24.9 C
Novi Sad
petak, 22 septembra, 2023

Najjednostavnije rešenje za registraciju vozila je bliže i lakše nego što mislite

Kada dođe vreme za registraciju vozila, a zakon u našoj zemlji propisuje da se to obavi jednom godišnje, nijedan vozač nije preterano radostan i svakoga hvata lagana nervoza. Iako se zna da je sama procedura jednostavna, poznato je i da ona zahteva da utrošite vreme na prikupljanje dokumentacije, odlazak u MUP gde se neretko čeka u redovima, a tu je i obavezan tehnički pregled koji je uslov za registraciju.

Važno je i da odaberete dobru agenciju za registraciju vozila, koja će taj posao obaviti stručno i brzo, na obostrano zadovoljstvo, a možda i umesto vas.

Najjednostavnije rešenje je bliže nego što mislite

Kada vam je potrebna registracija vozila Beograd zaista nudi pregršt opcija, bilo da ste fizičko ili pravno lice. Potrebno je da odaberete parvo rešenje baš za vas. A u tom izboru važno vam je nekoliko stvari – da ne morate da izgubite sate da samo dođete do agencije, da ne brinete da li će agencija biti prebukirana, a vi danima bez automobila i ko zna koliko na čekanju i da što više stvari obavite na jednom mestu, uključujući i tehnički pregled i kupovinu osiguranja.

Najjednostavnije i pouzdano rešenje možda vam je bliže nego što mislite ako se odlučite za Agenciju za registraciju vozila “Bonafides”, jer ona godinama uspešno posluje i ima poslovnice na teritoriji više od deset opština, pa ćete lako pronaći onu koja vam je najbliža. I imamo još jednu dobru vest – nudi sve popularniju i sveobuhvatnu uslugu “ključ u ruke”, a to znači da će umesto vas brzo i efikasno obaviti sve administrativne procedure vezane za registraciju vozila, štedeći vam vreme i trud.

Ako vam je potrebna, primera radi, registracija vozila na Novom Beogradu, možete otići u nadležnu policijsku stanicu, ali možete uraditi nešto još bolje – poveriti ovaj posao gore pomenutoj ovlašćenoj agenciji koja se nalazi i u ovoj gradskoj opštini i koja će sve procedure obaviti umesto vas.

Saobraćajnu dozvolu, dokaz o izvršenom tehničkom pregledu, dokaz o plaćenim taksama i obaveznom osiguranju vozila i ličnu kartu morate da pripremite i ako razmišljate o registraciji vozila u Zemunu, a ista agencija nalazi se i ovde, tako da je na vama samo da ih kontaktirate i daberete željenu uslugu.

Usluga “Ključ u ruke”

I ono što je najbolje od svega, čak i da vam nijedna poslovnica nije baš u blizini, ili jednostavno ne želite da trošite vreme na tehnički pregled i registraciju, birajući opciju “ključ u ruke” zaposleni u ovoj agenciji doći će na vašu adresu, preuzeti vozilo, obaviti tehnički pregled i sve administrativne poslove, obezbediti vam polisu osiguranja, izdati registarske nalepnice i vratiti vam vozilo nazad. Takođe, možete se odlučiti da za to vreme uzmete zamensko vozilo.

Ono što je takođe dobra vest za vozače koji ovoj agenciji poklone poverenje je to što na jednom mestu, sem tehničkog pregleda i same registracije, mogu da dobiju i uslugu osiguranja vozila, ali i putnika, koja će mnogima trebati baš tokom letnjih meseci kada je sezona godišnjih odmora i putovanja u inostranstvo.

Najnovije
- Reklama -spot_img
Možda bi Vas interesovalo