11.2 C
Novi Sad
ponedeljak, april 22, 2024

Najbolje aplikacije za društvene igrice za dvoje!

Da li ste razmišljali da duge sate zurenja u mobilni telefon bar periodično zamene društvene igre za dvoje? Donosimo vam sjajne predloge u nastavku teksta!

Nije novost ako kažemo da smo svi zavisni od mobilnih telefona toliko da su postali poput produžetka dominantne ruke. Mobilne telefone koristimo za posao, druženje, zabavu. Često odlučimo da veče provedemo zureći u telefon, umesto gledajući film ili čitajući knjigu. Takođe, uočljivo je da smo svi postali blago asocijalni i da socijalna interakcija izostaje, jer je naš verni pratilac – mobilni telefon – uvek na dohvat ruke.

Igrice za dvoje mogu da podstaknu socijalnu interakciju

Kako se vaše društvo ili partner ne bi žalili da ih zapostavljate, predlažemo vam da pogledate koje su najbolje online društvene igre za dvoje.

Društvene igre za dvoje online možete igrati dok čekate u redu, uveče kada vam se ne spava ili tokom pauze na poslu. Bukvalno – bilo kada. Povezaće vas, zabaviti i prekratiti vam vreme. Tokom nadmetanja ćete razgovarati, smejati se, možda čak i prepirati, ali sigurno je da nećete ćutati u dva ugla kauča, kao što biste inače radili dok besomučno skrolujete društvene mreže u potrazi za postom koji će vam držati pažnju duže od dve minute.

Hajde da vidimo koje su to najbolje igrice za dvoje!

Dots and Boxes

Žanr: Strategija

Dots and Boxes (tačke i kutije) pretvaraju tradicionalnu igru olovke i papira iz detinjstva u prikladan način da ubijete vreme uz vaš mobilni telefon. Uz lokalni multiplejer dvoje ljudi može igrati ove igrice za mobilni koristeći isti Android ili iOS uređaj.

Ova offline funkcija je korisna kada nemate pristup Wi-Fi mreži. Spada u jednostavne, a istovremeno konkurentne i zarazne igre u dvoje.

Crossy Road

Žanr: Arcade

Crossy Road crpi inspiraciju iz klasične retro igre Frogger, pružajući isto frustrirajuće i zarazno igranje uz zabavnu estetiku blokova. Režim igre u dvoje omogućava vam reprodukciju na istom uređaju koristeći format podeljenog ekrana za unos.

Možete se istovremeno takmičiti i sabotirati protivnika. Igra takođe radi sa Android TV-om, omogućavajući vam igranje na većem ekranu.

Glow Hockey 2

Žanr: Arcade

Još jedan klasik iz stvarnog sveta koji je svrstan u najbolje društvene igre pretvoren je u zabavnu mobilnu igru je Glow Hockey 2, koja donosi vazdušni hokej na vaš telefon. Iako ekran pametnog telefona ili tableta čini fizički obim igre mnogo manjim, konkurentski ulozi se osećaju isto, što ga čini odličnom igrom za dva igrača.

Igranje ove igre za 2 igrača je jednostavno, ali neverovatno zabavno. Prstom vodite svog napadača. Zatim pokušajte da ubacite pak u gol protivnika dok istovremeno branite svoj gol.

društvene igre za dvoje
Online igre za dvoje će vam pružiti kvalitetno zajednički provedeno vreme (freepik.com)

Badland

Žanr: Avantura / Sidescroller

Ako tražite nešto malo drugačije, Badland je jedinstveni naslov sa sjajnim umetničkim stilom koji su kritičari pohvalili. Cilj igre je voditi svoju kuglicu kroz prepreke dok ne dođete do kraja faze.

Igra ima i kooperativni i takmičarski mod za više igrača. Igrate na istom uređaju, što je najbolji način za koordinaciju vaših likova u realnom vremenu.

Duel Otters

Žanr: Kompilacija

Duel Otters je savršena online igra za dva igrača za mobilne uređaje za brzu, takmičarsku zabavu. Opremljen je jednostavnim mini igrama koje se oslanjaju na reflekse, vreme i koordinaciju.

Dvobojne mini-igre uključuju igre udaranja pong tipa, igre podudaranja, utakmice sa brzim klikom, igre za brojanje i asortiman drugih brzih i frenetičnih igara.

Bowmasters

Žanr: Akcija / Borba

Bowmasters kombinuje fiziku ragdoll-a, šarmantni umetnički stil i nasilje iz crtanih filmova kako bi stvorio igru koja je neverovatno zabavna. Cilj je eliminisati protivnika lobiranjem oružja prema njemu. Izračunavanje putanje vašeg oružja je pola zabave. U međuvremenu, druga polovina spušta metu i posmatra uznemirenost vašeg prijatelja.

Da biste mogli da otključate PvP režime igre, moraćete da popunite uputstvo i nekoliko podudaranja. Posle toga, dva igrača mogu da se takmiče na istom uređaju ili online.

Words With Friends 2

Žanr: Reči

Posle uspeha koja je bila igra Words With Friends inspirisana Scrabble-om, Zinga je pokrenula Words With Friends 2 — ažuriranu verziju. Android igrice za dvoje koje oponašaju klasične društvene igre su notorno popularne i ova se ne razlikuje.

Online možete igrati bilo sa slučajnim protivnicima ili prijateljima. Još jedna prednost ove igrice za mobilni je ta što ako vas prekidaju, možete nastaviti svoj red kasnije.

drustvene igre za odrasle
Možete se takmičiti u slaganju reči, opštem znanju, igrama strategije i sl. (freepik.com)

Clash Royale

Žanr: karta / strategija

Clash Royale potiče od kreatora Clash of Clans-a i predstavlja mešavinu borbene karte i igre odbrane kule. Protivnici izvlače napadače i odbrambene igrače sa svog špila, s ciljem da unište konkurentske kule pre nego što vaše budu uništene.

Moraćete da završite lekciju pre nego što budete mogli da igrate protiv prijatelja. Jednom kada otključate ovaj režim, jednostavno morate dodati prijatelja i započeti meč ove odlične drustvene igre za odrasle.

Battlelands Royale

Žanr: Battle Royale / Shooter

Battlelands Royale je igra bitke kraljevske igre slična Fortnite-u i PUBG-u, ali ne zahteva toliko strategije ili vrhunske uređaje. Odlična je za kratke partije igara sa prijateljem, sa kojim se možete udružiti online kroz igru u njenim režimima.

Kontrole su jednostavne, a igre kratke, što je čini savršenom kao brzo gubljenje vremena za dva igrača.

QuizUp

Žanr: Trivia

Odličan način da provedete vreme je testiranjem znanja iz raznih oblasti života, nauke, sporta, kulture. QuizUp podiže ulog omogućavajući vam da se direktno takmičite sa drugim ljudima. Kao i stvarni kvizovi, meč se dešava u realnom vremenu, a ne koristeći sistem zasnovan na potezima. Cilj vam je da odgovorite brzo i tačno, nadmašujući protivnika. Ako tražite igrice za dvoje koje će vas intelektualno stimulisati i u kojima ćete steći nova znanja, QuizUp bi mogao biti sjajno rešenje za vas!

Da biste pozvali prijatelja na partiju kviza, moraćete da dodate njegovo korisničko ime na listu prijatelja u igri.

Boggle with Friends

Žanr: Reč

Boggle je još jedna tradicionalna igra reči koju je Zinga pretvorila u mobilni uspeh. U programu Boggle With Friends cilj je pronaći što više reči iz nasumično generisanog skupa slova. Međutim, možete povezati samo slova koja su susedna (vertikalno, horizontalno ili dijagonalno). Pobedujete ako postignete veći broj poena od protivnika pre isteka vremena.

Dok je svaka runda tempirana, tajmer se pokreće tek kad započnete svoj red. To znači da igru možete igrati kad god imate vremena.

Neka najbolji pobedi! (freepik.com)

Sea Battle 2

Žanr: Strategija

Sea Battle 2 je igra inspirisana bojnim brodovima sa zanimljivom estetikom olovke i papira. Na istom uređaju možete da se igrate sa prijateljem, povezujete se preko Bluetooth veze, šaljete pozivnicu za igru ili se pridružujete online. Budući da je tajnost glavni element igranja, bolje je ne igrati je na istom ekranu — ali opcija postoji.

Sould Knight

Žanr: Dungeon / Roguelike

Soul Knight je neverovatno zabavno puzanje kroz tamnice, podseća na igre poput Enter the Gungeon. Uzimajući u obzir jednostavne kontrole i ponavljajući ciklus igranja žanra, neverovatne igre na mobilnom uređaju savršen su paket.

Možete se igrati sa prijateljima povezivanjem na istu Wi-Fi mrežu. Igra će automatski otkriti da li je neko ko je povezan na vašu mrežu domaćin meča.

Terraria

Žanr: Peščanik

Iako je većina ovih igara namenjena kratkim igrama, Terraria je mobilna igra za više igrača i možete provesti sate igrajući se. To je mobilni port popularne PC igre i omogućava vam da se igrate sa prijateljima koristeći Wi-Fi ili povezivanjem sa namenskim mobilnim serverom koji hostuje PC.

To je jeftin način da dva igrača zajedno uživaju u mobilnoj igri i nudi iskustvo koje vredi svoje cene. Cena igrice je 4.99$

Tank Stars

Žanr: taktički

Tank Stars je taktička igra inspirisana Worms-om koja ima vrlo sličan grafički stil kao Bowmasters. Raznolikost tenkova i oružja, u kombinaciji sa preciznim elementom nišanjenja, čini igru ispunjavajućim načinom izazivanja vaših prijatelja.

Možete da igrate na istom uređaju ili povezivanjem preko iste Wi-Fi mreže. Međutim, oba režima treba otključati ispunjavanjem nekoliko mečeva vežbanja AI.

Najnovije
- Reklama -spot_img
Možda bi Vas interesovalo