-5 C
Novi Sad
utorak, 7 februara, 2023

Najbolje aplikacije za promenu boje kose!

Kestenjasta smeđa, crna kao noć i platinasto plava možda su danas najčešće boje kose, ali daleko od toga da su jedine. Neobične boje kose postaju sve češće kako odmiču dani i gotovo je nemoguće da niste bar znatiželjni kako bi vam pristajale. Kako bi vaše lice izgledalo sa drugačijom bojom kose? Da li ste se nekada razmišljale o tome? Ako je to slučaj, možda bi bila dobra ideja da pogledate najbolje aplikacije za promenu boje kose! Saznaćete kako bi vam stajale najpopularnije i najbolje farbe za kosu!

Imati drugačiju boju kose moglo bi biti sjajno ako želite da postanete popularni u trenu, a kao pomoć u tome odabrali smo najpopularnije Instagram hashtag-ove i neke sjajne Instagram bio ideje za upotrebu na vašem profilu.

Da bismo vam pomogli da vidite kako vaša kosa izgleda najbolje, uz mogućnost odabira boje koju želite, odabrali smo najbolje aplikacije koje menjaju boju vaše kose, što olakšava odabir. Više se nećete pitati “koja boja kose mi pristaje”. Napravite jednostavan test i saznajte. Neke od aplikacija koje nabrajamo imaju opciju promene frizure, te ćete tako moći da vidite koja vam frizura najbolje stoji. Možda ste ceo život dugokosi, a kratka kosa je idealna za vas. Saznaćete uskoro.

Imajte na umu da su neke od ovde navedenih aplikacija ekskluzivne za Android, neke su ekskluzivne za iPhone, dok neke rade na obe platforme!

Garnier.rs isprobavanje boja

Prva na našoj listi je web aplikacija poznatog brenda koji proizvodi najbolje farbe za kosu – Garnier. Kada unesete u pretragu reči “Garnier.rs isprobavanje boja” prvi rezultat će biti Garnier sajt, gde možete sprovesti ovaj eksperiment i virtualno izabrati nijansu koja vam idealno pristaje.

U prvom koraku odaberite nijansu koju želite da probate. U drugom dodajte fotografiju u svega dva koraka, na opciji “postavi fotografiju”. Voila! Program će pokazati kako izgledate sa željenom bojom kose. Broj “proba” je neograničen, zato isprobajte žive crvene, atraktivne plave, otmene smeđe i misteriozne burgundi tonove.

Dm Hair Color Expert

Dm Hair Color Expert je aplikacija poznatog istoimenog nemačkog lanca drogerija. Funkcioniše prilično jednostavno, kao i većina drugih na ovoj listi. Dodajte vašu fotografiju i odaberite željenu boju kose. Postupak možete ponavljati koliko god puta želite.

Aplikacija je dostupna samo za Android mobilnu platformu (za sada).

ChouChou Virtual Hair Try-on

Prva među najboljim aplikacijama koje možete koristiti za promenu boje kose je ChouChou, ekskluzivna aplikacija za iPhone i Android. Ova aplikacija čini više od puke promene boje kose – ona menja i dužinu kose, što vam omogućava da isprobate nekoliko različitih stilova frizura.

Ako ste ljubitelj japanske kulture, ChouChou bi mogao biti još privlačniji: aplikaciju je kreirala franšiza kozmetičkih salona u Tokiju, kako bi testirala šišanje i boje koje žele da izvrše i koriste na svojim klijentima. To znači da je aplikacija, pored testiranja novih boja, uvek u toku sa trendovima kose u Japanu. Čitav postupak se vrši putem 3D prikaza vašeg lica. 

Hair Color Dye

Ovo je aplikacija specifično namenjena za promenu boje kose – ako se pitate koja boja kose mi pristaje test je tu. Da biste koristili boju za bojenje kose, potrebno je samo da otpremite svoju sliku, odaberete područje gde je vaša kosa i odaberite boju koju želite da isprobate.

Zaista je jednostavan za upotrebu i ima funkcije iz uređivača fotografija, što omogućava korisnicima da izbrišu ili ponište greške napravljene tokom testiranja. Vredi napomenuti da svoje rezultate možete deliti putem email-a ili na društvenim mrežama. Zapamtite, deljenje eksperimenata sa kosom moglo bi biti odlična ideja za objavljivanje na Instagramu!

Pitate se kako biste izgledali kao plavuša? Koja boja mi pristaje – test. Saznajte u dva klika! (freepik.com)

Hair Color Studio

Još jedna alternativa među najboljim aplikacijama za promenu boje vaše kose, Hair Color Studio je takođe vrlo jednostavna za upotrebu. Sve što treba da uradite je da otpremite sliku i izaberete deo na kojem je vaša kosa, da biste započeli isprobavanje boja.

Aplikacija donosi preko 20 različitih boja kose. Ako vam se ne sviđa ili ako već znate šta želite, aplikacija vam nudi i rešenje: možete da napravite svoju personalizovanu boju. Aplikaciju Hair Color Studio možete besplatno preuzeti bez obzira da li imate Android ili iPhone.

Hairstyle Makeover

Ako ovo čitate, najverovatnije tražite aplikacije za promenu boje kose. Ako niste u potrazi za promenom boje kose, nije problem. Ove aplikacije vas svakako mogu zabaviti. Hairstyle Makeover možda je savršeno rešenje za vas.

Ova aplikacija donosi mnogo različitih frizura i boja koje odgovaraju svima, bilo kog pola. Pored toga, nudi i opcije za isprobavanje brade i brkova za muškarce, kako biste mogli da prilagodite i isprobate druge boje.

Baš kao i ostale aplikacije na ovoj listi, sve što treba da uradite je da otpremite svoju fotografiju, odaberete frizuru i boju i vidite rezultat, koji možete potom podeliti na bilo kojoj društvenoj mreži. Ova aplikacije je ekskluzivna za iPhone.

Možda je raskošna crvena prava nijansa za vas? (freepik.com)

YouCam Makeup

Koristeći tehnologiju proširene stvarnosti, YouCam Makeup je aplikacija koja radi bez obzira želite li isprobati različite boje za kosu ili želite isprobati mnoge virtuelne stilove šminkanja. Aplikacija za šminkanje i promenu frizure, 2 u 1 – da, moguće je.

Zahvaljujući tehnologiji koju koristi, nijanse boja i stilovi šišanja najbliži su stvarnosti, što olakšava kada u frizerski salon odnesete fotografiju stila koji želite. Takođe dolazi sa nekim sjajnim filterima kako biste mogli da napravite savršeni selfi. YouCam Makeup možete preuzeti za Android i za iPhone.

Hair Color Changer

Sa prilično direktnim imenom, Hair Color Changer se ekskluzivno fokusira na bojenje vaše kose. Aplikacija ima ogromnu raznolikost boja kose, takođe vam omogućava da kreirate više nijansi na vašoj kosi, što je idealno za one koji žele da oboje pramenove u različite boje.

Aplikacija vam takođe olakšava uređivanje slika pomoću osnovnih alata za poništavanje radnji, prilagođavanje zamućenja slike i promenu veličine četke koju koristite za modifikacije na određenim tačkama vaše kose. Hair Color Changer dostupan je korisnicima iPhone telefona.

Duboki kestenjasti tonovi stoje gotovo svima – aplikacije za promenu boje vam omogućavaju da vidite kako bi stajali vama (freepik.com)

Hair Color Booth

Iako postoji ozbiljan nedostatak kreativnosti u izmišljanju aplikacija za promenu boje kose, Hair Color Booth donosi mnogo sjajnih alata prilikom testiranja novih boja.

Baš kao i prethodna opcija, ova aplikacija takođe vam omogućava da bojite određene delove kose, idealno ako ne želite da farbate celu kosu, već samo nekoliko pramenova. Još jedna ekskluziva za Apple-ove pametne telefone, Hair Color Booth vam omogućava da delite svoje rezultate na društvenim mrežama, a možete je odmah preuzeti u App Store-u.

Style My Hair

Konačno, imamo Style My Hair, aplikaciju koju je kreirala poznata kuća L’Oreal, jedna od najvećih kompanija za kozmetiku i proizvode za kosu na svetu. Style My Hair ima jednu od najvećih paleta boja, a pošto je proizvodi kompanija proizvoda za kosu, svoje testove možete i da pretvorite u stvarnost, ako kupite njihovu farbu za kosu.

Jedna od jedinstvenih funkcionalnosti koja se nalazi u ovoj aplikaciji je mogućnost snimanja uporednih slika. Odnosno, možete da uporedite trenutnu boju i stil kose sa onim koji testirate u aplikaciji. Takođe možete videti kako izgleda vaša kosa ako biste, između ostalih, primenili tehnike poput ombre bojenja kose.

Najbolji deo je što je aplikacija dostupna na svim mobilnim platformama, bilo da ste korisnik Android ili iPhone mobilnog telefona!

Ljubičasta? Modra? Zelena? Zašto da ne! Samo prvo probajte 🙂 (freepik.com)
Najnovije
- Reklama -spot_img
Možda bi Vas interesovalo