje ste vrlo radoznali i znatiželjni u vezi života, oboje uživate u dobroj debati i verovatno ćete deliti mnoge interese, uglavnom oko tema koje su od koristi društvu na širok način, poput politike, tehnologije ili aktuelnih stvari. Oboje ste objektivni i racionalni i mnogo više volite inteligentnog, artikulisanog i racionalnog partnera – kojeg imate jedno u drugom.

Niko od vas nije emotivan i oboje ste ozloglašeno iskreni. Ovo je jedan od retkih partnera koje ćete retko uvrediti.

Oboje volite avanturu, volite druženje i uživate u opuštenijem načinu života. Niko od vas nije mnogo zabrinut zbog ugleda u javnosti ili društvenih očekivanja. Niko od vas se ne ljuti.

Najvažnije slabo područje je to što niko od vas nije baš praktičan. Vrlo malo u poređenju sa svim pozitivnim stranama.

Strelac i Ribe

Ovaj članak podelili smo u dve polovine, prva polovina posmatra stanovište Strelca, a druga stanovište horoskopskog znaka Ribe.

Sa stanovišta Strelca

Verovatno ćete ovog partnera smatrati veoma fizički i seksualno privlačnim i možda pomalo misterioznim.

Oboje ste skloni filozofiji, mada ćete verovatno imati različita gledišta o većini tema. Ovo može stvoriti neke fascinantne rane razgovore.

Oboje ste vrlo fleksibilni i prilagodljivi, i oboje volite razumnu količinu ličnog prostora u vezi. Ova veza sama po sebi daje odnosima prilično čvrst temelj međusobne tolerancije.

Međutim, vaše ličnosti su veoma različite i to će verovatno biti vidljivo u roku od nekoliko sati, ako ne i minuta.

Vrlo ste samouvereni – direktni, smeli i spontani. Poređenja radi, vaš partner je veoma rezervisan i skroman.

Što se tiče razgovora, hrabri ste, otvoreni i ponekad više zainteresovani da govorite istinu nego da štedite nečija osećanja ili ego, dok su vaše Ribe mnogo sklonije da kažu šta je ljubazno ili prijateljsko. Zbog toga će vas ponekad možda smatrati grubim ili čak povređujućim.

Oboje možete biti nepraktični, iako na različite načine. Vi radite dok je vaš partner sanjar. Ponekad ćete skakati bez gledanja, dok će vaše Ribe sanjati o skoku.

U svim oblastima ste vrlo spontani i avanturistički nastrojeni, dok su vaše Ribe mnogo konzervativnije i opreznije.

Vrlo je verovatno da ćete se diviti njihovim požrtvovanim i brižnim stavovima, baš kao što će se i vaše Ribe diviti vašem samopouzdanju i želji za životom.

Do sada ove razlike stvaraju zanimljivu vezu u kojoj svako od vas donosi različite snage u tim.

Dugoročni izazovi u ovoj vezi vrte se oko emocionalnih razlika. Ribe vole visok nivo emocionalne povezanosti i možda će vam se učiniti da ste udaljeni ili da vam nedostaje u ovoj oblasti, možda osećajući da njihova osećanja ne shvatate ozbiljno.

U međuvremenu, verovatno ćete osećati da je vaš partner previše osetljiv, ponekad zbunjujući i često depresivan. Ribe mogu biti prilično samosažaljevajuće, posebno kada nisu sigurne u vezi, a vaša otvorena i ponekad koketna ličnost neće pomoći da se osiguraju. Ovo je partner kome ponekad nedostaje samopouzdanje, pa im je često važno davati komplimente.

Ukratko, možda ćete s vremena na vreme smatrati da je ovaj partner veoma emocionalno zavistan, dok će vas možda doživeti kao sebičnog ili nepromišljenog.

Realnost je da ste previše različiti da biste gledali oči u oči, a da pritom ne uložite svestan napor da se razumete i napravite kompromis.

Sa stanovišta Ribe

Ono što ovaj odnos čini posebno izazovnim je to što ćete se na površini mnogo dopasti i diviti se snagama jednih drugih, i verovatno će postojati neka čvrsta fizička privlačnost.

Oboje ste veoma prilagodljivi ljudi, pa izgleda da bi sve trebalo da funkcioniše. Međutim, vaše ličnosti su veoma različite i ponekad će jedna drugoj pokazati najgore.

Jedan od korena problema sa spojem Ribe Strelac je fanatična potreba vaših partnera da budu iskreni i direktni, u kombinaciji sa vašom osetljivošću i potrebom za emocionalnom vezom.

Sanjate dok je ovaj partner izvršilac i možda ćete ih videti kao nebrižne ili čak osobe koje vas povređuju. Ovo je nusprodukt njihove direktnosti i nema nameru da bude uvredljiv.

Vaš Strelac je partner koji voli uzbuđenje i izazov. Vole da zgrabe život obema rukama i iskoriste ga, uživajući u impulsivnom delovanju. Poređenja radi, vrlo ste konzervativni i skloni ste mnogo više da brinete o budućnosti. Možda ćete na ovog partnera gledati kao na nepromišljenog, dok se pitate kako mogu ostati tako bezbrižni i neoštećeni!

Slično, ovo je partner koji voli druženje. Možda će vas ovo ponekad povređivati i verovatno ćete osetiti da vaš odnos nema nivo intimnosti koji biste više voleli. Kao i u drugim oblastima, kompromis je ključ, mada može biti teško (posebno za vašeg partnera) da se uvek nađete u sredini po takvim fundamentalnim pitanjima.

Vaš partner će verovatno biti veoma oprezan u preuzimanju obaveza, a ovo dodato gore navedenim faktorima neće vam dati nivo sigurnosti koji volite od partnera. U međuvremenu, vaše emocije će verovatno zbuniti vašeg Strelca.

Sve u svemu, verovatno je da je ovo partner koji će učiniti da se osećate zapostavljeno i ljubomorno prilično rano u vezi, a to će se vremenom pogoršati, a ne poboljšati, osim ako se ne potrudite da razumete jedno drugo i napravite kompromis.

Strelac je brižan znak, ali obično praktično, više nego u emocionalnom smislu – pa samo trud često neće pomoći i dovešće samo do frustracije – osim ako ne znaju tačno kako i gde da pokušaju.

Najnovije
- Reklama -spot_img
Možda bi Vas interesovalo