Kako odabrati poklon za rođendan prema horoskopskom znaku?

32

Bez obzira na to da li verujete u horoskop ili ne, astrolozi smatraju da svaki horoskopski znak ima svojih osobenosti u svim segmentima, pa je tako i što se tiče poklona za rođendan. Ako ste obratili pažnju sigurno ste primetili da postoje ljudi koji uvek preferiraju određenu vrstu poklona bez obzira na povod.

U nastavku teksta vam donosimo ideje koje bi vam mogle koristiti kada poželite nekoga da obradujete za rođendan. Naravno, ne treba se striktno pridržavati ovih smernica i birati poklon prema zodijačkim znacima, jer svako pravilo ima svoje izuzetke.

Ovan je praktičan i obradovaće ga neka upotrebna stvar

Ovaj horoskopski znak je poznat po svojoj praktičnosti. Nećete ga fascinirati kreacijama i lepim pakovanjem, jer mu je uvek bitnije šta je to što je upakovano. Potrudite sa da mu poklonite nešto što mu zaista treba i što će koristiti. Bez obzira na to da li je u pitanju jači ili nežniji pol, nećete pogrešiti ukoliko im poklonite neki odevni predmet.

Bikovi važe za materijaliste

Kada je ovaj zodijački znak u pitanju trebalo bi da budete prilično obazrivi.  Bilo šta da odaberete potrudite se da to bude brendirana stvar, jer oni uvek stavljaju akcenat na to. Bilo da je u pitanju aksesoar ili odevni predmet, važno je da bude marka nekog zvučnog brenda. Oni su pristalice kvalitetnih stvari, a među zodijačkim znacima slove za materijaliste.

Blizanci su veoma zahvalni

Njima nije toliko važan poklon koliko pomisao da mislite na njih i da ste ih se setili. Čestitke za rođendan su sasvim dovoljne, jer je njima to pokazatelj da mislite na njih. Mada svakako će se obradovati bilo šta da im poklonite. Žena Blizanac će biti oduševljena cvećem ili nekom lepom knjigom, a muškarac Blizanac će se obradovati sitnicom. Možete mu pokloniti olovku, knjigu ili bilo koju sitnicu.

Rakovi su emotivni i romantični

Žene Rakovi su najemotivniji i najromatičniji horoskopski znak, mada ne umeju to da pokažu. S obzirom na to da su pripadnici oba pola ovog zodijačkog znaka vezani za dom i porodicu, a pri tom i veoma tradicionalni, poklon koji odaberete može biti neka upotrebna stvar za kuću. I žena i muškarac Rak će se podjednako obradovati ukoliko im poklonite neki aparat za kuću, odnosno nešto što će sem njih koristiti i drugi članovi porodice.

Lavovi su veoma zahtevni, budite oprezni

Njima je baš teško odabrati poklon koji će ih usrećiti. Po prirodi vole glamur i luksuz, tako da su prilično probirljivi. Ženu Lava ćete obradovati zlatnim nakitom ili nekom skupocenom haljinom, dok će za muškarca Lava pravi poklon biti umetnička slika ili neki vredni raritet.

Devici za rođendan odaberite nešto praktično

Device su vrlo praktične, tako da o tome treba voditi računa kada se njima kupuje poklon. Obradovaće ih i sitnica ukoliko mogu da je koriste. Pravi poklon za njih je neka praktična upotrebna stvar. Bilo da je u pitanju muškarac ili žena, sigurno je da ćete ih obradovati satom, olovkama ili nekim drugim sitnicama koje se mogu naći na njihovom radnom stolu. S obzirom na to da Device mnogo vode računa o zdravlju nećete pogrešiti ukoliko im poklonite neki preparat sa lekovitim dejstvom.

Vaga je zaljubljena u sebe i izuzetno voli svoj rođendan

Vage su poznate po svom istančanom ukusu i bez obzira na pol mnogo vode računa o svom izgledu. Idealan poklon kako za ženu Vagu, tako i za muškarca je neki odevni predmet ili kozmetički tretman. U svakom slučaju ćete ih obradovati ako im poklonite neko skupoceno umetničko delo.

Škorpije su fatalne i mistične

Ako želite da obradujete ženu Škorpiju to možete uraditi tako što ćete joj pokloniti neki odevni predmet u crnoj boji po mogućstvu pripijeno uz telo. Ukoliko se pak odlučite za nakit poželjno je da sadrži crni kamen. Takođe će se obradovati dekorativnoj kozmetici tamnijih nijansi. Muškarac Škorpija je mističan, tako da je pravi poklon za njega sve što ima veze sa misticizmom.

Strelac je srećan kad usreći druge

Strelac je među zahvalnijim horoskopskim znacima. I muškarci i žene će se obradovati poklonu kao što je svetleća kutija sa slovima. Ovakav poklon će ih posebno obradovati, jer će moći voljenoj osobi da kreiraju svetleće poruke. Posebno zbog toga, što će ovakvim poklonom oni moći da usreće druge.

Jarac je praktičan i ekonomičan

I žene i muškarci ovog zodijačkog znaka vole praktične poklone. Ženu ćete obradovati tašnom ili cipelama, dok će muškarac biti oduševljen ako mu poklonite neki alat za rad.

Rođendan

Vodolija će se obradovati ukoliko joj  poklonite neki tretman za rođendan

Za ženu ovog horoskopskog znaka, idealan poklon je kozmetički ili frizerski tretman. Muškarci rođeni u znaku Vodolije vole autentičan stil, tako da je pravi poklon za njih fotoaparat ili nešto od računarske opreme.

Ribama poklonite nešto romantično za rođendan

Romantične Ribe će se obradovati ukoliko ih izvedete na večeru ili na pozorišnu predstavu. Svakako će se obradovati dekorativnoj kozmetici svetlijih nijansi ili nekom lepršavom odevnom predmetu. Muškarci rođeni u ovom znaku izuzetno cene umetnost i psihologiju, tako da knjiga iz ovih oblasti može biti idealan poklon.

Mi smo vam dali neke ideje kako bismo vam olakšali kupovinu poklona za rođendan ili neku drugu priliku. Svakako ne morate da se pridržavate ovih saveta, jer sve je to individualno. Takođe, ne zaboravite da vi ipak najbolje poznajete osobu kojoj nešto poklanjate. U svakom slučaju, važna je namera kao i iskrena želja da obradujete nekog.