23.8 C
Novi Sad
petak, 22 septembra, 2023

Najbolji ugođaj u restoranu Crni petao

Putem elegancije koju daje crna boja, uz zvuk prirode za buđenje koji od najstarijih vremena dolazi od petla, nailazimo na savršeno jutro, dan i veče u samo jednom ambijentu.

Nedaleko od centra Beograda postoji mesto koje već skoro tri godine privlači stanovnike prestonice, njene posetioce iz zemlje, ali i iz celog cveta da iskuse najbolja piva, vina, uz savršene ukuse internacionalne kuhinje. Restoran Crni petao je sve ono što je potrebno mladima, poslovnim ljudima, onima koji žele u miru da porazgovaraju i uživaju sa porodicom i prijateljima, ali i svima onima koje privlači prestonički noćni život.

Spoj industrijskog stila, više nego popularnog poslednjih nekoliko godina, uz rustične detalje, finu obradu drveta i njegov spoj sa drugim materijalima, učinili su da restoran Crni petao ima enterijer od kog zastaje dah svim obožavaocima lepog prostora. Prijatan ambijent, udobnost, perfektna usluga, samo su početni razlozi zbog kojih je ugođaj potpun i odabir svih – kako mladih, tako i starijih. A šta to sve restoran Crni petao može da vam pruži?

Hedonizam na tacni i u čaši

Uživanje u ukusima zahteva spoj precizno planiranog ambijenta, uslužnog osoblja, prijatne atmosfere, ali i raznovrsnosti. Tu raznovrsnost restoran Crni petao pruža na svim frontovima, i to onim najvažnijim, koji se tiču ića i pića. Restoran pivnica Crni petao nudi bogat izbor piva, ali ne samo domaćih iz Srbije, već i onih koji dolaze iz komšiluka, Crne Gore, a onda iz Češke, Nemačke, kao zemlje koja je bogata najrazličitijim vrstama i ukusima, pa dalje iz Belgije, Holandije, Velike Britanije, a čak i vrele i zavodljive Španije. Bogatu ponudu piva prate i vina, za sve one koji svoje dane i noći vole da obogate čašom kvalitetnog vina, uz društvo, muziku, ukusan obrok

Hedonizmu čaše pridružuje se umeće i veština profesionalnih kuvara koji čine da ugođaj u restoranu bude više od čiste desetke! Internacionalna kuhinja objedinjuje svet na tanjiru, pa će vas sočni biftek, stejk, burgeri kao sa interneta, rolovana teletina, baciti s nogu. Tragom mirisa i ukusa savršeno pripremljenog odreska, koji se topi ispod nepca, uz gutljaj piva za uspešno gašenje žeđi, doći ćete najbolje do odgovora zašto je ovo jedno od prestoničkih mesta koje se mora naći na must visit i must try listama. Ali, ni to nije sve!

Šta sve pruža restoran Crni petao?

Kada već kročite nogom preko praga, uvidećete da ovo nije još jedan beogradski restoran sa jednoličnom ponudom i klijentelom. Ovde se radi o mestu koje je srdačno prema svima. Već jutro možete započeti uz laganu muziku, završavajući svoje obaveze za početak dana, koje na taj način moraju biti dobro izvršene. A dalje kroz dan dobija se sve što je potrebno.

Restoran Crni petao je odličan za različite tipove okupljanja, odmaranja i uživanja. Od dečijih rođendana, preko porodičnih i prijateljskih viđanja, pa sve do korporativnih sastanaka i okupljanja u svrhe team building-a, pivnica se pretvara u toku večeri u restoran dobre zabave. Čak i onda kada imate posebne ideje, praksa ih je pokazala ostvarivim, poput organizovanja veridbe, ali i proslava momačkih i devojačkih večeri koje nisu ni nalik onome što je već postalo kliše i standardno.

Večeri restorana Crni petao rezervisane su za ljubitelje dobrog zvuka, pića i hrane. Uživo svirke, najbolji bendovi, domaći i strani hitovi koji nemaju zaborava, učiniće da se opustite nakon napornog radnog dana, dočekate vikend na najbolje mesto i ono najvažnije, da već narednog jutra jedva čekate kada će se sve ponoviti. Prateći ukus, miris i odličan zvuk, ovo postaje i vaše mesto za relaksaciju i punjenje baterija.

Restoran Crni petao se nalazi na odličnoj lokaciji, što je još jedna prednost, pa iz svih pravaca i naselja grada lako ćete ga pronaći i još lakše mu se vratiti. Ustanička 170 je pravac ka kom se kreće već sada!

Dostava iz restorana na kućne adrese uz posebnu ponudu

Da je restoran Crni petao mesto koje neguje prijatnu i posebnu atmosferu govori i mogućnost dostave na većem delu grada od 9h pa sve do 22h. Bilo da ste na poslu i u kancelariji, da vam dolaze nenajavljeni gosti ili jednostavno želite da se počastite odličnim jelima iz kuhinje restorana, to je moguće u ovom periodu i to nije sve! Kada se kaže da je ugođaj najbolji u gradu u pivnici restoranu Crni petao tako se i misli, a taj ugođaj je prenet i na dostavu koja je besplatna za sve iznose iznad 2.000 RSD kada se kontaktira direktnim pozivom restorana. 

I šta ćemo sad? Ništa, telefon u ruke ili brzo spremanje, obaveze nekada mogu i da se odlože, jer nikuda ne beže, ali dobri trenuci, druženje i zabava nikada nemaju reprizu, a svaki put u Crnom petlu je drugačiji od onog prethodnog!

Najnovije
- Reklama -spot_img
Možda bi Vas interesovalo